1. خانه
  2. /
  3. کتاب لطیفه و ارتباطش با ناخودآگاه

کتاب لطیفه و ارتباطش با ناخودآگاه

3.9 از 1 رأی

کتاب لطیفه و ارتباطش با ناخودآگاه

Jokes and Their Relation to the Unconscious
انتشارات: ارجمند
ناموجود
95000
معرفی کتاب لطیفه و ارتباطش با ناخودآگاه
خنده چیست؟ چرا ما می‌خندیم؟ لطیفه چه خصوصیاتی دارد که ما را می‌خنداند؟ در این کتاب فروید از دیدگاه یک روانکاو ژرف‌اندیش به ماهیت لطیفه‌ها و فرآیندهای ناخودآگاهی که به دست لطیفه‌ها به جنبش در می‌آیند پرداخته است. فروید با دید نکته‌سنج خود و با پشتوانۀ بالینی یک روانکاو کارکشته به ژرفنای ناخودآگاه انسان سفر کرده و با استفاده از شیوه‌هایی مشابه با آنچه در کتاب‌های «تعبیر خواب» و «آسیب‌شناسی روانی زندگی روزانه» به کار برده به موشکافی دربارۀ لطیفه‌ها می‌پردازد.
درباره زیگموند فروید
درباره زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد و از او صاحب شش فرزند شد.فروید در شهر وین، زندگی و کار می کرد و کار بالینی خود را در این شهر در سال 1886 آغاز کرد. او در سال 1938 به منظور فرار از چنگ نازی ها، اتریش را ترک گفت و در سال 1939 در بریتانیا از دنیا رفت.زیگموند فروید با ابداع روشی کاملا جدید در فهم شخصیت انسان، جزو تأثیرگذارترین و جنجال برانگیزترین شخصیت های قرن بیستم میلادی به حساب می آید.
دسته بندی های کتاب لطیفه و ارتباطش با ناخودآگاه
مقالات مرتبط با کتاب لطیفه و ارتباطش با ناخودآگاه
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
ادامه مقاله
زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن
زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن

با وجود این که زیگموند فروید، پدر روانکاوی مدرن، اطلاعات زیادی از ساز و کارهای پشت پرده ی زندگی انسان ها به ما آموخت، خودش شخصیت شکننده و آسیب پذیری داشت.

نظر کاربران در مورد "کتاب لطیفه و ارتباطش با ناخودآگاه"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خیلی کتاب تخصصی و پیچیدەاییە

1402/02/23 | توسطزانیار درخشانی - کاربر سایت
0
|