در زندگی سیاوش موهبت ها و فضیلت های فرد،رویاروی جز خود-جهان و اجتماع- لگدمال می شود. ولی در مرگ او همان موهبت ها و فضیلت ها،گردش روزگار را دگرگون می سازد. در اینجا مرگز از زندگی تواناتر است. امید به مرگ چون از سرچشمه ی ایمان سیراب باشد دشواری حیات را آسان می سازد. دیگر زندگی چهره ی عبوس اما دل مهربان دارد. پس محنت این عمر ناپایدار را به راحت پس از مرگز حوالت کنیم و اگر نمی توان اکنون طرحی نو در انداخت باری آن نیامده ی ندیده را دریابیم.
چنین جهانی هر چند از جمله برای برخورداری آدمی از نعمتهای خداوندی است اما آدمی نیز همه ی امکانات فکری، توانائی و مهارت خود را در راه سودجوئی از آن بکار نگرفته است. طبیعت برای مصرف نیست تا هرچه بیشتر از آن بهره بردارند، بلکه زادگاه و پروردگاه انسان صاحب رسالت است که با طبیعت همزیستی دارد..
سلام. دوستانی که نسخه نشر گستره رو خوندن، علت تفاوت ۷۰، ۸۰ صفحهای کتاب با نسخه نشر خوارزمی چیه؟ آیا سانسوری داره؟
آقای جمشیدی فر! چگونه در مورد کتابی که زحمت تورق آن را نکشیده اید، قضاوت میکنید؟ همه کتابها از روی شکل جلد آنها، درک میکنید؟ خاضعانه درخواست میکنم( اول از خودم)، زمانی میتوانم در برابر زحمت دیگران اظهارنظر فنی کنم که لااقل بتوانم، ماحصل فکر و اندیشه خودم را که نتیجه تحصیلات، تجربیات و باور خودم میباشد، بعد از گذر این همه سال را در یک صفحه که اول خودم بدانم چه نوشته ام، و بعدا" برای چند نفر دور و بریهای خودم قابل قبول باشد، بنویسم! و گرنه حرف زدن که راحت است!
پس "گوهر ادب از آن سرازیر است"!؟ خیلی خندیدم...
منم موافقم. من حتی لاشو وا نکردم. من متن و محتوای برخی کتب رو (تقریبا همه ) رو از شکل روی جلد آنها میفهمم . گهگاه اگر جمله ای هم بخوانم ، فقط خود نحو و صرف آن را میبینم. بیشتراز آن برای مغز بزرگ من هم امکان پذیر نیست.
خدا شفا بده
... خون به زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد، هرکس آن را میدید میفهمید که جایی بیگناهی را کشتهاند ...
صفحه چنده جسارتا
بسیار زیبا بود. منم خیلی ازاین تراژدی خوشم اومد .همیشه اول خوانش شعرهایم میخونمش
لذت بردم، اگرچه گاهی مسائلی تکرار میشد ولی باز هم لذت میبردم.
کتاب خیلی خوبی است و روابط بین شخصیتها و وقایع داستان سیاوش در شاهنامه را به خوبی تحلیل کرده.
عالی، امیدوارم بزودی مراسم سوگ سیاوش هم در شهرهای ایران دوباره اجرا بشه
در این کتاب مسکوب به بررسی و تحلیل شخصیت اسطوره ای سیاوش میپردازه. مسکوب در این کتاب به دلایل سرایش افسانه سیاوش و اهمیت آن در فرهنگ ایرانی میپردازه.