1. خانه
  2. /
  3. کتاب زندگی علمی من

کتاب زندگی علمی من

5 از 1 رأی

کتاب زندگی علمی من

An Autobiographical Study
٪10
186000
167400
معرفی کتاب زندگی علمی من
زندگی نامه پروفسور فروید که برای اولین بار در سال 1927 به زبان انگلیسی منتشر شد، به سبک معمول، قوی و صریح او نوشته شده است که اکنون برای خوانندگان ادبیات روانکاوانه بسیار آشنا است. کتاب «زندگی علمی من» واقعا شرح فشرده‌ای از رشد مفاهیم روان‌کاوانه‌ای است که در ذهن پروفسور فروید آشکار می‌شوند. زیگموند فروید در سال 1856 در موراویا متولد شد. در سال 1938 حمله هیتلر به اتریش او را مجبور کرد که در لندن پناهنده شود و در سال بعد در آنجا درگذشت.
کار او با چندین سال کار درخشان در زمینه آناتومی و فیزیولوژی سیستم عصبی آغاز شد. او تقریبا سی ساله بود که پس از مدتی تحصیل زیر نظر شارکو در پاریس، ابتدا علایقش به روانشناسی معطوف شد. فروید توانست رشد طبیعی غریزه جنسی را در دوران کودکی نشان دهد و عمدتا بر اساس بررسی رویاها به کشف اساسی خود در مورد نیروهای ناخودآگاهی رسید که بر افکار و اعمال روزمره ما تأثیر می گذارد. زندگی فروید بی حادثه بود، اما ایده های او نه تنها بسیاری از رشته های تخصصی، بلکه کل فضای فکری نیم قرن اخیر را شکل داده است.
درباره زیگموند فروید
درباره زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد و از او صاحب شش فرزند شد.فروید در شهر وین، زندگی و کار می کرد و کار بالینی خود را در این شهر در سال 1886 آغاز کرد. او در سال 1938 به منظور فرار از چنگ نازی ها، اتریش را ترک گفت و در سال 1939 در بریتانیا از دنیا رفت.زیگموند فروید با ابداع روشی کاملا جدید در فهم شخصیت انسان، جزو تأثیرگذارترین و جنجال برانگیزترین شخصیت های قرن بیستم میلادی به حساب می آید.
مقالات مرتبط با کتاب زندگی علمی من
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
ادامه مقاله
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی

در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد

چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن
زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن

با وجود این که زیگموند فروید، پدر روانکاوی مدرن، اطلاعات زیادی از ساز و کارهای پشت پرده ی زندگی انسان ها به ما آموخت، خودش شخصیت شکننده و آسیب پذیری داشت.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب زندگی علمی من" ثبت می‌کند