1. خانه
  2. /
  3. کتاب کهنه و نو (زرکوب)

کتاب کهنه و نو (شومیز)

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.2 از 1 رأی

کتاب کهنه و نو (شومیز)

Old and New
انتشارات: علم
٪15
245000
208250
3.2 از 1 رأی

کتاب کهنه و نو (زرکوب)

Old and New
انتشارات: علم
ناموجود
65000
معرفی کتاب کهنه و نو (زرکوب)
محمدعلی جمالزاده در ادبیات داستانی ایران زمین همان نقش شایسته ای را در نثر دارد که نیما در شعر پارسی داشت. با این تفاوت چشمگیر که نیما اگروزن و قافیه را شکست این بدعت او بر زمینه ای استوار و دیرین سال بود، اماکاری که جمالزاده کرد نوآوری سبکی بودکه تا آن زمان سابقه نداشت. جمالزاده به درستی و به باور آنانی که با او آشنایند، نیک مردی بود که گرچه عمر درازی داشت، اما با آن همه نیکوئی، بردباری، یاریگری و صاحب قلمی آن عمر دراز چه کوتاه می نمود. اهل دهش بود و شوق دیدار بومیان، وابستگی اش. گرچه پدر در خیزش مشروطه جان باخت و محمد علی نوجوان شاهد نزدیک شورشگری ها بود، اما آن زمان که خود را یافت، کوشید تا تلاشگر دیار فرهنگ باشد که به ماندگاری و اثر گذاری اش باور داشت. این شد که نوشتن داستان های کوتاه را در ایران پی افکند، با نثری زیبا وهمیشه به جا. قصه اش مثل شد و به دیار امثال پیوست، فارسی شکر است.
درباره محمد علی جمال زاده
درباره محمد علی جمال زاده
سید محمدعلی موسوی جمال زاده (۲۳ دی ١٢٧۰ در اصفهان) نویسنده و مترجم معاصر ایرانی بود. او را پدر داستان کوتاه زبان فارسی و آغازگر سبک واقع گرایی در ادبیات فارسی می دانند.او نخستین مجموعهٔ داستان های کوتاه ایرانی را با عنوان یکی بود و یکی نبود در سال ۱۳۰۰ خورشیدی در برلین منتشر ساخت.جمالزاده در سال ۱۹۶۵ نامزد جایزه نوبل ادبیات گردید. وی تا به امروز در کنار زین العابدین رهنما، حسین قدس نخعی و ابوالقاسم اعتصام زاده به عنوان تنها فارسی زبانان نامزد جایزه نوبل ادبیات شناخته می شوند.داستان های وی انتقادی (از وضع زمانه)، ساده، طنزآمیز و آکنده از ضرب المثل ها و اصطلاحات عامیانه است.وی در سال ۱۳۷۶ در ۱۰۵ سالگی در یک آسایشگاه سالمندان در ژنو، سوئیس درگذشت.
دسته بندی های کتاب کهنه و نو (زرکوب)
مقالات مرتبط با کتاب کهنه و نو (زرکوب)
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب کهنه و نو (زرکوب)"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

استثنا، بر طبق معمول

1401/07/04 | توسطImfarza
0
|

منکر زبان زیبا و قشنگ جمال زاده نمی‌توان شد.جمال زاده حتی در معمولی‌ترین داستان هایش هم،استادانه‌ترین زبان را دارست.این مجموعه شامل چند داستان است که بسیار معمولی اند،هیچ ویژگی خاصی هم ندارند،حتی بعضی جاها،داستان‌ها فیلم هندی!میشود.اما نثر آنقدر زیبا و زنده و سیال است که آدم حیفش می‌آید بگذاردش کنار.از جمال زاده باید فارسی یاد گرفت.

1401/07/04 | توسطImfarza
0
|

واقعا لذت میبرم از خوندن آثار ایشون و دو کتاب از آثارشون رو بصورت صوتی ضبط کردم در کانال تلگرامی مربوط به کتاب خوانی تا بقیه هم علاقمند بشن.

1400/07/08 | توسطمرضیه - کاربر سایت
0
|

داستان هایی جالب با نثر خاص جمال زاده. در داستان‌های این کتاب به موضوعات فقر و فساد حکومتی اشاره میشه. اصطلاحات و واژگانی که جمال زاده استفاده میکنه خاص هستند و به دانش فارسی خواننده اضافه میکنند.

1399/07/21 | توسطسمیرا ستوده
3
|