1. خانه
  2. /
  3. کتاب عمارت رصدخانه

کتاب عمارت رصدخانه

نویسنده: ادوارد کری
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
2.63 از 4 رأی

کتاب عمارت رصدخانه

Observatory Mansions
انتشارات: نشر چشمه
٪10
340000
306000
4.9 از 5 رأی

کتاب عمارت رصدخانه

Observatory Mansions
انتشارات: کنار
٪5
559000
531050
معرفی کتاب عمارت رصدخانه
«عمارت رصدخانه» کتابی نوشته ادوارد کری، نمایشنامه‌نویس و رمان‌نویس انگلیسی است. این اثر در دسته ادبیات فانتزی تقسیم‌بندی می‌شود و داستان آن در عمارتی بزرگ و قدیمی می‌گذرد که از روزهای باشکوه گذشته‌اش اثری باقی نمانده است. رصدخانه تبدیل به خرابه‌ای متروکه شده که سرپناه تعدادی بی‌خانمان است. ساکنان عمارت هر کدام به بیماری عجیبی مبتلا هستند که آن‌ها را از زندگی معمول خارج کرده است. شخصیت اصلی این رمان مردی به نام فرانسیس اورم 37 ساله است. او پیش از آنکه ساکن عمارت رصدخانه شود در موزه مجسمه‌های مومی کار می‌کرد و پس از اینکه شغلش را از دست داد به رصدخانه پناه آورد. اورم در رصدخانه نمایشگاهی از آثاری برپا کرده که سال‌ها برای گردآوری آن‌ها زحمت کشیده است. اورم بیشتر این آثار را دزدیده است و به همین دلیل کسی حق بازدید از آثار او را ندارد. اشیا نمایشگاه اورم قیمتی نیستند اما برای صاحبان اصلی خود ارزشمند بوده‌اند. از سوی دیگر فرانسیس به همراه پدر و مادرش در رصدخانه زندگی می‌کند. آن‌ها سال‌هاست که در حالتی شبیه به کما به سر می‌برند؛ یکی روی مبل چرمی افتاده و دیگری بر تخت دراز کشیده و تفاوتی با اشیا خانه ندارند.
در عمارت رصدخانه علاوه بر اورم شخصیت‌های عجیب دیگری نیز زندگی می‌کنند از جمله زنی که به سریال‌های بی‌محتوای تلویزیون معتاد است و اگر روزی نتواند سریال تماشا کند دچار حمله‌های عصبی می شود. از دیگر شخصیت‌های عجیب این رمان معلمی بازنشسته است که به بیماری نادری مبتلا است و بی‌وقفه اشک و عرق می‌‌ریزد. در این میان زنی جوان به نام آنا تپ، به عنوان ساکن جدید عمارت وارد رصدخانه می‌شود. از لحظه ورود آنا به رصدخانه تغییرات بسیاری به وجود می‌آید. آنا باعث می‌شود که ساکنان رصدخانه خاطرات فراموش‌شده‌ی خود از دوران پیش از حضور در رصدخانه را بار دیگر به یاد آورند.
درباره ادوارد کری
درباره ادوارد کری
ادوارد کری (زاده آوریل 1970، در شمال والشام، نورفولک، انگلستان) نمایشنامه نویس و رمان نویس است. او چندین اقتباس برای صحنه نوشته است، از جمله کبوتر پاتریک سوسکیند و پینوکیو رابرت کوور در ونیز. نمایشنامه های خود او عبارتند از Sulking Thomas و Captain of the Birds. او با ادین خو در ترجمه ویانگ کولیت مکبث به نام مکبث در سایه ها همکاری کرد.
قسمت هایی از کتاب عمارت رصدخانه

اغلب خانه مان را پیرمردی طاس و تنومند می دیدم. مردی که زانوان گردش را با دستان شل وولش در آغوش کشیده و مذبوحانه به شلوغی، به ساختمان های کوچکتر و مدرن مجاورو به بی شمار آدمی که به سرعت در رفت وآمدند زل می زند. آه عمیقی می کشد. نمی داند چرا هنوز اینجاست. پیرمرد احوال خوشی ندارد. پیرمرد در حال مرگ است. از بی شمار بیماری و کسالت رنج می برد. پوستش از رنگ ورو افتاده و اندام های داخلی اش به خونریزی افتاده اند. این خانۀ ما بود و ما هم با رضایتی نسبی در آن زندگی می کردیم که یک روز ساکنی جدید از راه رسید...

نظر کاربران در مورد "کتاب عمارت رصدخانه"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

نشر کنار کپی رایت کتاب رو خریده

1403/08/21 | توسطزهرا امانی
2
|

چشمه سال ۱۴۰۲ چاپ کرده سه تا چاپ رو گذرونده ۳۴۰ تومنه بعد کران ۱۴۰۰ چاپ کرده الان ۵۵۹تومنه!؟ منطقیه

1403/06/22 | توسطکاربر سایت
4
|

شاهکار به تمام معنا لطفت ترجمه غفوری را بخرید تا لذت بیشتری از ترجمه ببرید و سانسور کمتری را متحمل بشید

1403/06/21 | توسطپویا قطب الدین
1
|

گاهی کتابی می‌خوانی که جملاتی دارد که به یادش می‌سپاری. جملاتی که حتا در گفت و شنودهایت هم از آن‌ها استفاده می‌کنی. گاهی کتابی می‌خوانی که داستانش جذاب است و آن را برای دیگران تعریف می‌کنی. اگر از من بپرسند این کتاب هیچ کد ام آن‌ها نیست. اما... داستانش حتا شبیه داستان زنده گی خود من است، خود ما. نمادهایی آشنا، تصاویری آشنا... تصاویری که هر روز می‌بینیم اما شاید از فرط تکرار در خاطرمان نمی‌نشیند. حتا بر رویش چشم می‌بندیم. خواندن این کتاب را بسیار خوش داشتم و به دیگران توصیه اش می‌کنم.

1402/10/28 | توسطفرهاد شهریاری
18
|