1. خانه
  2. /
  3. کتاب استونر

کتاب استونر

نویسنده: جان ویلیامز
4 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.19 از 8 رأی

کتاب استونر

Stoner
٪5
290000
275500
3.8 از 1 رأی

کتاب استونر

Stoner
انتشارات: آموت
٪15
299000
254150
4.8 از 3 رأی

کتاب استونر

Stoner
انتشارات: قطره
ناموجود
23000
3.6 از 1 رأی

کتاب استونر

Stoner
انتشارات: مرکز
ناموجود
24500
معرفی کتاب استونر
ویلیام رمان استونر در پایان قرن نوزدهم و در یک خانواده ی کشاورز و فقیر اهل ایالت میزوری، چشم به جهان گشود. او که به منظور تحصیل در رشته ی کشاورزی به دانشگاه دولتی فرستاده شده، عاشق و شیفته ی ادبیات انگلیسی می شود و زندگی دانشگاهی را با کمال میل در آغوش می کشد؛ زندگی ای بسیار متفاوت با دوران سخت و مشقت بار گذشته ی او. اما با گذر سال ها، رمان استونر با سلسله ای از شکست ها و ناامیدی ها مواجه می شود: ازدواج با خانواده ای «آبرومند»، او را از والدین خود دور می سازد، در شغل خود جای پیشرفت نمی بیند، همسر و دخترش، رویشان را به سردی از او برمی گردانند و فرصت تجربه ی عشقی جدید را به خاطر ترس از رسوایی از دست می دهد. رمان استونر برای غلبه بر این مشکلات، به ژرفای درون خود پناه برده و با کشف دوباره ی سکوت و گوشه نشینی رواقی گرایانه ی نیاکانش، با انزوایی لازم و ضروری روبه رو می شود. شخصیت ویلیام رمان استونر، در رمان درخشان و بسیار تکان دهنده ی جان ویلیامز، نه تنها به عنوان نمونه ای از شخصیت کهن الگویی آمریکایی، بلکه به عنوان قهرمانی غیرمعمول، مانند فیگوری در نقاشی های ادوارد هاپر، در مقابل مشکلات دنیایی بی رحم ایستاده است.
درباره جان ویلیامز
درباره جان ویلیامز
جان اوارد ویلیامز، زاده ی 29 آگوست 1922 و درگذشته ی 3 مارچ 1994، نویسنده، ویراستار و استاد دانشگاه آمریکایی بود. او بیشتر به خاطر کتاب های استونر و آگوستوس شناخته می شود.ویلیامز در شمال تگزاس دوران کودکی را گذراند و با روزنامه ها و ایستگاه های رادیویی همکاری می کرد. او با نام نویسی در نیروی هوایی آمریکا، دو سال و نیم با درجه ی گروهبانی در هند و برمه مشغول به خدمت بود. در زمان قبل از جنگ بود که پیش نویس اولین رمانش را به رشته ی تحریر درآورد.
ویژگی های کتاب استونر
  • برنده ی جایزه ی واتراستونز سال 2013
نکوداشت های کتاب استونر

گوهری مورد کم لطفی واقع شده.

People

بسیار زیبا و تکان دهنده.

Globe and Mail

یکی از بزرگترین رمان های فراموش شده ی قرن گذشته.

Guardian
قسمت هایی از کتاب استونر

و او می خواست که معلم شود، و شد؛ اما می دانست، همیشه این را می دانست که در اغلب عمرش، معلمی بی تفاوت بوده است.

او، سادگی و عشق پیونددهنده ی ازدواج را می خواست؛ آن را هم داشت و نفهمیده بود که با آن چه کند، و آن سادگی و عشق از بین رفت.

جنگ، صرفا چند هزار یا چند صدهزار جوان را نمی کشد، بلکه چیزی را در افراد نابود می کند که هیچ وقت قابل بازیابی نیست.

مقالات مرتبط با کتاب استونر
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب استونر"
8 نظر تا این لحظه ثبت شده است
- استونر

بی شک ، بهترین ترجمه موجوده ، ترجمه آقای ترک تتاری نشر ماهی هست، متاسفانه خانم‌مرجان محمدی نشر آموت کتابو خیلی گنگ ترجمه کرده، نویسنده در بیشتر قسمتهای کتاب از جمله‌های طولانی استفاده کرده که خانم محمدی در برگردان اونا به فارسی ، قوائد دستور زبان فارسی رو خیلی جاها رعایت نکردن برای همین جملاتشون خیلی جاها گنگ و نامفهوم شده

