1. خانه
  2. /
  3. کتاب A Tale of Two Cities

کتاب A Tale of Two Cities

نویسنده: چارلز دیکنز
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 1 رأی

کتاب A Tale of Two Cities

A Tale of Two Cities
انتشارات: معیار علم
٪15
480000
408000
3.1 از 1 رأی

کتاب A Tale of Two Cities

A Tale of Two Cities
انتشارات: کاج بوک
٪15
270000
229500
معرفی کتاب A Tale of Two Cities
"داستان دو شهر" رمانی تاریخی از چارلز دیکنز است که اولین بار در سال 1859 منتشر شد. این رمان که در پس‌زمینه انقلاب فرانسه می‌گذرد، مضامین رستاخیز، فداکاری و تأثیرات تحولات اجتماعی را بررسی می‌کند. دیکنز زندگی پرتلاطم شخصیت‌ها را در پاریس و لندن کنار هم قرار می‌دهد و تصویری روشن از تفاوت‌های فاحش بین این دو شهر در اواخر قرن هجدهم ارائه می‌دهد. این رمان با سطرهای آغازین نمادین خود، «بهترین زمان بود، بدترین زمان بود»، یکی از ماندگارترین آثار دیکنز است که به دلیل روایت غنی و کاوش در عدالت اجتماعی تحسین شده است.
داستان در دوران انقلاب فرانسه اتفاق می‌افتد و چندین شخصیت به هم پیوسته را در شهرهای پاریس و لندن دنبال می‌کند. در قلب داستان، چارلز دارنای، یک اشراف‌زاده فرانسوی قرار دارد که از عنوان خانوادگی خود چشم‌پوشی می‌کند و برای فرار از ناآرامی‌های فزاینده در فرانسه به انگلستان نقل‌مکان می‌کند. او در انگلستان با لوسی مانت ازدواج می‌کند که پدرش، دکتر الکساندر مانت، پس از هجده سال حبس ناعادلانه در باستیل آزاد شده است. داستان با حضور سیدنی کارتن، یک وکیل سرخورده انگلیسی که علیرغم عدم جاه‌طلبی آشکارش، عمیقا لوسی را دوست دارد، پیچیده‌تر می‌شود. با تشدید انقلاب، دارنای دستگیر و با گیوتین به اعدام محکوم می‌شود و از طریق از خودگذشتگی کارتن است که روایت به اوج احساسی خود می‌رسد. تمایل کارتن برای مردن به جای دارنای، محور اصلی پیام رستگاری رمان را تشکیل می‌دهد.
"داستان دو شهر" به بررسی مضامین رستاخیز، فداکاری و ماهیت چرخه‌ای تاریخ می‌پردازد. ایده رستاخیز هم به معنای واقعی و هم به‌طور مجازی به تصویر کشیده می‌شود، زیرا بسیاری از شخصیت‌ها شکلی از تولد دوباره یا رستگاری را تجربه می‌کنند. به عنوان مثال، دکتر مانت از زندان طولانی خود در باستیل "رستاخیز" می‌کند، در حالی که سیدنی کارتن با فداکاری خود برای لوسی و خانواده‌اش، دگرگونی شخصی را تجربه می‌کند. این رمان همچنین به نقد بی‌عدالتی‌های اجتماعی آن زمان می‌پردازد، به‌ویژه تضاد فاحش بین اشرافیت ستمگر و رنج مردم عادی. نشان داده می‌شود که انقلاب فرانسه با وعده‌های آزادی و برابری خود، به همان اندازه رژیمی که جایگزین آن شد، وحشیانه و نابخشودنی می‌شود. این تضاد، سوالاتی را در مورد پیامدهای انقلاب‌های خشونت‌آمیز و هزینه‌های اخلاقی تحولات اجتماعی ایجاد می‌کند.
"داستان دو شهر" کاوشی بی‌پایان در مورد تأثیرات انقلاب، بی‌عدالتی اجتماعی و رستگاری شخصی است. دیکنز از طریق شخصیت‌های به یاد ماندنی و طرح پیچیده‌اش، تصویری روشن از هرج و مرج و رنج انقلاب فرانسه ترسیم می‌کند، در حالی که امکان امید و تجدید حیات را از طریق اعمال فداکاری و عشق برجسته می‌کند. این رمان همچنان یک کلاسیک ماندگار است و خوانندگان را با روایت قدرتمند و مضامین تفکر برانگیز خود در مورد هزینه تغییرات اجتماعی و انعطاف‌پذیری روح انسانی مجذوب خود می‌کند.
درباره چارلز دیکنز
درباره چارلز دیکنز
