1. خانه
  2. /
  3. کتاب فرضیه ی خوشبختی

کتاب فرضیه ی خوشبختی

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 2 رأی

کتاب فرضیه ی خوشبختی

یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان
The Happiness Hypothesis
٪10
295000
265500
5 از 1 رأی

کتاب فرضیه خوشبختی‏‫

۱۰ اندیشه باستانی برای درک حقایق نوین
The Happiness Hypothesis
انتشارات: باد
٪15
198000
168300
3.7 از 1 رأی

کتاب فرضیه خوشبختی

صد خلاصه برتر
The Happiness Hypothesis
٪15
68000
57800
معرفی کتاب فرضیه ی خوشبختی
«فرضیه خوشبختی: یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان » یک کتاب روانشناسی است که توسط «جاناتان هایت» به نگارش در آمده است. همچنین این کتاب با توجه به لحن و داده هایی که ارائه می دهد می تواند برای همه افراد با هر زمینه فکری نیز مناسب باشد. اگر نوجوان هستید یا که به دوره میان سالی خود پاگذاشته اید، می توانید از آموزه های این کتاب بهره ببرید. فارغ از اینکه چه سنی یا که چه شغلی دارید این کتاب به شما کمک خواهد کرد.
در آن ، «جاناتان هایت» چندین "ایده عالی" در مورد خوشبختی مورد تأمل اندیشمندان گذشته - افلاطون ، بودا ، عیسی و دیگران - ارائه داده و آنها را با توجه به تحقیقات روانشناسی معاصر بررسی می کند. و از آنها هر درسی را که هنوز در مورد ما معاصر است را استخراج می کند. مفاهیم فضیلت و خوشبختی از کلمات کلیدی این کتاب است.


فصل اول چگونگی دو قسمت هر شخص را توصیف می کند: قسمت ابتدایی ، که شامل غرایز اساسی ما است. و بخش بسیار تکامل یافته ، که سعی در کنترل غرایز دارد. این تلاش برای کنترل غرایز ما در فصل دو نشان داده شده است که باعث نگرانی بیش از حد ما می شود. اما ممکن است روش های مختلفی مانند مدیتیشن برای جدا شدن استفاده شود.
فصل سوم با شروع قانون طلایی رفتار با دیگران همانطور که دوست دارید با شما رفتار کنند ، به رابطه فرد با افراد دیگر می پردازد. این در فصل چهارم به توصیف گرایش مردم برای دیدن عیب در دیگران می انجامد.

در فصل پنجم ، در نیمه راه کتاب ، هاید مفهوم فرضیه خوشبختی را معرفی می کند. فرضیه خوشبختی می تواند این باشد که خوشبختی همانطور که بودا معتقد بود از درون می آید ، یا این که خوشبختی از بیرون ناشی می شود. هاید در فصل ششم استدلال می کند که حقیقت ممکن است بین دو حد افراطی واقع شود و ادعا می کند که عشق به چیزی بیش از خود بستگی دارد و برای خوشبختی بسیار مهم است.
درباره جاناتان هایت
درباره جاناتان هایت
جاناتان هایت زادهٔ ۱۹ اکتبر ۱۹۶۳ ، روان‌شناس اجتماعی و استاد دانشگاه نیویورک اهل ایالات متحده آمریکا با تخصص روان‌شناسی اخلاق است. او از سوی دو مجلهٔ فارن پالیسی و پراسپکت در فهرست برترین اندیشمندان جهان جای گرفته‌است.
نکوداشت های کتاب فرضیه ی خوشبختی

"این کتاب لذتبخش است. نوشته هاید با حفظ انسجام علمی و عقلانی ، از نظرات معنوی و عرفانی پذیرفته است."

Nature

"یک کتاب برای اطمینان بخشیدن به کسانی که بیشتر با خوشحالی صحبت می کنند تا سرخوشی .... هوشمندانه و جدی "

Seattle Times

"[یک کتاب شگفت انگیز .... فکر نمی کنم من تاکنون کتابی خوانده ام که درک معاصر از وضعیت انسان را با چنین وضوح و حس ساده ارائه دهد."

Guardian, (UK)
قسمت هایی از کتاب فرضیه ی خوشبختی

اولین بار سال ۱۹۹۱ توی پارک ملی گریت اسموکی کارولینای شمالی اسب سواری کردم. وقتی بچه بودم تجربه ی سوارشدن روی اسب رو داشتم، اما این طور بود که به بزرگ تر اسب رو با یه طناب کوتاه هدایت می کرد، ولی این اولین باری بود که فقط من و اسب بودیم، بدون طناب. البته تنها نبودم، هشت تا اسب سوار دیگه هم کنارم بودن که یکی شون هم جنگل بان بود و برای همین، سواری خیلی هم برام چالش برانگیز نبود. البته به لحظه ی سخت پیش اومد.

تقسیم بندی دوم خیلی تصادفی در دهه ی ۱۹۶۰ کشف شد، اون هم وقتی که یه جراح داشت مغز مردم رو از وسط نصف می کرد. اون جراح جو باجن بود و برای این کارش هم دلیل خوبی داشت: سعی می کرد به کسانی کمک کنه که حمله های سنگین و مکرر صرع زندگی شون رو نابود کرده بود. مغز انسان دو تا نیم کره ی جدا از هم داره که به کلاف رشته ای بزرگ عصبی، به اسم جسم پنبه ای، اون ها رو به هم وصل کرده، صرع همیشه از یه نقطه ی مغز شروع می شه و به بافت های اطراف سرایت می کنه.

اگه یه حمله ی صرع از جسم پنبه ای عبور کنه می تونه توی کل مغز پخش بشه و کار آدم رو به بیهوشی بکشونه؛ آدم می افته روی زمین و تشنج می کنه. درست همون طور که به فرماندهی نظامی به پل رو منفجر می کنه تا دشمن نتونه ازش رد بشه، بوگن هم می خواست جسم پنبه ای رو قطع کنه تا از پخش شدن حمله ی صرع جلوگیری کنه.

مقالات مرتبط با کتاب فرضیه ی خوشبختی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب فرضیه ی خوشبختی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

فلسفه را با علم روانشناسی در هم آمیخته و به صورت ساده توضیح میدهد.

1401/06/12 | توسطفهیمه شفیعیه
4
|