کافکا، برجسته ترین داستان سرا در به تصویر کشیدن رنج های انسان مدرن است.
کتابی پراهمیت، ارزشمند و بسیار شگفت انگیز.
داستان های کافکا، هر چندبار هم که آن ها را بخوانید، ثمربخش و مفید باقی می مانند.
در طول گفت و گو، لاشخور در حالی که نگاهش را به تناوب میان من و ارباب زاده به این سو و آن سو می چرخاند، گوش ایستاده بود. دریافتم که همه چیز را فهمیده است. به هوا بلند شد، سر را به عقب برد تا هرچه بیش تر شتاب بگیرد، سپس منقار خود را مانند نیزه اندازی ماهر از دهان تا اعماق وجودم فرو برد. پس افتادم و در عین رهایی احساس کردم که در خونم، خونی که هر ژرفنایی را می انباشت و هر ساحلی را در برمی گرفت، بی هیچ امید نجات غرق شده است.
پلی بودم سخت و سرد، گسترده به روی یک پرتگاه. این سو پاها و آن سو دست هایم را در زمین فرو برده بودم، چنگ در گل ترد انداخته بودم که پابرجا بمانم. دامن بالاپوشم در دو سو به دست باد پیچ و تاب می خورد. در اعماق پرتگاه، آب سرد جویبار قزل آلا خروشان می گذشت. هیچ مسافری به آن ارتفاعات صعب العبور راه گم نمی کرد. هنوز چنین پلی در نقشه ثبت نشده بود. بدین سان، گسترده بر پرتگاه، انتظار می کشیدم، به ناچار می بایست انتظار می کشیدم. هیچ پلی نمی تواند بی آن که فرو ریزد به پل بودن خود پایان دهد.
برای ناپایداری هایی از این دست هم حتما نباید دلیل ملموسی وجود داشته باشد؛ در شرایط بی ثبات امروزی بیشتر وقت ها یک هیچ و پوچ، یک حالت روحی کار خودش را می کند؛ بعد هم یک هیچ و پوچ، یک کلمه می تواند کل موضوع را دوباره سر و سامان بدهد. اما ملاقات با «ن» کمی دست و پاگیر است، پیرمردی است این اواخر بسیار رنجور و گرچه هنوز خودش امور کسب را در دست دارد، اما کمتر به مغازه می آید؛ برای ملاقات با او باید به منزلش رفت و آدم بدش نمی آید این نوع انجام معامله را هرچه بیشتر عقب بیندازد.
پژوهشگران در سال های اخیر، به ارتباطاتی میان شباهت های اعصاب شناختیِ بیماری های روانی، و خلاقیت در ذهن اشاره کرده اند.
در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
داستان های «فرانتس کافکا»، معنی هایی را در خود جای داده اند که تنها پس از مطالعه ی چندباره ی آثار او برای مخاطبین آشکار می شوند.
به هر طرف نگاه کنید، با داستان ها روبه رو می شوید. از گذشته های خیلی دور که اجداد ما دور آتش می نشستند و داستان تعریف می کردند تا به امروز که شبکه های تلویزیونی، سریال های محبوبی تولید می کنند
ضرباهنگ سریع، طرح داستانیِ یک وجهی، و وجود ایجاز از ویژگی های «داستان های کوتاه» هستند
در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.
مخاطبین امروزی می توانند قدردان براد باشند که آثار کافکا را نگه داشت ولی واقعیت امر این است که کتاب محاکمه به خاطر «یک خیانت در امانت» در دسترس ما است
مطالعه ی آثار عجیب و کابوس وار کافکا به ما یادآوری می کند که پشت نقاب زندگی روزمره ی هر فرد، یک زندگی عاطفیِ منحصر به فرد و پر فراز و نشیب وجود دارد.
وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند
دوستان چنتا داستان تو این کتاب هست؟
وضعیت صحافی اش جالب نیست متاسفانه.
این مردک اگه همزمان ما زندگی میکرد با اون ذات سوسکیش الان در لباس ارتش اسرائیل مشغول بچه کشی بود.
