1. خانه
  2. /
  3. کتاب بازگشت به بابیلون

کتاب بازگشت به بابیلون

3.8 از 1 رأی

کتاب بازگشت به بابیلون

کلاسیک های مدرن 18
Babylon Revisited
٪15
60000
51000
معرفی کتاب بازگشت به بابیلون
«بازگشت به بابیلون» کتابی نوشته اسکات فیتزجرالد نویسنده آمریکایی است. این اثر مجموعه ای از سه داستان کوتاه است. فیتزجرالد در این سه داستان به تجربه های شخصی خود در سال های اولیه قرن بیستم می پردازد و داستان هایی را از امیدهای واهی جوانان در این دوره روایت می کند. این مجموعه شامل داستان های «بازگشت به بابیلون»، «جام کریستال» و «دهۀ گمشده» است. داستان اصلی این مجموعه که «بازگشت به بابیلون» نام دارد درباره زندگی مردی جوان به نام چارلی ولز است که پس از سفر به فرانسه با زنی اهل پاریس به نام هلن ازدواج می‌کند. چارلی و هلن پس از مدت کوتاهی به آمریکا می روند. چارلی در این کشور با کارهایی که انجام می دهد ثروت فراوانی را به دست می آورد. او و هلن پس از مدتی صاحب فرزند دختری به نام هونوریان می شوند. مدتی زیادی از به دنیا آمدن هونوریان نمی گذرد که چارلی به سرعت به مردی الکی و دائم الخمر تبدیل می شود و در روزهایی که درگیر اعتیاد به الکل است همسر خود را به دلایلی نامعلوم و معماگونه از دست می دهد. پس از مرگ همسر چارلی، خواهر هلن که ماریون نام دارد وظیفه مراقبت از هونوریان را بر عهده می‌گیرد و او را با خود به پاریس می برد. دوری از هونوریان برای چارلی سخت است و او تصمیم به ترک الکل می گیرد و پس از چند سال دوری از فرزندش به پاریس می رود تا زندگی جدیدی را با دخترش آغاز کند. بازگشت چارلی به پاریس و دیدار او با هونوریان خاطرات قدیمی را برای او زنده می کند.
یکی دیگر از داستان های این مجموعه «دهه گمشده» نام دارد که از کوتاه ترین آثار اسکات فیتزجرالد است. این داستان کوتاه هم مانند «بازگشت به بابیلون» به اثرات نوشیدن الکل می پردازد. فیتزجرالد در این داستان اعتیاد به الکل را به عنوان روشی توصیف می کند که جوانان از آن استفاده می کنند تا هوشیاری خود را نسبت به محیط اطراف از دست داده و با دیگران قطع رابطه کنند.
درباره اف اسکات فیتزجرالد
درباره اف اسکات فیتزجرالد
فرانسیس اسکات کی فیتزجرالد، زاده ی ۲۴ سپتامبر ۱۸۹۶ و درگذشته ی ۲۱ دسامبر ۱۹۴۰، نویسنده ی آمریکایی رمان و داستان های کوتاه بود. آثار فیتزجرالد نمایانگر عصر جاز در آمریکا است. او به عنوان یکی از نویسندگان بزرگ سده ی بیستم میلادی شناخته می شود. شناخته شده ترین اثر او رمان گتسبی بزرگ است که اولین بار در سال ۱۹۲۵ منتشر شد.وی در سینت پال مینه سوتا در خانواده ای کاتولیک و ایرلندی از طبقه‎ی متوسط دیده به جهان گشود.از ۱۸۹۸ میلادی تا ۱۹۰۱ میلادی را در سیراکیوز، نیویورک و پس از آن در سال های ۱۹۰۳ میلادی تا ۱۹۰۸ میلادی را در بوفالو واقع در نیویورک گذراند و در همان جا وارد آکادمی ناردین شد. هنگامی که پدرش از کمپانی پروکتر اند گمبل اخراج شد، خانواده اش به مینسوتا بازگشت و اسکات وارد آکادمی سنت پاول شد.هنگامی که ۱۳ ساله بود نخستین رمان کارآگاهی خود را در روزنامه ی مدرسه به چاپ رساند. در ۱۶ سالگی برای کوتاهی در درس خواندن از آکادمی سنت پاول اخراج شد. سپس به مدرسه ی نیومن رفت و در سال ۱۹۱۳ میلادی وارد دانشگاه پرینستون شد.فیتزجرالد سال ۱۹۳۷ پس از بستن قراردادی با کمپانی رسانه ای «ام جی ام» به لس آنجلس مهاجرت می کند. وقتی فیتزجرالد داستان کوتاه «دمای هوا» را در سال ۱۹۳۸ نوشت در مجله ی «اسکوایر» فیلم نامه و داستان کوتاه می نوشت و روی رمان تمام نشده اش به نام «عشق آخرین تایکون» کار می کرد.اسکات فیتزجرالد ۲۱ دسامبر ۱۹۴۰ درگذشت و روزنامه ی نیویورک تایمز در خبر درگذشت او نوشت: «آینده ی حرفه ای درخشان او آن طور که باید، هیچ وقت تحقق نیافت.»
مقالات مرتبط با کتاب بازگشت به بابیلون
حقایقی از کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»
حقایقی از کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»
ادامه مقاله
مقایسه ترجمه‌های کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»

کتاب «گتسبی بزرگ» که اغلب با لقب «رمان آمریکایی بزرگ» از آن یاد می شود، بدون تردید یکی از برجسته‌ترین آثار ادبی در قرن بیستم است.

نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ
نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ

دوستی های ادبی، روابطی جالب توجه و تأثیرگذار هستند.

برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»

در این مطلب به شکل مختصر با برخی از برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا» آشنا می شویم

اف. اسکات فیتزجرالد، تصویرگر رویای آمریکایی
اف. اسکات فیتزجرالد، تصویرگر رویای آمریکایی

افراد بسیار زیادی اف. اسکات فیتزجرالد را می شناسند و این نویسنده را با لقب «رویاپرداز آمریکایی بزرگ» به یاد می آورند.

چرا رمان های عاشقانه‌ی کلاسیک می خوانیم
چرا رمان های عاشقانه‌ی کلاسیک می خوانیم

همه ی ما شنیده ایم که "کتاب ها ما را به دنیای خود می برند." حالا این را هم اضافه کنیم که تجربه نشان داده کتاب ها گاهی ممکن است باعث شوند عاشق شویم

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب بازگشت به بابیلون" ثبت می‌کند