1. خانه
  2. /
  3. کتاب جاذبه و رحمت

کتاب جاذبه و رحمت

نویسنده: سیمون وی
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 1 رأی

کتاب جاذبه و رحمت

Gravity and Grace
انتشارات: نشر نی
٪10
280000
252000
3.9 از 1 رأی

کتاب جاذبه و لطف

Gravity and Grace
انتشارات: نگاه معاصر
٪10
150000
135000
معرفی کتاب جاذبه و رحمت
کتاب «جاذبه و رحمت» اولین کتابی بود که توسط متفکر و فعال برجسته، سیمون ویل منتشر شد. در آن گوستاو تیبون، کشاورز که قبل از مرگ نابهنگام دفترهایش را به او سپرده بود، خلاصه‌ای از نوشته‌های خود را در یک مجلد قابل توجه گردآوری کرد که منبعی برای راهنمایی معنوی و خرد برای افراد بی‌شماری شده است. سیمون آدولفین ویل فیلسوف، عارف، و فعال سیاسی فرانسوی بود. از سال 1995 بیش از 2500 اثر علمی در مورد او منتشر شده است، از جمله تجزیه و تحلیل دقیق و خوانش آثار او.
ویل پس از فارغ التحصیلی از تحصیلات رسمی، معلم شد. او در طول دهه 1930 به طور متناوب تدریس می کرد و به دلیل وضعیت نامناسب سلامتی و وقف خود به فعالیت های سیاسی، چندین بار تدریس را رها کرد. چنین کاری باعث شد که او در جنبش اتحادیه‌های کارگری کمک کند، از آنارشیست‌های معروف به ستون دوروتی در جنگ داخلی اسپانیا حمایت کند، و بیش از یک سال را به عنوان کارگر، عمدتا در کارخانه‌های خودروسازی، بگذراند، بنابراین او می‌توانست طبقه کارگر را بهتر بفهمد. او با در پیش گرفتن راهی که در میان روشنفکران چپ‌گرای قرن بیستم غیرعادی بود، با پیشرفت زندگی‌اش مذهبی‌تر شد و به عرفان گرایش پیدا کرد. ویل در طول زندگی خود می نوشت، اگرچه بیشتر نوشته های او تا پس از مرگش توجه زیادی را به خود جلب نکرد. در دهه های 1950 و 1960، آثار او در قاره اروپا و در سراسر جهان انگلیسی زبان مشهور شد. افکار او همچنان موضوع مطالعات گسترده در طیف وسیعی از زمینه ها بوده است. آندره ویل ریاضیدان برادر او بود.
درباره سیمون وی
درباره سیمون وی
سیمون وی فیلسوف، عارف مسیحی و فعال اجتماعی فرانسوی بود. در اواخر سنین نوجوانی به جنبش‌های کارگری پیوست و نویسندهٔ پارچه‌نوشته‌هایی بود که در تظاهرات دفاع از حقوق کارگران حمل می‌شد. در این ایام، او یک مارکسیست، صلح طلب و عضو سندیکا بود. در همان ایام که به تدریس اشتغال داشت مقالاتی دربارهٔ مسایل اجتماعی و اقتصادی در نشریهٔ سندیکا می‌نوشت. در مقالهٔ آزادی و بیداد و چند مقالهٔ کوتاه دیگر بود که افکار رایج مارکسیستی را به نقد کشید و بدبینی‌اش را نسبت به محدودیت‌های مارکسیسم و کاپیتالیسم ابراز کرد. وی در اعتصاب سراسری فرانسه در سال ۱۹۳۳ در اعتراض به بی‌کاری و کاهش دست‌مزدها شرکت کرد. در ۱۹۳۵ به تدریس ادامه داد و بیش‌تر درآمدش را صرف فعالیت‌های سیاسی و خیریه کرد. بر خلاف صلح‌طلبی‌اش، در سال ۱۹۳۶ در جنگ داخلی اسپانیا به نفع جمهوری‌خواهان جنگید. او خودش را یک آنارشیست معرفی کرد و به گروهان سباستین فور-شاخهٔ فرانسوی‌زبان جنگ‌جویان آنارشیست- پیوست تا با فاشیستها بجنگد.
نکوداشت های کتاب جاذبه و رحمت

یکی از عمیق ترین متفکران دینی دوران معاصر

Twentieth Century, 1961

ما باید به سادگی خود را در معرض شخصیت یک زن نابغه، یک نوع نبوغ شبیه به شخصیت مقدسین قرار دهیم.

T. S. Eliot
قسمت هایی از کتاب جاذبه و رحمت

ماهیت کاستی ناپذیر رنج که هنگام تجربه ی آن دچار وحشت می شویم برای این مقدر گشته است که اراده را متوقف سازد، همچنان که پوچی عقل را متوقف می سازد و غیبت عشق را، تا شاید انسان که بدین ترتیب به نهایت قوای بشری اش رسیده است بیارامد، بایستد، به بالا بنگرد و انتظار بکشد… هنگامی که در ژرف ترین ژرفناهای وجودمان نیاز به ندایی داریم که معنایی بدهد هنگامی که در طلب پاسخی فریاد می کشیم و پاسخی به ما داده نمی شود آن زمان است که سکوت خداوند را تجربه می کنیم… پس از تجربه ی این سکوت، برخی همچون دیوانگان شروع به حرف زدن با خود می کنند. پس از آن هرچه کنند، فقط باید برای شان دلسوزی کرد. برخی دیگر که تعدادشان هم زیاد نیست همه ی قلب شان را تسلیم سکوت می کنند.

نظر کاربران در مورد "کتاب جاذبه و رحمت"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام بر شما تکه‌ی از کتاب خواندم و معنای عجیب از این برداشت از کتاب حالم رو دگرگون کرد به نظرم کتابی بسیار عالی و ژرف است

1402/11/03 | توسطکاربر سایت
0
|