1. خانه
  2. /
  3. کتاب خانه و جهان

کتاب خانه و جهان

5 از 1 رأی

کتاب خانه و جهان

The Home and the World
٪15
95000
80750
معرفی کتاب خانه و جهان
خانه و جهان که در ایالتی در منطقه ی بنگال در سال 1908 می گذرد، رمانی عاشقانه با مفاهیم روشن گرانه ی سیاسی است. شخصیت اصلی کتاب، بیمالا، تحت فشار وظایف خود نسبت به همسرش، نیخیل، و خواسته ها و دستورات رهبری تندرو به نام ساندیپ، به استیصال رسیده است. تلاش های بیمالا برای رفع استرس های حل نشدنی خانه و جهان، بازتاب دهنده ی مناقشه ی موجود در هند است و نتیجه ی تراژیک آن، از آشوبی خبر می دهد که منجر به جدایی و تقسیم ایالت پنجاب شد. کتاب، بیان گر نبرد ذهنی نویسنده ی اثر، رابیندرانات تاگور با خودش است؛ جدالی بین عقاید فرهنگی غربی و انقلابی علیه فرهنگ غرب. این دو ایده در دو شخصیت اصلی کتاب عینیت یافته اند: نیخیل، که فردی منطق گرا و مخالف خشونت است و ساندیپ، که به هیچ چیز، اجازه ی ایجاد مانع در راه رسیدن به اهدافش را نمی دهد. این دو آرمان متضاد، در درک تاریخ منطقه ی بنگال و مشکلات معاصرش، نقش مهمی ایفا می کنند.
درباره رابیندرانات تاگور
درباره رابیندرانات تاگور
رابیندرانات تاگور، زاده ی ۷ مه ۱۸۶۱ و درگذشته ی ۷ اوت ۱۹۴۱، شاعر، فیلسوف، موسیقیدان و چهره پرداز اهل بنگال هند بود. نام آوریش بیشتر به خاطر شاعری اوست. وی نخستین آسیایی برنده ی جایزه ی نوبل بود. پدرش دبندرانات (مهاریشی) و مادرش سارادادیوی نام داشت. پدر تاگور غزل های حافظ را از برداشت و به اشعار فارسی علاقه وافری داشت. او خود را متعلق به سرزمین ایران می دانست. به تاگور لقب گوردیو به معنای پیشوا داده اند. وی از سردمداران دیرین و مدافعان سرسخت استقلال هندوستان به شمار می آید. رابیندرانات تاگور بزرگترین شاعر ایالت بنگال است که به دو زبان هندی و بنگالی شعر می سرود و اشعار خود را به انگلیسی نیز ترجمه می کرد. هم سرود ملی هند و هم سرود ملی بنگلادش از تصنیف های تاگور است.تاگور در سراسر مشرق زمین محبوبیت داشت. او به ایران علاقه ی فراوان داشت و دو بار به ایران سفر کرد: بار اول در اردیبهشت ۱۳۱۱ (بهار ۱۹۳۲) که به همراه عروس خود و دینشاه ایرانی (از پیشوایان پارسیان هند) به دعوت دولت ایران به این کشور سفر کرد و جشن هفتادمین زادروز او در تهران برگزار شد. تاگور در دیدار از تهران و شیراز با بسیاری از نویسندگان و سخنگویان ایرانی دوست شد. ملک الشعرای بهار در ستایش تاگور قصیده ای بلند سروده است. او در سال ۱۳۱۳ برای بار دوم به ایران سفر کرد.تاگور سرانجام در ۷ اوت 1941 در حالی که هشتاد سال و سه ماه از زندگیش می گذشت، جان سپرد. جسد او را در کنار رود گنگ سوزاندند و خاکسترش را به شانتی نیکتان، یعنی همان جا که مدرسه اش بود، فرستادند. تاگور نماند تا استقلال هند را ببیند اما بدون شک استقلال هند تا حد زیادی به اندیشه های او مدیون است.
ویژگی های کتاب خانه و جهان
  • نویسنده ی کتاب برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1913
  • فیلمی بر اساس این کتاب و به کارگردانی ساتیاجیت رای در سال 1985 ساخته شده است
نکوداشت های کتاب خانه و جهان

یک داستان تمثیلی جذاب درباره ی سیاست های هند در ابتدای قرن بیستم.

Bookrags

مشارکتی مهم در پژوهش های بینارشته ای و فرهنگی شبه قاره ی هند.

Anthem Press

یک موفقیت.

Newsweek
قسمت هایی از کتاب خانه و جهان

درس بزرگی که از سراسر تاریخ گرفته می شود، این است: آنچه می توانم از دیگران به زور بگیرم در واقع به خود من تعلق دارد.

وقتی انسان جز به چیزهای کوچک در زمان حال نمی پردازد، حقیقت را فراموش می کند و واقعیت را از دست می دهد.

ما زن ها هرگز مردان را نخواهیم شناخت. آنان هنگامی که در دنبال کردن کاری مصمم اند، هرگز در خرد کردن قلب ها تردیدی به خود راه نمی دهند تا جاده ای را که می خواهند ارابه شان را از آن عبور بدهند، هموار کنند.

مقالات مرتبط با کتاب خانه و جهان
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب خانه و جهان"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ترجمه‌ی کتاب چندان خوب نیست ولی زمانی که آن را می‌خواندم سخت تحت تاثیر قرار گرفتم. داستانی عاشقانه-سیاسی!

1401/05/21 | توسطمحمد نصیری
0
|