کتاب یک زن و هزار سودا

Audition: A Memoir
کد کتاب : 949
مترجم :
شابک : 978-964-224-234-4
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 328
سال انتشار شمسی : 1390
سال انتشار میلادی : 2008
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 22 اردیبهشت

جزو لیست پرفروش های نیویورک تایمز

معرفی کتاب یک زن و هزار سودا اثر باربارا والترز

کتاب یک زن و هزار سودا، خودزندگی نامه ای نوشته ی باربارا والترز است که اولین بار در سال 2008 منتشر شد. مهمترین زن در تاریخ خبرنگاریِ تلویزیون، شرح حال الهام بخش و جذاب خود را در این کتاب به مخاطبین عرضه کرده است. باربارا والترز پس از بیش از پنجاه سال تجربه در مصاحبه با رهبران جهان، ستاره های سینما، تبهکاران، قاتلان، چهره های الهام بخش و انواع و اقسام آدم های شناخته شده، به تحلیل زندگی خود می پردازد تا عوامل تأثیرگذار در شکل گیری زندگی خارق العاده اش را برای مخاطبین شرح دهد. والترز با صداقت و شجاعتی مثال زدنی، جزئیات زندگی حرفه ای و شخصی خود را در قالب داستانی تأثیرگذار، غافلگیرکننده، حیرت انگیز و سرگرم کننده به علاقه مندان تقدیم کرده است.

کتاب یک زن و هزار سودا

باربارا والترز
باربارا جیل والترز، زاده ی 25 سپتامبر 1929، خبرنگار و نویسنده ی آمریکایی است. والترز در سال 1951، مدرک کارشناسی خود را در رشته ی زبان انگلیسی دریافت کرد و بلافاصله برای کار به نیویورک رفت. او پس از یک سال وارد یک شبکه ی تلویزیونی خبری متعلق به NBC شد. والترز سپس به عرصه ی نویسندگی برای برنامه های شناخته شده تر و همچنین تهیه کنندگی روی آورد.
نکوداشت های کتاب یک زن و هزار سودا
An ambitious and successful book.
کتابی بلندپروازانه و موفق.
New Yorker New Yorker

A frank, graceful memoir.
شرح حالی صادقانه و دلپذیر.
Oprah Magazine Oprah Magazine

A smart, funny, fascinating book.
کتابی هوشمندانه، بامزه و شگفت انگیز.
Booklist Booklist

قسمت هایی از کتاب یک زن و هزار سودا (لذت متن)
زمانی که دخترم به دنیا آمد، نامش را جکلین(جکی)گذاشتم. می خواستم جکی بزرگتر احساس کند که او هم بچه دارد، چون در آن زمان می دانستم که او دیگر قادر به این کار نخواهد بود. بنابراین بله، با این که احساسات متناقضی نسبت به خواهرم داشتم، اعتقاد دارم عشق، قویتر از دلخوری بود.

اما باید چیز بیشتری وجود داشته باشد، چیزی که آدم را وادار می کند به کارآمد بودن نیازمند باشد. برخی ممکن است نامش را بلندپروازی بگذارند. من مشکلی با این اسم ندارم. برخی ممکن است نامش را ضعف و احساس عدم امنیت بگذارند، اگرچه خیلی برچسب تکراری و کسل کننده ای است. اما وقتی به گذشته نگاه می کنم، این احساس به من دست می دهد که انگار تمام زندگی ام، یک آزمون و مصاحبه ی کاری بلند بوده است؛ تلاشی برای ایجاد تغییر و پذیرفته شدن.