1. خانه
  2. /
  3. کتاب مرگ

کتاب مرگ

نویسنده: تاد می
4.75 از 2 رأی

کتاب مرگ

تجربه و هنر زندگی 6
Death
انتشارات: گمان
٪15
180000
153000
معرفی کتاب مرگ
این واقعیت که ما خواهیم مرد ، و مرگ ما می تواند در هر زمان رخ دهد ، تمام زندگی ما را فرا گرفته است. روش های زیادی برای فکر کردن و مقابله با مرگ وجود دارد. با این وجود ، در میان این راه ها ، تعداد زیادی از آنها تلاش برای فرار از چنگال آن است.
در این کتاب ،نویسنده « تاد می » به دنبال مقابله با مرگ در قدرت خود است. وی دراین کتاب « مرگ » احتمال را در نظر گرفته است که مرگ های فانی ما پایان کار ماست ، و می پرسد این ممکن است برای زندگی ما چه معنایی داشته باشد. چه درس هایی می توانیم از مرگ و میر خود بگیریم؟ و چگونه ممکن است ما به عنوان موجوداتی که می میرند زندگی کنیم ، و چه کسانی می دانند که می خواهیم بمیریم؟

می در پاسخ به این سوالات دو دیدگاه واگرا در مورد مرگ را گرد هم آورده است. مورد اول معتقد است که مرگ شر نیست ، یا حداقل اینکه جاودانگی بسیار بدتر از مرگ است. مورد دوم معتقد است که مرگ در واقع یک شر است و هیچ گریزی از این واقعیت نیست. ماه مه نشان می دهد که اگر قرار است با مرگ زندگی کنیم ، باید این دو دیدگاه را کنار هم داشته باشیم. همگرایی آنها باعث زیبایی و تراژدی زندگی ما می شود که به طور جدایی ناپذیری در هم گره خورده اند. با استفاده از اندیشه بسیاری از فیلسوفان و نویسندگان - باستان و مدرن - و همچنین تجربه شخصی خود ، می دیدگاه خاصی در مورد چگونگی فکر ما ارائه می دهد و مهمتر از همه ، زندگی ما را با توجه به گریزناپذیری از مرگ ما زندگی کنیم. در پایان ، او استدلال می کند ، دقیقا شرایط زندگی ما است که باید درک شود و باید در ساعتها یا سالهایی که برای هر یک از ما باقی مانده است ، قرار گیرد ، بنابراین ما می توانیم هر لحظه را مثل یک باره زندگی کنیم پیوند به آینده ای نامشخص و در عین حال شاید تنها پیوندی که باقی مانده است.
درباره تاد می
درباره تاد می
تاد گیفورد می (متولد 1955) فیلسوف سیاسی است که در مورد موضوعات آنارشیسم، پساساختارگرایی و آنارشیسم پساساختارگرا می نویسد. اخیراً او کتاب هایی در مورد اگزیستانسیالیسم و فلسفه اخلاق منتشر کرده است. او در حال حاضر استاد کلاس یادبود 1941 فلسفه در دانشگاه کلمسون است.
قسمت هایی از کتاب مرگ

نخست مرگ پایان ما و پایان تجربه ماست. دوم، این پایان نوعی دستاورد یا هدف نیست؛ فقط متوقف شدن است و بس. سوم، مرگ هم امری است محتوم و هم نامعلوم. ما مطمئنیم که خواهیم مرد، ولی نمی دانیم کی. بنابراین مرگ نه تنها نقطه پایان زندگی ماست، بلکه بر سراسر آن سایه انداخته است. و در نهایت این سه خصوصیت باعث می شود تا به تردید بیافتیم که آیا زندگی ما اصلا معنایی دارد یا نه.

مقالات مرتبط با کتاب مرگ
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب مرگ"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب بسیار خوبی است، به نظرم ده بار هم شده بخوانید تا با مرگ نزدیکتر شوید و ارتباط بگیرید

1403/02/31 | توسطمیثم مهدوی
0
|

به نظر من کتاب حرف چندانی برای گفتن نداره...

1402/09/25 | توسطکاربر سایت
1
|
پاسخ ها

دقیقا همین طوره.

1403/06/15|توسطغلامرضا مهاجری
0

من کتاب رو خواندم زیاد مورد پسندم نبود.

1402/03/17 | توسطرحیم عین الهی
1
|

کتاب واقعا عالی هست ، گرچه در مورد ترسناک‌ترین موضوعی هست که انسان میتونه بهش فکر کنه ولی نمیشه از خوندنش سیر شد ، نویسنده و مترجم هردو عالی

1400/12/06 | توسطصمد قلی پور
2
|

عالی عالی ، هر چی بگم از این کتاب ، کم گفتم ، کلن این مجموعه نشر گمان عالیه

1399/04/20 | توسطعلیرضا خسروی
3
|