1. خانه
  2. /
  3. کتاب مدیریت بدون زور و اجبار

کتاب مدیریت بدون زور و اجبار

نویسنده: ویلیام گلسر
4 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.9 از 1 رأی

کتاب مدیریت بدون زور و اجبار

کاربست تئوری انتخاب در مدیریت نیروی انسانی
The control theory manager
٪10
216000
194400
3 از 1 رأی

کتاب مدیریت بدون زور و اجبار

براساس تئوری کنترل و نظریه ادوارد دمینگ
The Control Theory Manager
٪15
195000
165750
3.9 از 1 رأی

کتاب مدیریت راهبری

(روانشناسی کنترل و نظریه انتخاب)
The Control Theory Manager
مترجم:
انتشارات: آرمان رشد
٪15
130000
110500
3.6 از 1 رأی

کتاب ارتباط موثر

کاربرد "نظریه انتخاب" در مدیریت راهبری
The control theory manager
انتشارات: آرمان رشد
ناموجود
25000
معرفی کتاب مدیریت بدون زور و اجبار
در این کتاب ویلیام گلاسر با هوشمندی نظریه کنترل خود را با نظریه ادواردز دمینگ تلفیق می کند تا توضیج دهد که کیفیت در واقع چیست و مدیران برای دستیابی به آن باید چه کارهایی انجام دهند. او توضیح می دهد که در حالی که بسیاری از مدیران آمریکایی به خوبی می دانند که سهم بازار را برای رقابت با بازار خارجی از دست می دهند ، به ویژه در رقابت با شرکت های ژاپنی که نظریه های دکتر دمینگ را پذیرفته اند ، اما به نظر می رسد آنها قادر به اجرای این همین ایده ها در ایالات متحده نیستند. این امر به این دلیل است که آنها طبق قضاوت خودشان تلاش می کنند تا بر کارکنانشان ریاست کنند و آنها را به انجام کاری انجام وادارند که خودشان نمی خواهند. در حالی که کارکنان ناراضی ای که این چنین بر آنها ریاست می شود کار را با کیفیتی را که لازم است تا آن شرکت بتواند در رقابت پیروز شود انجام نمی دهند. گلاسر آنچه دمینگ نتوانسته است آموزش دهد را آموزش می دهد. برای دستیابی به کیفیت ، مدیران باید از قضاوت عامیانه خود دست بردارند و تئوری کنترل را جایگزین آن کنند تا بتوانند تمرین روش جدیدی برای مدیریت را آغاز کنند مدیریت- هدایت نام دارد. تنها کارکنانی که با این شیوه مدیریت می شوند بطور مداوم کار را با کیفیت لازم و درخور انجام می دهند. اگر بسیاری از مشکلات اقتصادی فعلی ما مبتنی بر این واقعیت باشد که ما به اندازه کافی از کالاهای خودمان خریداری نمی کنیم ، مدیریت کارکنان به گونه ای که آنها کارها را کیفیت انجام دهند ، تنها پاسخ به این مشکل است.
درباره ویلیام گلسر
درباره ویلیام گلسر
ویلیام گلسر، زاده ی 11 می 1925 و درگذشته ی 23 آگوست 2013، روانپزشک و نویسنده ی آمریکایی بود.گلسر در کلیولند به دنیا آمد و بزرگ شد. او در سال 1945 مدرک کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی شیمی دریافت کرد. گلسر سپس به ادامه ی تحصیل در رشته ی روانشناسی بالینی و بعد از آن، روانپزشکی پرداخت. او پس از مدتی، یک موسسه ی روان درمانی خصوصی در لس آنجلس به وجود آورد و تا سال 1986 آن را اداره می کرد.ویلیام گلسر، نویسنده ی بسیاری از کتاب های تأثیرگذار درباره ی سلامت روانی، مشاوره، بهبود مدارس و بسیاری از سایر موضوعات مربوط به سلامت عقل است. گلاسر گسترش دهنده نظریات دبلیو ادواردز دمینگ در زمینه واقعیت درمانی و تئوری انتخاب محسوب می‌شد. نوآوری‌های گلسر در مشاوره فردی در محیط کاری و مدرسه، انتخاب و مسئولیت‌پذیری شخصی و دگرگونی شخصیت را مدنظر قرار می‌دهد. گلسر مخالف اصول و قواعد رایج بین روانپزشکان بود که به جای تمرکز بر طبقه‌بندی کردن سندرم‌های روانی؛ به عنوان اختلال روانی، سریعاً اقدام به تجویز دارو برای فرد می‌کردند.
نکوداشت های کتاب مدیریت بدون زور و اجبار

رویکردی جدید در مدیریت که منجر به موفقیت خواهد شد. وی نشان می دهد که تنها اگر مدیریت آمریکایی روشهای سنتی خود را برای برخورد و یا ایجاد انگیزه در کارمندان رها کند و راهی بدون زور و اجبار را جایگزین آن کند، می تواند کیفیت و کارآیی لازم را جهت رقابت در مقیاس جهانی بدست آورد.

Dr. Chester L. Karrass
قسمت هایی از کتاب مدیریت بدون زور و اجبار

با اینکه مدیران اغلب به این صورت آموزش دیده اند که نباید با کارکنان دوستی کنند، زیرا ممکن است آنان از این دوستی سو استفاده نمایند، ولی بیشتر مدیران دریافته اند اگر رفتاری دوستانه داشته باشند راحت تر می توانند کارکنان را به سخت کوشی و انجام کار با کیفیت بهتر تشویق کنند.

مقالات مرتبط با کتاب مدیریت بدون زور و اجبار
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

«تئوری انتخاب»، به دست گرفتن افسار زندگی
«تئوری انتخاب»، به دست گرفتن افسار زندگی

«تئوری انتخاب» توضیح می دهد که چرا واقعیت درمانی کارساز است. افراد اغلب تصور می کنند واقعیت درمانی یعنی چشیدن «طعم واقعیت». ولی در اصل این روش، انسان دوستانه تر از این حرف ها است.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مدیریت بدون زور و اجبار" ثبت می‌کند