1. خانه
  2. /
  3. کتاب روزگار سخت

کتاب روزگار سخت

نویسنده: چارلز دیکنز
4 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.75 از 2 رأی

کتاب روزگار سخت

Hard Times
انتشارات: نگاه
٪15
495000
420750
3.5 از 1 رأی

کتاب دوران سخت

Hard Times
٪15
250000
212500
پیشنهاد ویژه
3.7 از 1 رأی

کتاب روزگار سخت

(تقابل واقعیت و عشق)
Hard times
٪25
100000
75000
3.5 از 1 رأی

کتاب روزگار سخت

ادبیات داستانی جهان برای نوجوانان
Hard times
انتشارات: دبیر
ناموجود
7500
معرفی کتاب روزگار سخت
کتاب روزگار سخت، رمانی نوشته ی چارلز دیکنز است که نخستین بار در سال 1854 منتشر شد. داستان این رمان در کوکتاون، یک شهر صنعتی خیالی در شمال انگلیس می گذرد و برخی از جذاب ترین شخصیت های خلق شده توسط دیکنز را به مخاطبین معرفی می کند: آقای گرادگریند که فلسفه ی منفعت گرایانه اش در رابطه با آموزش و تحصیل، ضربه های عاطفی بزرگی به فرزندانش وارد می کند؛ جوزایا بوندربی که صاحب کارخانه و مردی دورو است؛ استیون بلکپول که کارگری صادق است و به اشتباه به ارتکاب جرم متهم شده است؛ و سیسی جوب، دختری که در سیرک نمایش اجرا می کند و پدرش به امید داشتن یک زندگی بهتر، او را تنها می گذارد. کتاب روزگار سخت، زاده ی خشم دیکنز از شرایط جان فرسای حاکم بر عصر صنعت است.
درباره چارلز دیکنز
درباره چارلز دیکنز
چارلز جان هوفام دیکنز، زاده ی ۷ فوریه ۱۸۱۲ و درگذشته ی ۹ ژوئن ۱۸۷۰، برجسته ترین رمان نویس انگلیسی عصر ویکتوریا و فعال اجتماعی توانمند بود. به عقیده ی جیمز جویس، نویسنده ی بزرگ معاصر، از شکسپیر به این سو، دیکنز تأثیرگذارترین نویسنده در زبان انگلیسی بوده است.دیکنز در لندپورت پورتسی متولد شد. او دومین پسر جان دیکنز، کارمند اداره ی کارپردازی بحریه بود. پدرش اهل لاابالی گری بود و کار را به جایی رساند که او را به زندان مارشالسی انداختند. به همین دلیل دیکنز ۱۲ ساله را برای تأمین معاش خانه به کارخانه ی واکس سازی وارن فرستادند. او تا آزادی پدرش از زندان هم چنان مجبور به کار بود تا بالاخره بعد از مراجعت پدر توانست به مدرسه بازگردد.دیکنز بعد از پایان دوره ی مدرسه در دفتر وکالتی مشغول به کار شد و پس از بررسی زندگی شلوغ و متنوع لندن، بر آن شد تا روزنامه نگار شود. در این دوره، در شیوه ای سخت از خلاصه نویسی، توانایی خود را نشان داد و در مارس ۱۸۳۲ در حالی که جوانی حدودا ۲۰ ساله بود، خبرنگار امور عمومی و پارلمانی شد.دیکنز در سال ۱۸۲۹ دلداده ی دختری به نام ماریا بیدنل شد، اما والدین ماریا او را از لحاظ اجتماعی در سطحی نازل تر از خود یافتند. این دل باختگی و برخوردی دیگر با او در میان سالی دیکنز، بعدها در عشق شخصیت معروف رمانش، دیوید کاپرفیلد به دختری به نام دورا بازتاب یافت.در سال ۱۸۴۲ با سفر به آمریکا و به رغم استقبال گرمی که از او شد، «یادداشت هایی از آمریکا» و «مارتین چارلز لویت» را به قلم آورد که آمیخته ای بودند از ستودنی های بسیار آمریکا و البته همه ی آنچه که در نگاه دیکنز نفرت انگیز آمدند. وی در سال های ۱۸۴۴–۱۸۴۵ نیز از ایتالیا دیدن کرد و در آن جا ناقوس های جنوا، عنوان «بانگ ناقوس ها» را به ذهنش القا کرد، کتاب کوچکی که ضربه ای بزرگ به نفع مستمندان روزگارش زد. در پی بازگشت از ایتالیا، چندی سردبیر دیلی نیوز شد و برای بهبود وضع مدارس ژنده پوشان و لغو اعدام مجرمان در ملأ عام، کمر همت بست؛ مدارس ژنده پوشان، موسساتی بودند که در آن کودکان فقیر به رایگان آموزش می دیدند.بی اعتنایی او به هشدارها (فلج جزئی - ناتوانی در خواندن حروف سمت چپ و لنگش روزافزون پای چپ) تا بدان جا پیش رفت که در سال ۱۸۷۰ اقدام به یک رشته کتاب خوانی جدید نمود. دیکنز در ۱۵ مارس برای آخرین بار «سرود کریسمس» را خواند و سرانجام در ۹ ژوئن ۱۸۷۰، در حالی که «ادوین درود» به پایان نرسیده بود، به طور ناگهانی از جهان رفت.
ویژگی های کتاب روزگار سخت
  • چارلز دیکنز از بزرگترین نویسندگان ادبیات انگلیس
  • فیلم هایی در سال های مختلف بر اساس این کتاب ساخته شده است.
نکوداشت های کتاب روزگار سخت

