1. خانه
  2. /
  3. کتاب این سوی بهشت

کتاب این سوی بهشت

5 از 1 رأی

کتاب این سوی بهشت

This side of paradise
مترجم:
انتشارات: ققنوس
ناموجود
376000
معرفی کتاب این سوی بهشت
« ایمری بلین » در سی سالگی با ثروتی که با مرگ دو برادر بزرگ ترش به او می رسد ، احساس می کند دنیا مال اوست . پدرش « استیفن بلین » مردی نالایق که به اشعار « لرد بایرون » شاعر انگلیسی علاقه زیادی داشت تزلزل و دودلی خاصی برای پسرش به ارث گذاشت که او را انسانی سست عنصر با صورتی که نصفش پشت موهای ابریشمی و عاری از حیاتش محو شده بود ، نشان می داد . « این سوی بهشت » داستان زندگی پسرکی است که تا قبل از ده سالگی مادرش به او آموزش های فراوان داد . او در یازده سالگی می توانست روان و راحت یا شاید با لحنی یادآور برامس و موتسارت و بتهوون حرف بزند . پسری که به گمان مادرش واقعا با فرهنگ و جذاب بود و در عین حال خیلی ظریف با زندگی در خانه ای که همیشه تشریفات خاص خودش را داشت . خانواده بلین به هیچ شهر خاصی وابسته نبودند . از « اسکات فیتز جرالد » نویسنده بزرگ آمریکایی قرن بیستم پیش از این رمان « گتسبی بزرگ » با ترجمه شادروان کریم امامی راهی بازار نشر شد و اینک رمانی دیگر از این نویسنده با نام « این سوی بهشت » منتشر شده است .
درباره اف اسکات فیتزجرالد
درباره اف اسکات فیتزجرالد
فرانسیس اسکات کی فیتزجرالد، زاده ی ۲۴ سپتامبر ۱۸۹۶ و درگذشته ی ۲۱ دسامبر ۱۹۴۰، نویسنده ی آمریکایی رمان و داستان های کوتاه بود. آثار فیتزجرالد نمایانگر عصر جاز در آمریکا است. او به عنوان یکی از نویسندگان بزرگ سده ی بیستم میلادی شناخته می شود. شناخته شده ترین اثر او رمان گتسبی بزرگ است که اولین بار در سال ۱۹۲۵ منتشر شد.وی در سینت پال مینه سوتا در خانواده ای کاتولیک و ایرلندی از طبقه‎ی متوسط دیده به جهان گشود.از ۱۸۹۸ میلادی تا ۱۹۰۱ میلادی را در سیراکیوز، نیویورک و پس از آن در سال های ۱۹۰۳ میلادی تا ۱۹۰۸ میلادی را در بوفالو واقع در نیویورک گذراند و در همان جا وارد آکادمی ناردین شد. هنگامی که پدرش از کمپانی پروکتر اند گمبل اخراج شد، خانواده اش به مینسوتا بازگشت و اسکات وارد آکادمی سنت پاول شد.هنگامی که ۱۳ ساله بود نخستین رمان کارآگاهی خود را در روزنامه ی مدرسه به چاپ رساند. در ۱۶ سالگی برای کوتاهی در درس خواندن از آکادمی سنت پاول اخراج شد. سپس به مدرسه ی نیومن رفت و در سال ۱۹۱۳ میلادی وارد دانشگاه پرینستون شد.فیتزجرالد سال ۱۹۳۷ پس از بستن قراردادی با کمپانی رسانه ای «ام جی ام» به لس آنجلس مهاجرت می کند. وقتی فیتزجرالد داستان کوتاه «دمای هوا» را در سال ۱۹۳۸ نوشت در مجله ی «اسکوایر» فیلم نامه و داستان کوتاه می نوشت و روی رمان تمام نشده اش به نام «عشق آخرین تایکون» کار می کرد.اسکات فیتزجرالد ۲۱ دسامبر ۱۹۴۰ درگذشت و روزنامه ی نیویورک تایمز در خبر درگذشت او نوشت: «آینده ی حرفه ای درخشان او آن طور که باید، هیچ وقت تحقق نیافت.»
قسمت هایی از کتاب این سوی بهشت

خاطراتمان را که به تدریج محو می شوند به کلی به فراموشی خواهیم سپرد... کنارشان خواهیم زد... آرزوهامان همراه با برف آب خواهد شد، و بذر رویا افشانده خواهد شد، رویاهای امروزمان: سپیده های ناگاه که با خنده به استقبالشان رفتیم، سپیده هایی که همه می بینندشان، که هیچ کس آن ها را در کنار یکدیگر، شانه به شانه همدیگر نظاره نخواهد کرد، خوب من... هیچ اشکی فرو نخواهد ریخت... و با خاطره ها نیز هیچ ندامت و افسوسی شکل نخواهد گرفت، و در لحظه دیدارمان سکوت به اشباح مجالی برای پرسه زدن نخواهد داد، و اگر اشکال خاکستری در عمق آب غرق گردند، سطح دریا هیچ متلاطم نخواهد شد، و ما از این همه، هیچ نخواهیم دید.

مقالات مرتبط با کتاب این سوی بهشت
حقایقی از کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»
حقایقی از کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»
ادامه مقاله
مقایسه ترجمه‌های کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»

کتاب «گتسبی بزرگ» که اغلب با لقب «رمان آمریکایی بزرگ» از آن یاد می شود، بدون تردید یکی از برجسته‌ترین آثار ادبی در قرن بیستم است.

آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن

در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.

نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ
نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ

دوستی های ادبی، روابطی جالب توجه و تأثیرگذار هستند.

برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»

در این مطلب به شکل مختصر با برخی از برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا» آشنا می شویم

اف. اسکات فیتزجرالد، تصویرگر رویای آمریکایی
اف. اسکات فیتزجرالد، تصویرگر رویای آمریکایی

افراد بسیار زیادی اف. اسکات فیتزجرالد را می شناسند و این نویسنده را با لقب «رویاپرداز آمریکایی بزرگ» به یاد می آورند.

چرا رمان های عاشقانه‌ی کلاسیک می خوانیم
چرا رمان های عاشقانه‌ی کلاسیک می خوانیم

همه ی ما شنیده ایم که "کتاب ها ما را به دنیای خود می برند." حالا این را هم اضافه کنیم که تجربه نشان داده کتاب ها گاهی ممکن است باعث شوند عاشق شویم

نظر کاربران در مورد "کتاب این سوی بهشت"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

نه تنها اثر ضعیفیه بلکه ترجمه افتضاحی هم داره

1402/06/11 | توسطکیومرث - کاربر سایت
0
|

آنجا که نوشته‌اید "« ایمری بلین » در سی سالگی با ثروتی که با مرگ دو برادر بزرگ ترش به او می‌رسد ، احساس می‌کند دنیا مال اوست ." در واقع این پدر ایمری است و نه خود ایمری. استفن بلین است که با بئاتریس اوهارا دیدار می‌کند و نطفه ایمری تولید می‌شود. . بیشتر از این توجه کنید!

1401/12/24 | توسطعیسا مهرگان
0
|

لطفا موجود کنید🙏🏼

1401/02/15 | توسطامیرحسین شمس
1
|

واقعا ترجمه‌ی ضعیفی داره

1400/01/05 | توسطکاربر سایت
0
|

فصل ((جوان خودخواه به یک شخصیت بدل می‌شود)) از کتاب این سوی بهشت یکی از بهترین متونی هست که تا به امروز خوندم.

1399/11/12 | توسطرضا روستا
1
|