خارق العاده به خاطر منحصر به فرد بودن ساختار و خلوص و شیوایی زبان.
این شاهکار ریلکه، جایگاه خود را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین و ماندگارترین آثار داستانی عصر حاضر تثبیت کرده است.
یکی از بهترین و زیباترین کتاب های جهان.
اما آن زن، آن زن یکسره در خود مچاله شده، بر دست هایش فرو افتاده بود. همین که دیدمش، پا سست کردم. وقتی بینوایی غرق فکر است، نباید مزاحمش شد. شاید سر انجام چیزی را که به فکرش می رسد، بیابد.
اکنون که در خود آرام گرفته ای، ببین که چگونه پیشاروی خود در دست هایت تمام می شوی، دم به دم به حرکت های مبهم، رد خط های چهره ات را می گیری. و در درونت به ندرت جای خالی پیدا می شود.
معشوق ها مسکینند و در خطر. زنهار که از خود فراتر روند و بدل به عاشقان شوند. حریم عشاق امنیت محض است. راز در درونشان منزه شده است و همانند بلبلان، آن را یکریز سر می دهند، چرا که تقسیم ناپذیر است.
نگارش به سبک «جریان سیال ذهن» این امکان را برای مخاطبین فراهم می آورد که افکار درونی شخصیت ها را «بشنوند»
«ریلکه» هنرمندی بود که شخصیتش به واسطه ی شرایط زندگی اش شکل گرفت اما به هیچ وجه به آن شرایط محدود نماند.
به هر طرف نگاه کنید، با داستان ها روبه رو می شوید. از گذشته های خیلی دور که اجداد ما دور آتش می نشستند و داستان تعریف می کردند تا به امروز که شبکه های تلویزیونی، سریال های محبوبی تولید می کنند
وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند
کتابی ثقیل وبسیارسخت فهم و نامفهوم بعضی قسمتهای کتاب رو چندبارخوندم ولی بازسردرنیاوردم
این کتاب در واقع رمانی است که به شیوهی شرح خاطرات نوشته شده است. با اینکه خود ریلکه معتقد است مالده شخصیتی ساختگی است، اکثر منتقدان این کتاب را زندگینامهی او دانستهاند و معتقدند ردپای نویسنده در آن به چشم میخورد. بینش ریلکه را ترکیبی از عرفان و صوفیگری غرب، عرفان شرق و دنیای سیاه کافکایی میدانند. این اثر را میتوان چکیدهی بینش او دربارهی مرگ و زندگی و موضوعات دیگر دانست. این کتاب که نوشتنش چیزی حدود هفت سال طول کشیده، دربارهی مردی جوان به نام مالده، ساکن اتاقی ارزانقیمت در یکی از خیابانهای پاریس است. او بازماندهی یک خانوادهی اشرافی و مرگ بزرگترین دغدغهی ذهنی اوست. سیر تحولات درونی یک انسان چیزی است که این کتاب آن را به نمایش میگذارد. مترجم در مقدمه، این کتاب را نشانگر مرحلهای از تکامل خود نویسنده دانسته است. عدهای هم بر این باورند که تأثیر فضای این کتاب و بعضی قسمتهای آن در بوف کور صادق هدایت مشهود است.
لطفا این کتاب رو باز موجود کنید:(
ای کاش زودتر موجود میشد
واقعا این و جهان همچون اراده و تصور شوپنهاور کاش موجود میشدند