"تمایز کافکا ، یا قهرمانانش ، بین این جهان و جهان به معنای وجود دو جهان متفاوت نیست ، فقط این است که تصورات عادی ما از واقعیت تصور واقعی نیست."
"یک کتاب مهم ، به خودی خود ارزشمند و کاملا جذاب. داستان ها رویایی ، تمثیلی ، نمادین ، سهموی ، گروتسک ، تشریفاتی ، تند و زننده ، شفاف ، بسیار شخصی ، مجلل، کاملا کمیک ، پرشمار و نبوی است. "
پژوهشگران در سال های اخیر، به ارتباطاتی میان شباهت های اعصاب شناختیِ بیماری های روانی، و خلاقیت در ذهن اشاره کرده اند.
در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
داستان های «فرانتس کافکا»، معنی هایی را در خود جای داده اند که تنها پس از مطالعه ی چندباره ی آثار او برای مخاطبین آشکار می شوند.
در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.
مخاطبین امروزی می توانند قدردان براد باشند که آثار کافکا را نگه داشت ولی واقعیت امر این است که کتاب محاکمه به خاطر «یک خیانت در امانت» در دسترس ما است
مطالعه ی آثار عجیب و کابوس وار کافکا به ما یادآوری می کند که پشت نقاب زندگی روزمره ی هر فرد، یک زندگی عاطفیِ منحصر به فرد و پر فراز و نشیب وجود دارد.
وضعیت صحافی و کیفیت جنس کاغذ نشر نیلوفر صد به هیچ از نشر ماهی جلوترست. فقط ای کاش ترجمه حداد با نشر نیلوفر منتشر میشد.
امیر عزیز آیا ترجمه امیرجلال الدین اعلم که نشر نیلوفر منتشر کرده رو مطالعه کردی؟ بسیار عالیه. ای کاش رو بذار کنار. ترجمه اعلم هم بهتره.
تا کجا میخواهد برود ؟ (قیمت)
کتاب فرانتس کافکا مجموعه داستانها چنان که از نامش پیداست، مجموعهای از 77 داستان کوتاهِ این نویسندهی بزرگ آلمانی است. کافکا داستاننویس قهاری بود و اثر شاهکار کم ندارد، گرچه خود نویسنده وصیت کرده بود تا تمام کتابهایش را بسوزانند و هیچ چیز از آنها باقی نماند. اما دوست او به این وصیت عمل نکرد و حاصلش باقی ماندن این آثار ارزشمند بود. دبلیو اچ اودن او را دانتهی قرن بیستم میخواند، نابوکوف او را یکی از مهمترین نویسندگان قرن میداند و گابریل گارسیا مارکز بعد از خواندن مسخ اذعان میکند که فهمیدم میشود جور دیگری هم نوشت. نثر کافکا را میتوان در بسیاری از مکاتب ادبی و دستهبندیها قرار داد. برخی آثار او را مارکسیستی میدانستند و در اعتراض به سرمایهداری، و برخی دیگر او را نمایندهی اگزیستانسیالیسم در داستان. بیگانگی، بیهودگی و ناگزیری از سرنوشت محتوم از مضمونهای تکرارشونده در آثار اوست. همچنین میتوان به رابطهی شخصیتهای خلقشده توسط این نویسنده و مفهوم قانون نیز اشاره کرد. معمولا قانون یک موضوع نامفهوم و مبهم است که بدون هیچ دلیلی شخصیتها را سرکوب میکند.
درود. این کتاب رو پیشنهاد میکنید یا مشابه همین کتاب رو از نشر ماهی؟
کتاب نشر ماهی بهتره.
بدون شک ترجمه مرحوم اعلم زیباتر و بهتر است. هم دقیق است و هم فارسی دلنشینی داشتن