1. خانه
  2. /
  3. کتاب جهان هولوگرافیک

کتاب جهان هولوگرافیک

3.75 از 2 رأی

کتاب جهان هولوگرافیک

(نظریه ای برای توضیح توانایی های فراطبیعی ذهن و اسرار ناشناخته مغز و جسم)
The Holographic Universe
انتشارات: هرمس
ناموجود
370000
معرفی کتاب جهان هولوگرافیک
"جهان هولوگرافیک" یا "نظریه ای برای توضیح توانایی های فراطبیعی ذهن و اسرار ناشناخته مغز و جسم" اثری است به قلم "مایکل تالبوت" که در آن اظهار داشته: جهان خود یک هولوگرام غول پیکر است. به این شکل در کتاب "جهان هولوگرافیک"، "مایکل تالبوت" تجارب فراطبیعی ذهن ، مسئله های تئوری کوانتوم ، ماورا الطبیعه و سایر معماهای حل نشده ی بدن و مغز را تشریح می کند.

"جهان هولوگرافیک" که دارای یک پیشگفتار قوی و روشن کننده نیز می باشد، اثری برجسته است که نتیجه گیری های هیجان انگیز آن همچنان با پیشرفته ترین یافته های روز فیزیک ، کیهان شناسی و نظریه ی ریسمان ثابت می شود.

تقریبا همه با هولوگرام آشنا هستند - تصاویر سه بعدی که با کمک لیزر در فضا پخش می شوند. دو تن از شناخته شده ترین متفکران دنیا معتقدند که جهان ممکن است یک هولوگرام غول پیکر باشد؛ یعنی به معنای واقعی کلمه نوعی تصویر یا ساختاری است که حداقل تا حدی توسط ذهن انسان ایجاد شده است. "دیوید بوهم" و "کارل پربرام" که اولی فیزیکدان دانشگاه لندن ، شاگرد اسبق انیشتین و از برجسته ترین فیزیکدان های کوانتومی جهان است و دومی متخصص مغز و اعصاب استنفورد ، و یکی از معماران درک مدرن ما از مغز می باشد ، روش جدید و قابل توجهی در نگاه به جهان ایجاد کرده اند. نظریه ی آنها نه تنها بسیاری از رمز و رازهای حل نشده ی فیزیک بلکه رخدادهای اسرارآمیزی نظیر تله پاتی ، تجارب فراطبیعی ذهنی و تجربه های نزدیک به مرگ ، رویاهای "شفاف" و حتی تجارب عرفانی و مذهبی مانند احساس وحدت کیهانی و شفابخشی را توضیح می دهد.
درباره مایکل تالبوت
درباره مایکل تالبوت
مایکل کولمن تالبوت (به انگلیسی: Michael Coleman Talbot) (زادهٔ ۲۹ سپتامبر ۱۹۵۳ - درگذشتهٔ ۲۷ می ۱۹۹۲) نویسندهٔ آمریکایی بود.مایکل تالبوت نویسندهٔ چند کتاب پرفروش است که موضوع محوری آنها یافتن مشابهت های میان رازورزی باستانی و مکانیک کوانتوم است، و از یک مدل نظری برای واقعیت جانبداری می کند که بنابر آن، جهان مادی مشابه یک هولوگرام عظیم است. همین نظریه در مشهورترین کتاب غیر داستانی مایکل تالبوت، تحت عنوان جهان هولوگرافیک ( تعلیقات شهیا ) تبیین شده است. این کتاب به قلم داریوش مهرجویی به فارسی ترجمه شده است. یک کتاب دیگر او عرفان و فیزیک جدید نام دارد که مجتبی عبدالله نژاد آن را ترجمه کرده است.
نکوداشت های کتاب جهان هولوگرافیک

هشداری برای حیرت زده شد ، ماجراجویی در ایده ها.

Larry Dossey,M.D., author of Space, Time & Medicine

[تالبوت] کمک می کند تا پلی بین شکاف مصنوعی که بین ذهن و ماده پدید آمده و بین بقیه کیهان ها ایجاد شود.