گزنده ترین و پرشورترین هجویه ی دیکنز از ناعدالتی اجتماعی.

Penguin Random House

دفاعی درخشان از هنر.

Barnes & Noble

یک شاهکار.

F. R. Leavis, British literary critic
قسمت هایی از کتاب روزگار سخت

از اهمیت سرقت بانک چه قبل از این ماجرا و چه بعد از آن، حتی اندکی هم در فکر صاحب آن تأسیسات کاسته نشده بود. با لاف و گزاف سعی داشت به همه ثابت کند که چه گونه دقیق و فعال است و به عنوان یک مرد فوق العاده، خودساخته و تاجری اعجوبه و برخاسته از میان لجن ها، که می بایستی به او از ونوس هم، که از دریا برخاسته بود، بیشتر احترام گذاشت، خود را بشناساند و همگان بدانند که او اجازه نمی دهد مشکلات خانوادگی اش او را از رسیدگی به مسائل تجاری باز دارد. در نتیجه در اولین هفته های بازگشت به زندگی مجردی حتی شلوغ کاری را از حد معمول هم گذراند و در رابطه با تحقیقات انجام شده در اطراف سرقت چنان جار و جنجالی به راه انداخت که مأمورین مسئول. این پرونده آرزو می کردند که ای کاش چنین سرقتی هرگز اتفاق نیفتاده بود.

خانم اسپارسیت خستگی ناپذیر، سرما خورده و با صدایی که جز فس و فسی از آن باقی نمانده بود، و در حالی که قامت بزرگ منشانه اش در زیر بار عطسه های پی در پی خمیده شده بود و بیم شکستن آن می رفت، آن قدر دنبال ارباب خود به این در و آن در زد تا بالاخره او را در شهر صنعتی پیدا کرد. در آنجا، در هتل سنت جیمز هر چه را که دیده و ندیده بود با بزرگ منشی تمام بیرون ریخت. و این زن اصیل پس از این که مأموریت خود را با کمال وفاداری به پایان رسانید سرخود را روی شانه آقای باندربی نهاد و از حال رفت.

اولین کار آقای باندربی جدا کردن او از خود و خواباندن او روی زمین بود تا در آن جا مراحل مختلف ناراحتی را تحمل کند. سپس تصمیم گرفت او را به هوش آورد و این عمل را با انواع کمک های اولیه ای که می دانست از قبیل پیچاندن شست و کشیدن دست و خالی کردن سطل آب روی صورت و ریختن نمک در دهان انجام داد. بالاخره بعد از این که در اثر این همه مراقبت به هوش آمد (که خیلی هم به سرعت انجام گرفت)، او را با عجله سوار بر ترن، گرسنه و تشنه و نیمه جان به کوک تاون آورد.

