1. خانه
  2. /
  3. کتاب هتل گمو

کتاب هتل گمو

3.75 از 2 رأی

کتاب هتل گمو

Gamo Hotel
انتشارات: مرکز
ناموجود
5200
معرفی کتاب هتل گمو
کلاشینکف ها را روی دوشمان می اندازیم و کلاه های کاموایی را تا روی گردن پایین می آوریم. حالا فقط چشم هایمان بیرون است. وقتی راه می رویم چکمه هایمان تا نصفه داخل برف می رود. از کنار واحدها و گردان ها که رد می شویم اسم شب را می گوییم.
این رمان حاصل تجارب نویسنده در جبهه های جنگ عراق با ایران است.
درباره شهریار عباسی
درباره شهریار عباسی
شهریار عباسی (زادهٔ ۱۳۴۹ در خرم‌آباد)، داستان‌نویس (رمان، مجموعه داستان و تک‌داستان بلند)، منتقد،‌ سردبیر مجله و مدرس کارگاه‌های داستان‌نویسی است.
شهریار عباسی را بیشتر با آثاری که دربارۀ دفاع مقدس نوشته است می‌شناسند. صاحب‌نظران بر این عقیده‌اند که آثار این نویسنده نگاه متفاوت و بدیعی نسبت به جنگ دارد و کلیشه‌های رایج را که حاصل سانسور و خودسانسوری است، به‌هم می‌زند. همین نگاه متفاوت باعث شده است تا واکنش‌های متفاوت و جنجال‌برانگیزی دربارۀ این نویسنده شاهد باشیم. از برگزیدگی و داوری جشنواره جایزۀ ادبی جلال آل‌احمد تا نامۀ برخی نویسندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی علیه وی، حاکی از برداشت‌های بسیار متفاوت از این نویسنده دارد.
شهریار عباسی کودکی را در شهر خرم‌آباد گذرانید و تا پایان دورۀ متوسطه در همین شهر ماند. سپس برای ادامه تحصیل به تهران رفت و در دانشگاه تهران در رشتۀ علوم‌سیاسی درس خواند. وی اکنون ساکن تهران است. شهریار عباسی کار را با تئاتر و تجربه شعر‌گفتن در نوجوانی شروع کرد.در جوانی چند داستان کوتاه نوشت که بعدها با نام «پیتزای برشته» منتشر شد. اولین رمان شهریار عباسی «التهاب» نام دارد که در سال ۱۳۸۱ منتشر شد. این رمان در یک فضای سورئالیستی نوشته شده است و دو داستان امروزی و اساطیری (برگرفته از شاهنامه فردوسی) به‌طور موازی در آن روایت شده است که به موضوع مرگ و ناآگاهی انسان می‌پردازد.
نظر کاربران در مورد "کتاب هتل گمو"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

یک کتاب عالی در فضای جنگ و جبهه کردستان، نمی‌دانم چقدر فروش داشته اما عدم چاپ مجدد آن از سوی ناشر عجیب است. همکاری داشتم که در پاوه خدمت سربازی اش را گذرانده بود خیلی از خاطراتش با حوادث این داستان نزدیکی و قرابت داشت.

1404/03/02 | توسطمجتبی دهرویه - کاربر سایت
0
|