هوشنگ مرادی کرمانی (زاده ۱۶ شهریور ۱۳۲۳ در روستای سیرچ از توابع بخش شهداد کرمان) نویسندهٔ معاصر ایرانی است. شهرت او به خاطر کتابهایی است که برای کودکان و نوجوانان نوشته و شماری از اینها که به فیلم نیز درآمده است. مجموعه داستان معروف او قصههای مجید نام دارد.
اولین داستان وی به نام «کوچه ما خوشبختها» در مجله خوشه (به سردبیری ادبی شاملو) منتشر شد که حال و هوای طنز آلود داشت. در سال ۱۳۴۹ یا ۱۳۵۰ اولین کتاب داستان وی «معصومه» حاوی چند قصه متفاوت و کتاب دیگری به نام «من غزال ترسیدهای هستم» به چاپ رسیدند.خانم ها ،آقایان، بچه های عزیز اتریشی، سلام. دلتان میخواهد چند تا قصه ی کوچولوی ایرانی برایتان تعریف کنم؟ همین حالا که من اینجا روبه روی شما ایستاده ام، توی روستای من کلاغی سر شاخه ی گردویی نشسته و قارقار می کند. کودکی با صدای بلند به او می گوید: « چه خبر داری؟ اگر برایم خبر خوشی داری، بهت شیرینی می دهم و نوکت را شیرین می کنم، بالت را رنگین می کنم. اگر خبر بدی برای من و روستایم داری بپر برو که جلوی چشمم نباشی . » ما در روستایمان با پرنده ها حرف می زنیم نمیدانم شما هم این کار را می کنید یا نه؟ !
سلام وقتتون بخیر افسوس که دیر شناختمت در حالی که آقای هوشنگ کرمانی رو سالهاست میشناسم اما نمیدونستم با شما کار میکنه کتاب رمانی برای چاپ دادم در حالی که هیچ شناختی از انتشارات نداشتم.موفق باشید
مجموعه داستانهای موجود در این کتاب طبق فهرست: 1. تنور و داستانهای دیگر (16 قصه) 2. لبخند انار (16 قصه) 3. بچههای قالیبافخانه (2 قصه) 4. پلو خورش (21 قصه) 5. ته خیار (30 قصه) 6. قاشق چای خوری (13 قصه) در کل 98 قصه در این کتاب گنجانده شده که از سال 1359 (بچههای قالیبافخانه) تا سال 1397 (قاشق چای خوری) رو در بر میگیره.
آیا میتوان گفت این کتاب مجموعه داستانهای کوتاه استاد است؟