Lyall Watson, author of Supernature
قسمت هایی از کتاب جهان هولوگرافیک

در فیلم جنگ ستارگان، ماجراهای سفرهای «لوک اسکای واکر» زمانی آغاز می شود که از روباتی به نام «آرتو دیتو» اشعه ای نورانی فرا می تابد و تصویر سه بعدی مینیاتوری کوچک «پرنسس لیا» را روی زمین مجسم می سازد. لوک مسحور و شگفت زده مجسمه نورانی و شبح گونه ای را می بیند که التماس کنان کسی را به نام اوبی - وان کنوبی به کمک می طلبد. این یک تصویر هولوگرام است، یعنی تمثالی است سه بعدی که به وسیله اشعه لیزر ساخته شده و جادوی تکنولوژیک لازم جهت ساختن چنین تصویری واقعا حیرت آور است. ولی حیرت آورتر اینکه برخی دانشمندان بر این باورند که خود جهان نوعی هولوگرام غول پیکر است، یعنی توهمی است با شکوه، با همه جزئیاتش، که کم و بیش واقعی تر یا ناواقعی تر از تصویر پرنسس لیا نیست که لوک را به جستجو و طلب وا می دارد.

مقالات مرتبط با کتاب جهان هولوگرافیک
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب جهان هولوگرافیک"
7 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این کتاب ۶۰ بار تجدید چاپ شده واستاد مزینانی در یکی از مباحث خودشون این کتاب رادر چند جمله خلاصه کردند .همه‌ی چیزهایی که که در بیرون می‌بینید اعم از درخت ،دیوار،..ابتدا آنرا در خود درک وتصویر کرده ای در نگاه خود فهمیده ای، بعد درربیرون

1403/07/25 | توسطمعصونه نیک فال
0
|

کتابی شبه علمی برای جذب عوام ساده اندیش

1403/07/03 | توسطمریم بیاتی - کاربر سایت
0
|

دوستان گرامی، نظریه جهان هولگرافیک نظریه جدیدی نیست اندیشمندان و عرفا، رازوران باستانی حتی فیلسوفی چون شوپنهاور به این موضوع اشاره داشتند که جهان رویایی بیش نیست، قبل از آقای تالبوت خود فیزیکدانان این نظریه رو دادند.مستند علمی تارپود هستی قسمت اول رو ببینید ،برخی از معروف‌ترین فیزیکدانان جهان ، میگن جهان واقعی دو بعدیه و به احتمال هولوگرافیک بودن جهان اشاره میکنند.

1402/08/20 | توسطمحمد اسدی
3
|

واقعیت اینه که از دیدن نقدهایی که اینجا نوشته شده حتی بیشتر از مطالب خود کتاب متعجب شدم. نویسنده بازه وسیعی از اطلاعات و تحقیقاتی که خیلی بعد از نوشته شدن این کتاب به ثمر نشسته رو در کتاب آورده و یه‌جورایی نه تنها به روز که حتی از زمان خودش هم جلوتر بوده. مواردی مثل پیشگامی ناخودآگاه در تصمیم‌گیری (موضوع کتاب پیش از آنکه بدانی نوشته جان بارگ سال 2017)، یا تجربیات خروج از بدن (موضوع کتاب حذف مرگ نوشته سام پرنیا سال 2015) یا جهانهای موازی (موضوع کتاب جهانهای موازی نوشته میچیو کاکو سال 2004) و خیلی خیلی مطالب علمی دیگه. بنابراین مفروضات کتاب کاملاً علمی، منطقی و به روز هست. ممکنه کسی به نتیجه‌ای که از همه این مطالب گرفته میشه نقد داشته باشه که البته چون تا حدود زیادی هم از برداشت امروزی ما از جهان و بدن خودمون متفاوته قابل درک هست ولی واقعاً با هیچ استانداردی نمیشه کتاب رو اراجیف و خزعبلات دونست. برعکس، من خوندن این کتاب رو به عنوان یک کتاب علمی و در عین حال سرگرم کننده به همه کسایی که دوست دارند خارج از چارچوب فکر کنند کاملاً توصیه می‌کنم.

