کتاب آشنایی با هنر تفکر راهبردی

The Thinker's Guide to Socratic Questioning
کد کتاب : 17844
مترجم :

شابک : 978-9642071555
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 88
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2006
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب آشنایی با هنر تفکر راهبردی اثر ریچارد پل

کتاب«آشنایی با هنر تفکر راهبردی» خوانندگان را با روشهای تحقیق قوی ای آشنا می کند که باورها و سیستم های منطقی زیر بنایی را مشخص می کند. ریچارد پل و لیندا الدر با گردآوری اصول تفکر انتقادی ، کاربردی بودن و دسترسی پرسش های سقراطی را برای آشکارسازی و حل مشکلات در اندیشه روشن می کنند. معلمان ، دانش آموزان و متخصصان در این کتاب استراتژی های اساسی پرسشگری را برای استدلال در هر زمینه تحصیلی را یاد خواهند گرفت.

این کتاب مأموریت بنیاد تفکر انتقادی را برای ارتقاء جوامع انتقادی متقاعد شده از طریق پرورش توانایی ها و فضایل اساسی فکری در هر زمینه مطالعاتی در سراسر جهان پیش می برد.
دکتر ریچارد پل یکی از طرفداران برجسته تفکر انتقادی بود و از طریق کار و میراث خود ، متفکر برجسته ای در این زمینه باقی ماند. وی در سال 1980 مرکز تفکر انتقادی را در دانشگاه ایالتی سونوما تأسیس کرد و پس از آن بنیاد تفکر انتقادی را تأسیس کرد. او مفاهیم ، اصول و نظریه ای را که برای تصور قوی و مستحکم تفکر انتقادی ضروری است ، توسعه داد. پل بیش از دویست مقاله و هفت کتاب در زمینه تفکر انتقادی تألیف کرد. او در طول 35 سال فعالیت خود به عنوان رهبر جنبش تفکر انتقادی ، کارگاه هایی را به صدها هزار مربی ارائه کرد.

دکتر لیندا الدر یک روانشناس آموزشی و دارای اعتبار بین المللی در زمینه تفکر انتقادی است که هم روانشناسی و هم تفکر انتقادی را در سطح دانشگاه آموزش داده است. او به مدت 25 سال رئیس بنیاد تفکر انتقادی و مدیر اجرایی مرکز تفکر انتقادی بوده است. او علاقه خاصی به رابطه اندیشه و احساسات ، و همچنین شناختی و عاطفی دارد و نظریه ای اصلی در مورد مراحل توسعه تفکر انتقادی ارائه کرده است.

کتاب آشنایی با هنر تفکر راهبردی

دسته بندی های کتاب آشنایی با هنر تفکر راهبردی
قسمت هایی از کتاب آشنایی با هنر تفکر راهبردی (لذت متن)
برای مثال به خانم مدیر شرکتی فکر کنید که پس از مصاحبه با متقاضیان مرد و زن، همواره متقاضیان زن را استخدام می کند ( ۱) . او خودش را منصف و بی طرف می انگارد. اگر از او بپرسند چرا فقط کارمندان زن را انتخاب می کند، احتمالا دلایلی در تایید تصمیماتش خواهد آورد مثلا اطلاعاتی درباره ی تجربه ی کاری و مهارت های متقاضیان و غیره. او هنگام توجیه تصمیمات استخدامی اش خود را فردی عادل می پندارد که دارد تلاش می کند بهترین کارمندان را برای این شغل انتخاب کند. درواقع این فرد تنها در صورتی می تواند رفتارش را در ذهن خود توجیه کند که آن را عین عدالت در نظر آورد. به عبارت دیگر، در ذهن ما تفکر مغرضانه به صورت تفکری بدون پیش داوری و غرض ورزی ظاهر می شود. این طور نیست که ما خود را در اشتباه ببینیم و به رغم آن افکارمان را عملی کنیم. اتفاقا خود را بحق می بینیم، می پنداریم که داریم معقول ترین کار را در آن موقعیت انجام می دهیم حتی زمانی که سخت در اشتباهیم.

سرشت انسان چنین است. همه ی ما، با درجات مختلف، دچار پیش داوری هستیم. همه تصورات قالبی داریم و خود را فریب می دهیم. چنین می پنداریم که حقیقت نزد ماست؛ اما در حقیقت، همه قربانی خودمحوری انسانی هستیم اگرچه نه همه به یک اندازه. هیچ کدام از ما هرگز متفکر کاملی نخواهیم بود، اما همه می توانیم متفکران بهتری باشیم.