اینجاست که فردوسی بزرگ میگوید :«هنر خوار شد ؛ جادویی ارجمند» بهتر نیست به آینده ای که وجود ندارد و اتفاق نیوفتاده فکر نکنید و از هنر این نویسنده لذت ببرید ؟
چه هنری یه آدم مریض احوال نیمه دیوانه بوده . جادویی هم لازم نیست کافیه که اعمال و رفتار نوهها و نوادگان آدمای هم دوره و هم قبیله این آقا رو ببینیم. اعمالشون به صورت زنده جلوی چشممونه غاصب و بیرحم بچه کش و نژاد پرست .خونخواران تاریخ جدید . باعث ننگ و بی آبرویی تمدن غرب. حالا شما اینو دوستش دارید به خودتون مربوطه ولی دلیل نمیشه که من نظرم رو نگم.قوم عقده ای خود برتر بین.
این حجم از بیشعوری شما آدمو شگفتزده میکنه امثال شما انگلید برای کل دنیا چون فقط دین افراد رو معیار سنجش قرار میدید شما رو چه به کتابخوندن؟ در بلاهت و سفاهت خودتون بمونید.
حالا چرا اینقدر فحش میدی؟ پاسخی نداشتی به غیر از فحش؟ اون دین نیست . یک فرقه نژادپرست و فاشیستیه. برو تورات و تلمودشون رو بخون به اصطلاح با شعور . انسانهای دیگه رو آدم نمیدونند. به همین راحتی . غاصبند غاصب بفهم. یا شاید خودتو هم از همون قوم و قبیله ای؟ در اون صورت حق داری بسوزی بسوز.
اینکه یه نویسنده رو بر اساس دین و مذهبش ارزیابی و نقد میکنن نه محتوا و مفهوم نوشته هاش برام تاسف آوره...
کامنتهای عزیزان رو که میخونی از زندگی در کشوری این چنین و مردمانی چنین بی فرهنگ و بیشعور اونقدر بهت فشار میاد که با خودت میگی کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
اخی چه قدر لوحیهی شما لطیفه
سلام دوستان داستان نامه به پدر در این کتاب وجود داره یا نه ؟
نه من که دیدم نبود
لعنت به این گرونی. از خریدش منصرف شدم ولی اتفاقی توی کتابفروشی به قیمت قبل دیدم با تخفیف ۲۷۰ خریدم. اگر میخواین بخریدش بخرید ارزشش رو داره مجموعه کاملی از داستانهای کافکاست. این قیمت برای پارساله قیمت بعدی سر به فلک میزنه
مقاسیهی کافکا و شهریار دیگر چه سمی بود.
کافکا خواننده رو ازار میده. داستانهاش شبیه کابوسه وقتی داستانو تموم میکنی انگار از یه کابوس خیلی بی ربط و از اونوجور خوابها که خیلی بی ربطه و مزخرفه. منظورم این نیست که کافکا مزخرفه چون داستانهاش پایان باز داره و بالاخره شاید بعضیا خوابشون ببره.
کافکا کیست
بی احترامی نشه ولی بنظره من سبک نوشتار کافکا اصلا برای شما مناسب نیست بهتره وقت خودتون رو با خوندن کتابایی که ازش لذت نمیبرین تلف نکنید
یهودی سرگردان
تا فردوسی و استاد شهریار شهریار ادبیات هست این اثار نازل و بی اهمیت پوچ اند. به جای ای این اثار ناشیانه و بروید کلیات دیوان استاد شهریار را بخرید و از لذت ان برای خیش علم و معرف به کف ارید.
