1. خانه
  2. /
  3. کتاب قصه های آشوب

کتاب قصه های آشوب

نویسنده: جوزف کنراد
3.5 از 1 رأی

کتاب قصه های آشوب

Tales of unrest
انتشارات: نشر نی
٪15
140000
119000
معرفی کتاب قصه های آشوب

قصه های آشوب مجموعه ای از داستان های کوتاه جوزف کنراد است که در ابتدا در سال 1898 منتشر شد. چهار داستان از پنج داستان قبلا در مجلات مختلف منتشر شده بود. این اولین مجموعه منتشر شده از هر یک از داستان های کنراد بود. این پنج داستان عبارتند از: کاراین: یک خاطره، احمق ها، پاسگاه پیشرفت، بازگشت و مرداب.
جوزف کنراد (3 دسامبر 1857 - 3 اوت 1924) یک رمان نویس لهستانی بود که پس از اقامت در انگلستان به انگلیسی نوشت. کنراد به عنوان یکی از رمان نویسان بزرگ انگلیسی در نظر گرفته می شود، اگرچه او تا دهه بیست سالگی به راحتی به این زبان صحبت نمی کرد. او داستان ها و رمان هایی نوشت، اغلب با فضای دریایی، که آزمایش های روح انسان را به تصویر می کشد. او یک سبک نثر چیره دست بود که حس تراژیک غیرانگلیسی مشخصی را وارد ادبیات انگلیسی کرد.
درباره جوزف کنراد
درباره جوزف کنراد
جوزف کنراد با نام «تئودور یزف کنراد نالچ کوژینوسکی»، زاده ی ۳ دسامبر ۱۸۵۷ و درگذشته ی ۳ اوت ۱۹۲۴، نویسنده ی بریتانیایی-لهستانی بود.تئودور کنراد نالچ کورزینوسکی در سال ۱۸۵۷ در بردیچیف، امپراتوری روسیه (پادولیای، اوکراین کنونی) متولد شد. این منطقه از ملیت های مختلفی تشکیل شده بود که چهار مذهب و جهار زبان و چندین طبقه ی اجتماعی داشتند. آن بخشی که ساکنینش به زبان لهستانی حرف می زدند و خانواده ی کنراد هم از آن ها بود، آبا و اجدادی از طبقه ی سلاچتا بودند که طبقه ای پایین تر از آریستوکرات ها بود، ثروتمند و اصیل و دارای قدرت سیاسی بودند.آپولو کورزینوسکی، پدر کنراد، شاعر و مترجم ادبی از زبان های انگلیسی و فرانسه بود و جوزف در بچگی رمان های انگلیسی را به زبان های فرانسه و لهستانی پیش پدرش می خواند. آپولو کورزینوسکی که درگیر فعالیت های ضد تزاریست ها شده بود، در سال ۱۸۶۱ با خانواده اش به ولگودا در شمال روسیه تبعید شد. در این سفر جوزف مبتلا به سینه پهلو شد و در سال ۱۸۶۵ مادرش به همین مرض فوت کرد.پدر کنراد که تعلیم او را به عهده گرفته بود در سال ۱۸۶۹ به مرض سل درگذشت. جوزف را به سوئیس، پیش دایی اش «تادئوس بابروسکی» که تأثیر زیادی در زندگی کنراد داشت، فرستادند. جوزف که اصرار داشت دایی اش اجازه دهد دریانورد شود، در سال ۱۸۷۴ به فرانسه رفت و چند سالی در آن جا زبان فرانسه اش را بهتر کرد و دریانوردی آموخت. در فرانسه با محافل زیادی آشنا شد ولی به قول خودش دوستان بوهمیایی اش بودند که او را با نمایش نامه، اپرا و تئاتر آشنا کردند. در همین مدت ارتباط خوبی هم با دریانوردان داشت و چیزی نگذشت که دیده بان قایق های راهنما شد. کارگرانی که در کشتی دید و کارهایی که به او تحمیل کردند، همه زمینه ای برای جزئیات درخشان رمان هایش شد.جوزف کنراد در ۱۳ اوت سال ۱۹۲۰ در سن ۶۷ سالگی در اثر حمله ی قلبی درگذشت.
قسمت هایی از کتاب قصه های آشوب

ترس همیشه باقی می ماند. آدم شاید بتواند بر هرچیزی در درون خود غلبه کند. عشق و نفرت و باور و حتی تردید را هم می توان در دل از میان برد اما هر کس تا زمانی که به زندگی چنگ می زند نمی تواند وحشت را از دلش بیرون کند، همان وحشت پنهانی و نابودناشدنی و هولناک که آرام در وجود آدمی رخنه می کند، افکار او را تیره وتار می کند، در دل او پنهان می شود و آخرین نفس های او را به هنگام جان دادن نظاره می کند.

مقالات مرتبط با کتاب قصه های آشوب
حقایقی درباره «جوزف کنراد» و کتاب «دل تاریکی»
حقایقی درباره «جوزف کنراد» و کتاب «دل تاریکی»
ادامه مقاله
داستان های معمایی و تریلر، قلمرو هیجان و تعلیق
داستان های معمایی و تریلر، قلمرو هیجان و تعلیق

این دسته از کتاب ها، ضربان قلب مخاطب را به بازی می گیرند و هیجان و احساس ورود به دنیایی جدید را برای او به ارمغان می آورند.

نظر کاربران در مورد "کتاب قصه های آشوب"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

از این مترجم کتاب‌های دیگری هم خوانده‌ام . مثل مرگ در کرانه نیل. زیبا ترجمه می‌کند . با آرزوی توفیق بیشتر و کتابهای بیشتر. در این کتاب از آقای کویین مرموز خیلی لذت بردم. خصوصا تصویر فضاسازی

1401/12/12 | توسطرویا سعیدی - کاربر سایت
2
|
پاسخ ها

متاسفانه مترجم این اثر جناب نیما حضرتی دعوت حق را لبیک گفتند روحشان شاد و یادشان گرامی

1403/10/05|توسطعلیرضا
0