مقالات مرتبط با کتاب روزگار سخت
میراث ادبی ماندگار «چارلز دیکنز»
میراث ادبی ماندگار «چارلز دیکنز»
ادامه مقاله
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن

در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.

نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ
نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ

دوستی های ادبی، روابطی جالب توجه و تأثیرگذار هستند.

برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته

آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.

برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»
برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»

در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.

داستان پرتره گمشده «چارلز دیکنز»
داستان پرتره گمشده «چارلز دیکنز»

این پرتره برای کتابی به نام «روح جدید زمانه» کشیده شد

چارلز دیکنز، کیمیاگر رنج های انسان
چارلز دیکنز، کیمیاگر رنج های انسان

دیکنز معتقد بود داستان ها و به طور کلی ادبیات می توانند مشکلات دنیا را حل کنند.

نظر کاربران در مورد "کتاب روزگار سخت"
7 نظر تا این لحظه ثبت شده است

من چاپ هفتم نشر نگاه رو خوندم، متاسفانه خیلی ترجمه بدی داشت. پر از غلط تایپی و ویراستاری. از اون بدتر مکالمه هاش! شما فکر کنید توی مکالمه‌ها یجا مترجم ادبی ترجمه کرده بود و چند صفحه بعد مکالمه همون شخص رو محاوره‌ای. گاها نصف بند رو ادبی و نصف بقیه رو محاوره‌ای! امیدوارم این اشتباهات تو چاپ‌های بعدی اصلاح شده باشه، در غیر اینصورت توصیه میکنم که اصلا این کتاب رو از نشر نگاه نگیرید. انتشارات «مجید» شاید گزینه بهتری باشه.

1402/06/12 | توسطحمیدرضا شاهی
2
|
پاسخ ها

دقیقا همینطوره، من چاپ هشتم رو دارم از انتشارات نگاه اما شایسته بود ویراستار و مترجم محترم بعد از این همه سال حداقل غلط‌های نگارشی و املایی رو تصحیح می‌کردند!

1402/07/06|توسطنرگس - کاربر سایت
0

دقیقا همینطوره، من چاپ هشتم رو دارم از انتشارات نگاه. شایسته بود ویراستار و مترجم محترم بعد از این همه سال حداقل غلط‌های نگارشی و املایی رو تصحیح می‌کردند!

1402/07/06|توسطنرگس - کاربر سایت
0

کتاب تقریبا سنگینی بود ترجمه اقای شاهری لنگرودی بسیار روان بود ولی موضوع داستان پیچیدگی داشت ونوع خاصی بود ولی خواندنش خالی از لطف نیست.

1401/08/13 | توسطحجت الله احمدیان
3
|

کتاب فوق العاده ای بود و بسیار تلخ. ولی واقعیت زندگی همینه! واین که بعد این کتاب از داشتمن قدرت تخیل بسیار خوشحالم.

1401/07/09 | توسطImfarza
4
|

دیکنز با نمایشی طنزآلود و کمابیش مبالغه‌آمیز از تضادهای طبقاتی، شرایط کار و زندگیِ کارگران را توصیف می‌کند. وی برای خلق این رمان، به چند شهر صنعتی مسافرت کرد و از نزدیک، شاهد اوضاع کارگران بود.

1401/07/09 | توسطImfarza
3
|

تلاش خودشو کرده نویسنده ولی به هیچ عنوان به پای آثاری چون آرزوهای بزرگ و دیوید کاپرفیلد از همین نویسنده نمی‌رسه

1400/02/06 | توسطشهرام رضائی
2
|

جملات زیبا و تاثیر گذاری از طرف شخصیت‌های کتاب مانند استفان بلک پول و رءیس سیرک گفته میشه

1400/01/11 | توسطکامران سیاحی
4
|

جذاب و خواندنی مثل همه کارهای دیکنز

1400/01/09 | توسطکامران سیاحی
4
|