خیلی بانمک هستی عزیزم.و اینکه با کلمات قلمبه سلمبه کسی دانای کل شناخته نمیشه😔
مردک فلسفه شهریار کجا و کافکا کجا...فلسفه فردوسی کجا و کافکا کجا.. اصلا فلسفه و دغدغشون بکنار اینا شاعرن، اون نثر نویسه، کتابای اونا نظمه نه نثر چه ربطی داره. فردوسی حماسهی ایران رو نوشت گوشه ای از تاریخ ایران رو در غااب داستانهای رستم و .... روی کار آورد چه ربطی به نوشته کافکا داره؟ حکیم ابوالقاسم فردوسی رو با کافکا مقایسه میکنی؟ این کجا و اون کجا. ابوالقاسم فزدوسی و شهریار برای ما ایرانیا خیلی خیلی عزیزن و آثارشون تو خونه اکثر ایرانیا و کتابخونا هست ولی محبوبیت و جایگاه شاعران وطن خودمون در قلب ما بکنار.. محبوبیت و سبک کافکا و دیگر نویسندگان هم بکنار
بله شهریار یا فردوسی بی شک آثار فوقالعاده دارند و هر کس که خودش را ایران دوست یا مهین پرست بداند باید به اینگونه آثار نگاهی انداخته باشه . اما نباید از آثار دیگران هم چشم پوشی کرد و هریک جای خود را دارد. نباید مطالب را فقط به داستانهای ایرانی یا فلسفه ایرانی خلاصه کرد بلکه باید از جهان یاد گرفت. در هر صورت این تا حدودی مهین پرستی فوقالعاده شمارا میرساند. اما در این راه اشتباه نکن.
نویسنده فقط سعدی و حافظ کافکا کیست یا کتابهای گرانش مترجم اش هم ادم پستی است
دوست عزیز لطفا قبل به اشتراک گذاری دیدگاهتون اطلاعات کافی رو کسب کنید.سعدی و حافظ شاعر بودن نه نویسنده
شما کدوم سعدی و حافظ رو میفرمایید؟ اونایی که ما میشناختیم شاعر بودن نه نویسنده
نه به تهاجم غربی یهودی
هیتلر باید یهودیها رنده میکرد که نکرد
هر جای دیگه دنیا بود این کامنت پاک میکردن اما اینجا لایکم میکنن
باورم نمیشه ۲۰ نفر این کامنتو لایک کردن .
هیتلر و دوست دارانش نابود شدند (و خواهند شد)
بعد میگید ایران چرا به هیچ جا نمیرسه :)
از گرسنگی مرده
کافکای بیچاره
یهودی سرگردان
"چه گفتی؟ در این زندگی کوتاهِ پر شتاب که با همهمه ای نا آرام در آمیخته است، از پله ای پایین بروم؟ امکان ندارد. فرصتی که برایت در نظر گرفته شده، چنان کوتاه است که اگر لحظه ای از آن را از دست بدهی، همهی زندگی را از دست داده ای،زیرا زندگی ات از این درازتر نیست، زیرا زندگی ات همیشه به اندازهی زمانی است که از دست میدهی. پس اگر راهی را آغاز کردهای، همان راه را ادامه بده، در هر شرایطی، بُرد به هر حال با توست، خطری تهدیدت نمیکند، چه بسا آخر سر سقوط کنی، ولی اگر در همان گام نخست سر برمی گرداندی و از پلهها پایین میرفتی، در همان آغاز راه، نه احتمالا، که به یقین، سقوط میکردی. بنابراین اگر این جا توی راهرو چیزی به دست نیاوردی، درها را باز کن، اگر پشت درها هم چیزی نبود، طبقات دیگری هم هست، اگر آن بالا هم چیزی نبود، مشکلی نیست، از پلههای دیگری بالا برو. تا آن زمان که از بالا رفتن دست نکشیده ای، پلکان پایان نمیگیرد، بلکه در زیر پاهای صعود کنندهی تو رو به بالا رشد میکند. " (از داستان کوتاهِ " حامی").
کافکا یهودی کثیف کهه توسط غربیها معروف شده
تبریک میگم این احمقانهترین نظریه که تو ایرانکتاب دیدم
اقای محمدی... هیچی ولش کن
آقای محمدی واقعا هم این احمقانهترین نظر ایرانکتاب بود 👌
چخبره آخه😩