1403/10/17 | توسطکاربر سایت
0
|
- استونر

برای من معمولی بود داستانش و کیفیت چاپش پایین بود

1403/10/10 | توسطزهرا ملکیان - کاربر سایت
0
|

مقایسه بین دو ترجمه: مرجان محمدی "وقتی درس می‌داد، هر از گاهی چنان در موضوع غرق می‌شد که خود، بی‌کفایتی خود و حتی دانشجویان را فراموش می‌کرد. هر از گاهی چنان شور و شوقی او را فرا می‌گرفت که یادداشتهای درسی‌اش را که از روی آن‌ها حرف می‌زد کنار می‌گذاشت، آن‌ها را نادیده می‌گرفت و با حرکات سر و دست درس می‌داد. اوایل از طغیان احساساتش معذب می‌شد، گویی به خود اجازه داده بود که بیش از حد در مورد موضوع درس خود را خبره نشان دهد و از دانشجویان عذرخواهی می‌کرد، اما وقتی آن‌ها بعد از کلاس دنبالش راه افتادند و وقتی در ورقه‌های‌شان نشانه‌هایی از تخیل و عشقی مردد را بروز دادند، استونر تشویق شد کاری را بکند که هیچ وقت درسش را نگرفته بود یعنی عشق به ادبیات، عشق به زبان و به اسرار ذهن و دل که خود را در ترکیب عجیب، لحظه‌ای و غیر منتظره‌ی حروف و کلمات، در سیاه‌ترین و سردترین قالب چاپی نشان می‌داد؛ عشقی که آن را مثل پدیده‌ای نامشروع و خطرناک پنهان کرده بود، ابتدا با تردید، بعد با جسارت و سرانجام با افتخار به نمایش می‌گذاشت." محمدرضا ترک تاتاری "استنور هنگام تدریس در کلاس گاه چنان غرق در موضوع درس می‌شد که نه تنها بی‌کفایتی‌اش، بلکه وجود خود و حتی دانشجویان را از یاد می‌برد. گاه آن‌قدر سر شوق می‌آمد که لکنت می‌گرفت، با دستانش حرف می‌زد و یادداشت‌های را که از پیش آماده کرده بود به کل فراموش می‌کرد. اوایل از فوران احساسات این چنینی شرم‌زده می‌شد، اما وقتی دید دانشجویان بعد از کلاس بیش‌تر به نزدش می‌آیند تهیچ شد تا کاری را بکند که هرگز کسی به او یا نداده بود. شروع کرد به فاش‌کردن عشقش، عشق به ادبیات، به زبان، به رازهای سربه‌مهر عقل و احساس در ترکیبات موجَز و غریب و نامنتظره‌ی حروف و کلمات در سردترین و سیاه‌ترین حروف چاپی… عشقی که پیش‌تر طوری پنهانش کرده بود که گویی ممنوعه است و خطرناک و حالا در ابتدا محتاطانه و سپس با قاطعیت و در نهایت با غرور و افتخار از آن پرده برمی‌داشت."

1403/10/04 | توسطمرتضی دادگر محبی
1
|

کسی بین دو ترجمه ترک تتاری و محمدی مقایسه‌ای انجام داده؟

1403/10/04 | توسطمرتضی دادگر محبی
0
|

ترجمه نشر مرکز کسی خوانده ؟

1403/10/02 | توسطسمیه عباسی
0
|

من در حال مطالعه این کتاب هستم . الان صفحه ۱۴۰ هستم و حقیقتا حس میکنم که خیلی روند کتاب کند می‌ره جلو و طوری نیست که دلم بخواد بشینم و هی برم جلو و جلو‌تر ...

1403/07/26 | توسطروژان پیرجانی
0
|

بی‌نظیر و در سایه‌مونده‌ست. حیف چنین شاهکاری که مطرح نشده. داستان غم‌انگیزی داره اما تمام عناصر داستان چنان دقیق و استوار طرح‌ریزی شدن که گویی از دل واقعیتی هولناک برآمده. حتما بخونید.

1402/09/02 | توسطکاربر سایت
9
|

درود. این اثر مهجور و ناب را با ترجمهٔ خانم مرجان محمدی بخوانید. (امیدوارم تجدید چاپ شود) – – – {از متن کتاب} . . . [۱۳] استونر وقتی هنوز خیلی جوان بود، عشق را حالتی تمام و کمال از هستی می‌پنداشت که اگر بخت یار انسان می‌شد ممکن بود به آن حالت برسد. به پختگی که رسید، فهمید عشق، بهشت مذهبی دروغین است که انسان احتمالاً با ناباوری و حیرت، با احساس تحقیری نسبتاً آشنا و حسرتی توأم با شرم به آن خیره می‌شود. حالا، در میانسالی، تازه می‌فهمید که عشق نه حالتی از شکوه است، نه توهم. عشق را عملکرد بشر برای پدیدار شدن می‌دید، وضعیتی که انسان آن را به وجود می‌آورد و با اراده، ذکاوت و قلبش، لحظه به لحظه و روز به روز، تعدیلش می‌کند. ٬ ٬ ٬

1402/05/07 | توسطکاربر سایت
9
|