1. خانه
  2. /
  3. کتاب دنیای دیروز

کتاب دنیای دیروز

3 از 1 رأی

کتاب دنیای دیروز

خاطرات یک اروپایی
The World of Yesterday
٪15
440000
374000
معرفی کتاب دنیای دیروز
کتاب "دنیای دیروز" خاطرات نویسنده ی اتریشی "اشتفن تسوایک" است ،که آن را از معروف ترین کتاب ها در امپراتوری هابسبورگ می دانند. "اشتفن تسوایک" در سال 1934 زمانی که با آزار و اذیت نازی ها از اتریش به انگلیس و سپس به برزیل مهاجرت کرده بود، نوشتن این کتاب را آغاز نمود. این کتاب یاد آور عصر طلایی اروپا قبل از جنگ جهانی است.دنیایی که ظاهرا بدون تغییر و دائمی بود اما با پیشروی جنگ همه چیز به ویرانه تبدیل شد و "دنیای دیروز"، خاطرات ویرانگری دو جنگ جهانی را به تصویر می کشد . نثر پرشور و تحریک آمیز "اشتفن تسوایک" ، پرتره ی مسحور کننده ای را از دوره ای ترسیم می کند که دورانی درخشان را پیش از سقوط می گذراند .
کتاب "دنیای دیروز " گزارش حیرت انگیزی از انسان اروپایی است ،گزارشی از سال های پایانی قرن نوزدهم تا جنگ جهانی دوم ، که از نگاه یکی از مشهورترین نویسندگان آن دوران بیان می شود . آثار "اشتفن تسوایک" (رمان ، شرح حال ، مقاله) به زبان های مختلف ترجمه شده اند. او در بالاترین محافل ادبی حضور داشت و همچنین با بسیاری از چهره های برجسته سیاسی و اجتماعی عصر خود همراه بوده است. "دنیای دیروز" کتابی تاریخی و قابل توجه و کاملا دلفریب است. این کتاب زندگی در وین را در آغاز قرن بیستم با حکایات مفصل شرح می دهد، از روزهای مرگ آور اتریش-مجارستان در زمان امپراتور "فرانتس جوزف" اول اتریش سخن می گوید و از سیستم آموزشی و اخلاق جنسی رایج در آن زمان، یعنی همان چیزی که زمینه ظهور روانکاوی را فراهم کرد، صحبت می کند. "اشتفن تسوایک" همچنین ثبات جامعه وین را پس از قرن ها حاکمیت هابسبورگ توصیف می کند.

درباره اشتفن تسوایک
درباره اشتفن تسوایک
اشتفن تسوایک (اشتفان سوایگ)، زاده ی 28 نوامبر 1881 و درگذشته ی 22 فوریه ی 1942، رمان نویس، نمایشنامه نویس، روزنامه نگار و زندگینامه نویس اتریشی بود. تسوایک در رشته ی فلسفه در دانشگاه وین تحصیل کرد و مدرک دکتری خود را در سال 1904 به دست آورد. او در جنگ جهانی اول در بایگانی وزارت جنگ خدمت کرد و در پی قدرت گرفتن هیتلر در آلمان، در سال 1934 از اتریش گریخت و به انگلستان و سپس به آمریکا رفت. تسوایک در سال 1941 به برزیل نقل مکان کرد و یک سال بعد به همراه همسر دومش دست به خودکشی زد. او یک از شاگردان برجسته ی «زیگموند فروید» بود.
نکوداشت های کتاب دنیای دیروز

زندگینامه ای از زندگینامه نویس و دراماتور مشهور بین المللی ، تاریخچه ای از سه سده است: روزهای طلایی وین که با جنگ جهانی اول به پایان رسید ؛ جنگ و پیامدهای آن ؛ و سال های فعالیت هیتلر . سه دوره در کتاب تسوایک به زندگی آورده می شوند.

Publishers Weekly

هنگامی که کتاب دنیای دیروز را باز کردم ، بلافاصله آن هیجان کمیاب از برخورد با یک کتاب عالی را حس کردم.

Newsday

دنیای دیروز یکی از بزرگترین خاطره نویسی های قرن بیستم است ، و همانقدر که یادگاری کامل از جهان مورد علاقه ی اشتفن تسوایک است، تصویری از نابودی آن جهان نیز هست.

David Hare, award–winning playwright and director of film and theater
قسمت هایی از کتاب دنیای دیروز

مشتاق بودیم که آخرین و تازه ترین و خاص ترین و غیرواقعی ترین چیز را که هنوز کسی نمی دانست کشف کنیم و از دیگران جلوتر باشیم.

من امروز با من دیروز و صعودها و سقوط هایم چنان تفاوت دارد که گاه به نظرم می رسد نه فقط یک زندگی که چندین زندگی کاملا متفاوت را زیسته ام. ما چه چیزهایی که نبوده ایم و چه تجربه ها که از سر نگذرانده ایم

نظر کاربران در مورد "کتاب دنیای دیروز"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب خیلی خوب و ارزشمندی هست. برخلاف بقیه خودزندگی نامه نویس‌ها به جای تشریح جز به جز و عینی وقایع و اتفاقات روزمره به تحلیل و توصیف اونها پرداخته و همین اون رو از بقیه کتاب‌های این زمینه متمایز میکنه. اگر به تاریخ و فرهنگ کشورهای مختلف علاقه دارید حتما توصیه میکنم بخونید.

1403/05/06 | توسطHgdfbj
1
|

سلام. با احترام من مهشید میرمعزی و مترجم این کتاب هستم. شما اسم نویسنده را اشتباه نوشته اید. روی جلد درستش نوشته شده است. ممنونم

1402/08/03 | توسطمهشید میرمعزی - کاربر سایت
12
|
پاسخ ها

با سلام و احترام، در داخل پروفایل نویسنده اصلاح گردید، سپاس از توجه شما

1402/09/14|توسطمدیر سایت
0

کتاب خیلی خوب...ترجمه خوب...شرحی از دوران زرین فرهنگ اروپایی و عصری که دیگر تکرار نخواهد شد

1401/05/27 | توسطسهیل دمیرچی
3
|

من این کتاب و هدیه خریدم اگر ممکنه بگید برای هدیه مناسب هست یا خیر

1399/10/04 | توسطکاربر سایت
4
|
پاسخ ها

خوب عزیزم بستگی به این داره که طرف کتابخون هست یا نه، علاقه به تاریخ و ادبیات داره یا نه و بخصوص طرفدار تسوایک هست یا نه، اگه هست بله مناسبه ولی اگه طرف تو عمرش دو خط کتاب نخونده، یا دستش به کتاب نخورده یا اصلا کتاب رو از دور هم ندیده، خوب مسلماً نه مناسب هدیه نیست. بهتره فکرشم نکنی.

1402/04/28|توسطعباس نجفی
1