1. خانه
  2. /
  3. کتاب نیچه (1)

کتاب نیچه (1)

4 از 1 رأی

کتاب نیچه (1)

Nietzsche
انتشارات: آگه
٪15
315000
267750
معرفی کتاب نیچه (1)
یک بحث مهم بین دو متفکر بزرگ . کتابی حیاتی برای درک فلسفه ی قرن بیستم و تاریخ فکری. مقاومت هایدگر در برابر بیولوژیسم خام ، نژادپرستی و یهود ستیزی حزب نازی قابل تردید نیست. با این حال ملی گرایی و ضد لیبرالیسم سرسختانه ، محافظه کار نبودن او در امور اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی ، همراه با علاقه به تصمیمات تاریخی در سطح ملی ، از او چهره ای خاص ساخته است. مارتین هایدگر (1889-1976) در بادن-وورتمبرگ آلمان متولد شد. وی در دانشگاه فرایبورگ تحصیل کرد و در سال 1932 استاد دانشگاه ماربورگ شد. پس از انتشار مقاله بزرگ خود ، هستی و زمان (1927) ، او به فرایبورگ بازگشت تا کرسی فلسفه را پس از بازنشستگی هوسرل به عهده بگیرد. فریدریش ویلهلم نیچه فیلسوف، شاعر، منتقد فرهنگی، جامعه شناس، آهنگساز و فیلولوژیست کلاسیک بزرگ آلمانی و استاد لاتین و یونانی بود که آثارش تأثیری عمیق بر فلسفهٔ غرب و تاریخ اندیشهٔ مدرن بر جای گذاشته است. یکی از مهم ترین و تاثیرگذار ترین مباحثی که نیچه در زمان حیاتش به آن پرداخته بود مفهوم اراده ی معطوف به قدرت بوده است.
هایدگر در این کتاب می کوشد فلسفه ی نیچه را توضیح دهد. از نظر او فلسفه ی نیچه را عمدتا باید در کتاب "اراده به سوی قدرت" اوجستجو کرد. پرسش اصلی فلسفه در تاریخ متافیزیک غربی همواره این بوده است که موجود چیست؟ و نیچه پاسخ می دهد:اراده ی معطوف به قدرت. وجود چیست؟ بازگشت جاودان همان. این کتاب که شامل چندین مقاله از مارتین هایدگر است به تحلیل نیچه، نظریات او و نتیجه گیری می پردازد.
درباره مارتین هایدگر
درباره مارتین هایدگر
مارتین هایدگر، زاده ی 1889 و درگذشته ی 26 می 1976، فیلسوف بزرگ آلمانی بود.هایدگر در خانواده ای کاتولیک و سنتی در یکی از روستاهای ایالت بادن-وورتمبرگ به نام مسکیرش در جنوب غربی آلمان و در دل کوهستان آلپ به دنیا آمد.او مطالعه ی الهیات را از سال 1909 در دانشگاه فرایبورگ آغاز کرد و بعد از آن به فلسفه روی آورد. فعالیت هایدگر همواره تحت تأثیر استادش، ادموند هوسرل بود. در نظر هایدگر، تاریخ متافیزیک، تاریخ غفلت از وجود و افتادن در ورطه ی موجودانگاری است. مقصود هایدگر از این تعبیر آن است که تاریخ کنونی فلسفه، با خلط موجودشناسی و وجودشناسی، از شناخت وجود به معنای اصیل آن بازمانده است. او مدتی از اعضای حزب نازی و نماینده ی این حزب در دانشگاه فرایبورگ بود.اندیشه های هایدگر، الهام بخش اندیشه های بسیاری از متفکران پس از مدرنیته از جمله میشل فوکو، ژاک دریدا و هانس-گئورگ گادامر بوده است.
مقالات مرتبط با کتاب نیچه (1)
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
کتاب «در کافه اگزیستانسیالیستی»: ماجرای «ژان پل سارتر» و جنبش جدید او
کتاب «در کافه اگزیستانسیالیستی»: ماجرای «ژان پل سارتر» و جنبش جدید او

بینش هایی به یاد ماندنی درباره ی جذابیت های «اگزیستانسیالیسم»

مارتین هایدگر : اندیشمندی که از مرگ، هستی می آفریند
مارتین هایدگر : اندیشمندی که از مرگ، هستی می آفریند

هایدگر در طول دوران حرفه ای خود، تلاش کرد به ما کمک کند که زندگی عاقلانه تری داشته باشیم.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب نیچه (1)" ثبت می‌کند