1402/08/20 | توسطپیام فرهی
8
|
پاسخ ها

شما ظاهراً درکی از معنای واقعی علم ندارید که چرندیات یه نویسنده معمولی و معتقد رو علمی می‌پندارید.

1403/07/03|توسطمریم - کاربر سایت
0

ترجمه سرد و ضعیف ... متاسفانه برای من جذاب نبود ، مطالب هم ضعیف بود درک جالبی از هستی نداره

1402/04/18 | توسطمحمد - کاربر سایت
1
|

دوستان کتابخوان دقت داشته باشید این کتاب شبه علمی هست و اصلا پایه و اساس علمی ندارد.دکتر محمدرضا باطنی در کتاب وزین جهان فراطبیعی به روشنی مهر باطلی بر این کتاب میزنه و حتی اشاره می‌کنه در آمریکا فقط همان چاپ اول منتشر شده و بعد از آن حتی در موردش حرف هم نزدند.برام عجیبه دوستان به این کتاب امتیاز بالا میدن و تا حالا متاسفانه چندین بار تجدید چاپ شده.قبل از تهیه این کتاب؛کتاب جهان فراطبیعی مطالعه شود.با تشکر

1401/11/06 | توسطارین
10
|
پاسخ ها

اصلاحیه : محمد رضا توکلی صابری (کتاب جهان فراطبیعی)

1402/03/07|توسطمحسن لریایی
1

اصولا برخی فلسفه و دیدگاههای فلسفی را نمی‌شناسند و به فلسفه میکند شبه علم

1402/04/12|توسطکاربر سایت
2

همین که در امریکا جمع شده خودش نشون میده کتاب حرفی برای گفتن داره

1402/05/13|توسطحسین - کاربر سایت
10

درود بر شما

1403/07/03|توسطسمیعی - کاربر سایت
1

کتابی عجیب ، که در واقع در لیست شبه علم قرار دارد ، ولی قابل تامل هست و نباید به سادگی از کنارش رد شد ، برای مطالعه تا دویست صفحه آن واقعا سنگین و برای عوام غیر قابل تحمل هست ، و از دویست صفحه به بعد تازه مطالعه جذاب‌تر میشود...

1399/12/09 | توسطفرهاد سمیعی
14
|
پاسخ ها

فقط ۳۰ ، ۴۰ صفحه اولش پایه و اساس علمی داره ... اونم علم کوانتوم که کلاً فعلاً همه‌ی دانسته‌های ما درباره اش بشدت ناکافی و مبتنی بر تئوری‌های اثبات ناشده ست . بقیه کتاب هم که یه مشت اراجیف و جفنگیات خرافاتیه که نویسنده‌ی متوهم کتاب ، ظاهر علمی بهش داده ، در کل تا اطلاع ثانوی این کتاب باید جزو کتابهای علمی تخیلی با گرایش دینی طبقه بندی بشه .

1400/12/16|توسطاشکان نعمت زاده
7

این کتاب یک مشت خزعبلات به خورد خوانندگان میده که اصلا علمی نیست

1401/11/07|توسطبهنام قاسمی
5

اتفاقا ۲۰۰ صفحه اول که تز نظریه‌ها و ازمایشات دانشمندا میگه خیلی جذاب تره از نظر من و دوستانی که میگن پایه علمی نداره همین ۲۰۰ صفحه اول فقط از علم میگه و هر انچه میگه قابل اثبات با علم امروزی

1402/05/13|توسطحسین - کاربر سایت
3

از مطالعه این کتاب به شدت پشیمان شدم کتابی شبه علمی با رفرنس‌های نامعتبر ، که در اوج نادانی مطالعه کردم و تصور میکردم کتابی مفید است.

1403/07/03|توسطفرهاد سمیعی - کاربر سایت
0