چارلز جان هوفام دیکنز، زاده ی ۷ فوریه ۱۸۱۲ و درگذشته ی ۹ ژوئن ۱۸۷۰، برجسته ترین رمان نویس انگلیسی عصر ویکتوریا و فعال اجتماعی توانمند بود. به عقیده ی جیمز جویس، نویسنده ی بزرگ معاصر، از شکسپیر به این سو، دیکنز تأثیرگذارترین نویسنده در زبان انگلیسی بوده است.دیکنز در لندپورت پورتسی متولد شد. او دومین پسر جان دیکنز، کارمند اداره ی کارپردازی بحریه بود. پدرش اهل لاابالی گری بود و کار را به جایی رساند که او را به زندان مارشالسی انداختند. به همین دلیل دیکنز ۱۲ ساله را برای تأمین معاش خانه به کارخانه ی واکس سازی وارن فرستادند. او تا آزادی پدرش از زندان هم چنان مجبور به کار بود تا بالاخره بعد از مراجعت پدر توانست به مدرسه بازگردد.دیکنز بعد از پایان دوره ی مدرسه در دفتر وکالتی مشغول به کار شد و پس از بررسی زندگی شلوغ و متنوع لندن، بر آن شد تا روزنامه نگار شود. در این دوره، در شیوه ای سخت از خلاصه نویسی، توانایی خود را نشان داد و در مارس ۱۸۳۲ در حالی که جوانی حدودا ۲۰ ساله بود، خبرنگار امور عمومی و پارلمانی شد.دیکنز در سال ۱۸۲۹ دلداده ی دختری به نام ماریا بیدنل شد، اما والدین ماریا او را از لحاظ اجتماعی در سطحی نازل تر از خود یافتند. این دل باختگی و برخوردی دیگر با او در میان سالی دیکنز، بعدها در عشق شخصیت معروف رمانش، دیوید کاپرفیلد به دختری به نام دورا بازتاب یافت.در سال ۱۸۴۲ با سفر به آمریکا و به رغم استقبال گرمی که از او شد، «یادداشت هایی از آمریکا» و «مارتین چارلز لویت» را به قلم آورد که آمیخته ای بودند از ستودنی های بسیار آمریکا و البته همه ی آنچه که در نگاه دیکنز نفرت انگیز آمدند. وی در سال های ۱۸۴۴–۱۸۴۵ نیز از ایتالیا دیدن کرد و در آن جا ناقوس های جنوا، عنوان «بانگ ناقوس ها» را به ذهنش القا کرد، کتاب کوچکی که ضربه ای بزرگ به نفع مستمندان روزگارش زد. در پی بازگشت از ایتالیا، چندی سردبیر دیلی نیوز شد و برای بهبود وضع مدارس ژنده پوشان و لغو اعدام مجرمان در ملأ عام، کمر همت بست؛ مدارس ژنده پوشان، موسساتی بودند که در آن کودکان فقیر به رایگان آموزش می دیدند.بی اعتنایی او به هشدارها (فلج جزئی - ناتوانی در خواندن حروف سمت چپ و لنگش روزافزون پای چپ) تا بدان جا پیش رفت که در سال ۱۸۷۰ اقدام به یک رشته کتاب خوانی جدید نمود. دیکنز در ۱۵ مارس برای آخرین بار «سرود کریسمس» را خواند و سرانجام در ۹ ژوئن ۱۸۷۰، در حالی که «ادوین درود» به پایان نرسیده بود، به طور ناگهانی از جهان رفت.
مقالات مرتبط با کتاب A Tale of Two Cities
میراث ادبی ماندگار «چارلز دیکنز»
میراث ادبی ماندگار «چارلز دیکنز»
ادامه مقاله
نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ
نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ

دوستی های ادبی، روابطی جالب توجه و تأثیرگذار هستند.

برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته

آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.

برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»
برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»

در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.

داستان پرتره گمشده «چارلز دیکنز»
داستان پرتره گمشده «چارلز دیکنز»

این پرتره برای کتابی به نام «روح جدید زمانه» کشیده شد

چارلز دیکنز، کیمیاگر رنج های انسان
چارلز دیکنز، کیمیاگر رنج های انسان

دیکنز معتقد بود داستان ها و به طور کلی ادبیات می توانند مشکلات دنیا را حل کنند.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب A Tale of Two Cities" ثبت می‌کند