1. خانه
  2. /
  3. کتاب مردی که به شیکاگو رفت

کتاب مردی که به شیکاگو رفت

نویسنده: ریچارد رایت
3.3 از 1 رأی

کتاب مردی که به شیکاگو رفت

The Man Who Went to Chicago
انتشارات: افق
٪15
25000
21250
معرفی کتاب مردی که به شیکاگو رفت
«مردی که به شیکاگو رفت» داستان کوتاهی با ژانر اجتماعی درباره تبعیض نژادی سیاه و سفید در آمریکای معاصر است. علت نوشته شدنش را هم می توان در سالهای حیات نویسنده اش جستجو کرد، چون ریچارد رایت یک نویسنده سیاه پوست و آمریکایی بوده که طی سال های ۱۹۰۸ تا ۱۹۶۰ در این کشور زندگی می کرده است. این دوران نیز، مقعطی از تاریخ معاصر آمریکاست که در آن ظلم و ستم علیه سیاهان با اعمال و رفتارهای خشونت آمیزی چون لینچ کردن، خود را نشان می داد. توضیح کوتاه آن که «لینچ کردن» آن بود که سیاه پوست بیچاره ای را به اتهامات ساختگی یا واقعی گرفته و او را به دار می کشیدند. حین این کار پایین بساط دار فرد مفلوک، آتش روشن کرده و او را به آتش می کشیدند. این توضیح کوتاه موجب تعجب بسیار خواهد شد چون این رفتارهای بدوی آن هم به دلایل واهی و نژادپرستانه تنها ۵۵ سال است که در آمریکا به پایان رسیده است. ریچارد رایت نویسنده متعلق به مکتب رئالیسم، با نوشتن مجموعه داستانی که هم نامش و هم محتوایش نشان دهنده ظلم ها و سختی های رفته بر یک پسرک سیاه پوست (یعنی خودش) بود، شناخته شد. نام این کتاب «پسرک سیاه» بود. این نویسنده در آثارش، مشخصا به مشکلات و ناملایمات زندگی هم رنگ های خود در جامعه آمریکا می پردازد که اکثریت غالب و قالب آن ها سفید بودند. داستان «مردی که به شیکاگو رفت» او نیز در همین فضا و زمینه قرار می گیرد.
درباره ریچارد رایت
درباره ریچارد رایت
ریچارد ناتانیل رایت، زاده ی 4 سپتامبر 1908 و درگذشته ی 28 نوامبر 1960، نویسنده ی آمریکایی رمان، داستان کوتاه، شعر و آثار غیرداستانی بود. رایت در سیزده سالگی وارد مدرسه ی جیم هیل شد و تنها پس از گذشت دو هفته، به صورت جهشی به پایه ی ششم برده شد. او در پانزده سالگی اولین داستان خود را در یک روزنامه ی محلی به چاپ رساند.رایت در سال 1937 به نیویورک نقل مکان کرد و روابطی با اعضای حزب کمونیست شکل داد و پس از مدتی، در روزنامه ی کمونیست دیلی ورکر مشغول به کار شد. او در سال 1946 برای همیشه آمریکا را ترک کرد و به پاریس رفت.ریچارد رایت در سال 1941 با الن پوپلوویتز ازدواج کرد و صاحب دو دختر شد.
دسته بندی های کتاب مردی که به شیکاگو رفت
قسمت هایی از کتاب مردی که به شیکاگو رفت

برای باز کردن گره کور این احساسات سرکوب شده، بخش خالی کشتی شخصیتم را با خیال و آرزو پر می کردم تا از واژگون شدنش در دریای بی معنایی جلوگیری کنم. مثل همه ی آمریکایی ها آرزویم ورود به کسب و کار و پول درآوردن بود. این آرزوهای دور و دراز...

مقالات مرتبط با کتاب مردی که به شیکاگو رفت
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته
ادامه مقاله
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»

در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مردی که به شیکاگو رفت" ثبت می‌کند