1. خانه
  2. /
  3. کتاب ذهنی سازی زندگی روزمره

کتاب ذهنی سازی زندگی روزمره

جدید
3.2 از 1 رأی

کتاب ذهنی سازی زندگی روزمره

The Power of Mentalizing
٪15
285000
242250
معرفی کتاب ذهنی سازی زندگی روزمره

گاهی روابط به آن خوبی‌ای که انتظارش را داریم پیش نمی‌روند. ممکن است یکدلی با دیگران برایمان دشوار باشد. یا برعکس، بعضی وقت‌ها احساس کنیم که عزیزانمان ما را درک نمی‌کنند. ممکن است این‌ها به سوءتفاهم، ناکامی و تعارض منجر شوند. اگر بهتر و بیشتر ذهنی‌سازی کنیم -یعنی توجه بیشتری به احساسات، افکار، امیال و نیات خودمان و دیگران داشته باشیم- تعاملاتمان خوشایندتر خواهند بود و احساس امنیت بیشتری خواهند داد. این درباره‌ی هر رابطه‌ای صادق است: رابطه با فرزندان و شاگردان تا رابطه با شریک زندگی و همکاران. نویسندگان کتاب حاضر به‌شکلی آسان‌فهم توضیح داده‌اند که ذهنی‌سازی چیست و چگونه کمک می‌کند تا در زندگی خودمان و دیگران تغییری رقم بزنیم. آن‌ها از پیشینه‌ی غنی روان‌شناسی تحولی در باب دلبستگی، ذهنی‌سازی و اعتماد معرفی بهره جسته‌اند و از مثال‌های متعددی استفاده کرده‌اند تا نشان دهند که لازمه‌ی ارتباط واقعی چیست.


درباره یوست هاتسباو
درباره یوست هاتسباو

یوست هاتسباو، یک روانشناس بالینی است. او به عنوان یک درمانگر و محقق برای Viersprong کار می کند. او همچنین به مرکز دانش اختلالات شخصیت وابسته است. او دارای کرسی ویژه "پیشگیری و مداخله زودهنگام آسیب شناسی شخصیت" در دانشگاه تیلبورگ است.

قسمت هایی از کتاب ذهنی سازی زندگی روزمره

کودکان ایمن مشخصا از نظر مادرشان بیشتر از نظر غریبه پیروی می‌کنند. بااین‌حال، در حالت ۲۵/۷۵ - آن‌گاه راهبرد کودکان ایمن تغییر می‌کند. آن‌ها دیگر از اطلاعات «ناموثق» مادر تبعیت نمی‌کنند و از نظر غریبه پیروی می‌کنند (یا به بیان دقیق‌تر: قضاوت خودشان را ارجح می‌شمارند). بنابراین، همان‌گونه که انتظار می‌رفت، کودکان ایمن ترکیبی از اعتماد و گوش‌به‌زنگی معرفتی را نشان می‌دهند: آن‌ها به کسی که دلبستگی ایمنی به آن دارند اعتماد می‌کنند، مگر اینکه آن شخص واضحا اشتباه کند. در این حالت، آن‌ها به خودشان تکیه می‌کنند کودکانی که دلبستگی مضطرب-دوسوگرا دارند تقریبا در همۀ موارد از مادرشان پیروی می‌کنند. وقتی واقعیت آن‌ها را به ‌جهت مشخصی سوق نمی‌دهد، تقریبا همیشه به نگارۀ دلبستگی‌شان اعتماد می‌کنند. شاید حتی حیرت‌انگیزتر از این: در حالت ۲۵/۷۵ نیز از مادرشان بیشتر از غریبه پیروی می‌کنند. جالب است: با اینکه اشتباه مادر در واقعیت مثل روز روشن است، کودکان مضطرب-دوسوگرا به پیروی از نگارۀ دلبستگی‌شان ادامه می‌دهند. این را می‌توان به‌منزلۀ ساده‌لوحی معرفتی تفسیر کرد. چنین الگویی با اعتماد ناچیز به دیگران عجین است. با اینکه غریبه واضحا درست می‌گوید، کودک به نظر او اعتماد ندارد: گوش‌به‌زنگی مفرط معرفتی.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ذهنی سازی زندگی روزمره" ثبت می‌کند