1. خانه
  2. /
  3. کتاب در ماه اوت همدیگر را می بینیم

کتاب در ماه اوت همدیگر را می بینیم

4.3 از 2 رأی

کتاب در ماه اوت همدیگر را می بینیم

En agosto nos vemos
٪5
175000
166250
معرفی کتاب در ماه اوت همدیگر را می بینیم
«در ماه اوت همدیگر را می‌بینیم» کتابی نوشته گابریل کارسیا مارکز، نویسنده کلمبیایی است. این اثر در دسته ادبیات داستانی قرار می‌گیرد و تنها رمان مارکز به حساب می‌آید که با محوریت قهرمان زن نوشته شده است.
«در ماه اوت همدیگر را می‌بینیم» داستان زندگی زنی به نام آنا ماگدالنا باخ است که با همسر 27 ساله خود زندگی بی‌دغدغه‌ای دارد. تنها مسئله معماگونه آنا این است که او هر سال در ماه اوت با کشتی به جزیره‌ای که مادرش در آن دفن شده می‌رود و هر بار با معشوقه‌ای جدید راهی این سفر می‌شود.
این رمان که پس از مرگ مارکز و برخلاف وصیت او به چاپ رسیده به لایه‌های روانشناسانه زنی میانسال می‌پردازد که به رغم زندگی مشترک موفقی که دارد رازی عجیب زندگی او را تحت تاثیر قرار داده است. او در ظا‌هر از زندگی مشترک خود با همسرش رضایت دارد اما سالی یک بار کاری را انجام می‌دهد که با معیارهای اخلاقی در تضاد است. آنا ماگدالنا 46‌ساله که نوزده سال از همسر خود بزرگتر است به همراه همسر و دو فرزند دخترش زندگی آرامی دارد اما در‌حالی‌که به نظر می‌رسد آنا رابطه خوبی با همسر خود دارد، او با مشکلات مختلف روحی در زندگی مشترک دست‌وپنجه نرم می‌کند و برای فرار از این مشکلات وارد روابط عجیبی می‌شود. آنا سالی یک بار در ماه اوت با کشتی به جزیره ‌ای سفر می‌کند که مادرش در آن دفن شده است. آنا ماگدالنا‌باخ هنگام حضور در جزیره، ابتدا به گورستان می‌رود و دسته‌گلی از گلایول‌های سفید را که مورد‌ علاقه مادرش بود روی قبر می‌گذارد. او پس از بازگشت از قبرستان شب را در هتل و با معشوق خود سپری می کند. حضور آنا در جزیره وتجربه بودنش با معشوق های مختلف جنبه ای روانی برای زن دارد زیرا هر بار باعث می شود تا درباره خود و زندگی مشترکش و مسائلی که در خانواده وجود دارد فکر کند.
درباره گابریل گارسیا مارکز
درباره گابریل گارسیا مارکز
گابریل خوزه گارسیا مارکز، زاده ی ۶ مارس ۱۹۲۷ در دهکده ی آرکاتاکا درمنطقه ی سانتامارا در کلمبیا - درگذشته ی ۱۷ آوریل ۲۰۱۴، رمان نویس، نویسنده، روزنامه نگار، ناشر و فعال سیاسی کلمبیایی بود. او بین مردم کشورهای آمریکای لاتین با نام گابو یا گابیتو (برای تحبیب) مشهور بود و پس از درگیری با رییس دولت کلمبیا و تحت تعقیب قرار گرفتنش در مکزیک زندگی می کرد. مارکز برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات در سال ۱۹۸۲ را بیش از سایر آثارش به خاطر رمان صد سال تنهایی چاپ ۱۹۶۷ می شناسند که یکی از پرفروش ترین کتاب های جهان است.مارکز یکی از نویسندگان پیشگام سبک ادبی رئالیسم جادویی بود، اگرچه تمام آثارش را نمی توان در این سبک طبقه بندی کرد. پزشکان در سال ۲۰۱۲ اعلام کردند که مارکز به بیماری آلزایمر مبتلا شده است.او برای نوشتن کتاب خاطرات روسپیان غمگین من، چاپ ۲۰۰۴، حدود ده سال وقت صرف کرد. در ژانویه ی ۲۰۰۶ اعلام کرد که دیگر تمایل به نوشتن را از دست داده است. میراث او، مجموعه ی بزرگی از کتاب های داستانی و غیرداستانی است که با پیوند دادن افسانه و تاریخ در آن، همه چیز را ممکن و باورکردنی می نماید. گابریل گارسیا مارکز در سال ۱۹۸۲ جایزه ی ادبی نوبل را دریافت کرد و بنیاد نوبل در بیانه ی خود او را «شعبده باز کلام و بصیرت» توصیف کرد. تمام داستان های وی به نثری نوشته شده اند که از نظر رنگارنگی و جاذبه ی غریبشان، فقط می توان آن ها را با کارناوال های آمریکای جنوبی مقایسه کرد.گابریل گارسیا مارکز، در روز پنجشنبه ۱۷ آوریل ۲۰۱۴، در ۸۷ سالگی، در مکزیکوسیتی درگذشت. جسد وی فردای آن روز در روز آدینه در مکزیکوسیتی سوزانده و بخشی از خاکستر جسد وی به زادگاهش کلمبیا منتقل شد.
مقالات مرتبط با کتاب در ماه اوت همدیگر را می بینیم
مقایسه ترجمه‌های کتاب «صد سال تنهایی» اثر «گابریل گارسیا مارکز»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «صد سال تنهایی» اثر «گابریل گارسیا مارکز»
ادامه مقاله
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»

بیش از هر ژانر و سبک دیگر، این «رئالیسم جادویی» بود که دوران شکوفایی «ادبیات آمریکای لاتین» را در قرن بیستم تعریف کرد

جادوهای واقعی «گابریل گارسیا مارکز»
جادوهای واقعی «گابریل گارسیا مارکز»

مارکز در داستانش به مخاطبین خود نشان می دهد که هر چیزی می تواند ممکن باشد

صد سال تنهایی : تاریخ آمیخته با جادو
صد سال تنهایی : تاریخ آمیخته با جادو

می توان درباره ی رمان صد سال تنهایی گفت که این اثر چیزی حیاتی را در مورد تجربه ی تاریخی صدها میلیون نفر در خود دارد که فقط به آمریکای لاتین خلاصه نمی شود

چگونه گابیتو به مارکز تبدیل شد؟
چگونه گابیتو به مارکز تبدیل شد؟

بذرهای رمان های گارسیا مارکز، پدرِ رئالیسم جادویی، در جوانی اش کاشته شده اند.

5 دلیل برای خواندن رمان‌های عاشقانه‌‌ و تأثیر آن بر زندگی
5 دلیل برای خواندن رمان‌های عاشقانه‌‌ و تأثیر آن بر زندگی

اگر همیشه با دیده ی شک و تردید به رمان های عاشقانه و طرفداران آن نگریسته اید و علت محبوب بودن این ژانر، کنجکاوی تان را برانگیخته است، با این مقاله همراه شوید

نظر کاربران در مورد "کتاب در ماه اوت همدیگر را می بینیم"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

وقتی گابو وصیت کرده این کتاب چاپ نشه پس نباید منتشر می‌شد و حالا که منتشر شده نباید خونده بشه، درست مثل سریالش که برخلاف وصیتش ساخته شده و نباید دیده بشه.

1403/10/14 | توسطآسیه خورشیدی - کاربر سایت
0
|

لطفا این کتاب رو موجود کنید.

1403/07/20 | توسطسروش کاکاوند
1
|