1. خانه
  2. /
  3. کتاب دفترهای مالده لائوریس بریگه

کتاب دفترهای مالده لائوریس بریگه

4.1 از 1 رأی

کتاب دفترهای مالده لائوریس بریگه

The Notebooks of Malte Laurids Brigge
٪10
285000
256500
معرفی کتاب دفترهای مالده لائوریس بریگه
دفترهای مالده لائوریس بریگه، مهم ترین اثر منثور راینر ماریا ریلکه به حساب می آید و یکی از اولین آثار اوست که این نویسنده را به مخاطبین آمریکایی معرفی نمود. این کتاب، یکی از اولین رمان های بزرگ نوگرا به حساب می آید که شاعر بزرگ آلمانی زبان، راینر ریلکه، آن را به رشته ی تحریر درآورده است. مردی جوان به نام مالده لائوریس بریگه در اتاقی ارزان قیمت در پاریس زندگی می کند در حالی که اسباب و وسایلش در انبار در حال پوسیدن هستند. او مدام به مرگ و ارواح اعضای خانواده ی اشرافی اش فکر می کند؛ خانواده ای که همگی از بین رفته اند و خودش، تنها بازمانده در میان آنان است. این رمان که به گونه ای خودزندگی نامه ی ریلکه به حساب می آید، دارای نثری فوق العاده درخشان و داستانی بسیار جذاب و تأثیرگذار درباره ی تغییرات زندگی یک انسان است.
درباره راینر ماریا ریلکه
درباره راینر ماریا ریلکه
رنه کارل ویلهلم ماریا ریلکه، زاده ی 4 دسامبر 1875 و درگذشته ی 29 دسامبر 1926، شاعر و رمان نویس چک/اتریشی بود.او در شهر پراگ چشم به جهان گشود و دوران کودکی چندان شاد و خوشحالی نداشت.پدر و مادر ریلکه در سال 1884 از هم جدا شدند و او را وادار به ورود به دانشگاه نظامی کردند. ریلکه سال های 1886 تا 1891 را در این دانشگاه گذراند و به علت بیماری آن جا را ترک کرد. او پس از 4 سال تلاش برای گذراندن امتحان ورودی دانشگاه، سرانجام موفق به این کار شد و در پراگ و مونیخ، به تحصیل ادبیات، تاریخ و فلسفه مشغول گشت.آثار به جای مانده از او شامل یک رمان، چندین مجموعه شعر و برخی مکاتبات است که در آن ها درباره ی عصر بی باوری، انزوا و اضطراب های شدید سخن گفته است.رنه ماریا ریلکه، به علت سرطان خون با چشمانی باز در آغوش دکتر معالج خود در سوییس درگذشت.
ویژگی های کتاب دفترهای مالده لائوریس بریگه
  • جزو فهرست 100 کتاب قرن لوموند
نکوداشت های کتاب دفترهای مالده لائوریس بریگه

خارق العاده به خاطر منحصر به فرد بودن ساختار و خلوص و شیوایی زبان.

Barnes & Noble

این شاهکار ریلکه، جایگاه خود را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین و ماندگارترین آثار داستانی عصر حاضر تثبیت کرده است.

Amazon

یکی از بهترین و زیباترین کتاب های جهان.

Philadelphia Inquirer
قسمت هایی از کتاب دفترهای مالده لائوریس بریگه

اما آن زن، آن زن یکسره در خود مچاله شده، بر دست هایش فرو افتاده بود. همین که دیدمش، پا سست کردم. وقتی بینوایی غرق فکر است، نباید مزاحمش شد. شاید سر انجام چیزی را که به فکرش می رسد، بیابد.

اکنون که در خود آرام گرفته ای، ببین که چگونه پیشاروی خود در دست هایت تمام می شوی، دم به دم به حرکت های مبهم، رد خط های چهره ات را می گیری. و در درونت به ندرت جای خالی پیدا می شود.

معشوق ها مسکینند و در خطر. زنهار که از خود فراتر روند و بدل به عاشقان شوند. حریم عشاق امنیت محض است. راز در درونشان منزه شده است و همانند بلبلان، آن را یکریز سر می دهند، چرا که تقسیم ناپذیر است.

مقالات مرتبط با کتاب دفترهای مالده لائوریس بریگه
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
«جریان سیال ذهن»، آینه ای از افکار انسان ها
«جریان سیال ذهن»، آینه ای از افکار انسان ها

نگارش به سبک «جریان سیال ذهن» این امکان را برای مخاطبین فراهم می آورد که افکار درونی شخصیت ها را «بشنوند»

«راینر ماریا ریلکه»: شعر، تنهایی و زندگی
«راینر ماریا ریلکه»: شعر، تنهایی و زندگی

«ریلکه» هنرمندی بود که شخصیتش به واسطه ی شرایط زندگی اش شکل گرفت اما به هیچ وجه به آن شرایط محدود نماند.

اعتیاد ما به ادبیات داستانی: چرا انسان به داستان ها نیاز دارد؟
اعتیاد ما به ادبیات داستانی: چرا انسان به داستان ها نیاز دارد؟

به هر طرف نگاه کنید، با داستان ها روبه رو می شوید. از گذشته های خیلی دور که اجداد ما دور آتش می نشستند و داستان تعریف می کردند تا به امروز که شبکه های تلویزیونی، سریال های محبوبی تولید می کنند

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب دفترهای مالده لائوریس بریگه"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتابی ثقیل وبسیارسخت فهم و نامفهوم بعضی قسمت‌های کتاب رو چندبارخوندم ولی بازسردرنیاوردم

1402/06/11 | توسطحسین یوسفی
1
|

این کتاب در واقع رمانی است که به شیوه‌ی شرح خاطرات نوشته شده است. با این‌که خود ریلکه معتقد است مالده شخصیتی ساختگی است، اکثر منتقدان این کتاب را زندگی‌نامه‌ی او دانسته‌اند و معتقدند ردپای نویسنده در آن به چشم می‌خورد. بینش ریلکه را ترکیبی از عرفان و صوفیگری غرب، عرفان شرق و دنیای سیاه کافکایی می‌دانند. این اثر را می‌توان چکیده‌ی بینش او درباره‌ی مرگ و زندگی و موضوعات دیگر دانست. این کتاب که نوشتنش چیزی حدود هفت سال طول کشیده، درباره‌ی مردی جوان به نام مالده، ساکن اتاقی ارزان‌قیمت در یکی از خیابان‌های پاریس است. او بازمانده‌ی یک خانواده‌ی اشرافی و مرگ بزرگ‌ترین دغدغه‌ی ذهنی اوست. سیر تحولات درونی یک انسان چیزی است که این کتاب آن را به نمایش می‌گذارد. مترجم در مقدمه، این کتاب را نشانگر مرحله‌ای از تکامل خود نویسنده دانسته است. عده‌ای هم بر این باورند که تأثیر فضای این کتاب و بعضی قسمت‌های آن در بوف کور صادق هدایت مشهود است.

1401/07/20 | توسطسروش کاکاوند
7
|

لطفا این کتاب رو باز موجود کنید:(

1400/11/19 | توسطپریا - کاربر سایت
2
|

ای کاش زودتر موجود میشد

1399/09/03 | توسطرضا کشاورز
4
|
پاسخ ها

واقعا این و جهان همچون اراده و تصور شوپنهاور کاش موجود می‌شدند

1399/10/06|توسطMohammed Naderi
6