کتاب تراژدی آمریکایی

An American Tragedy
کد کتاب : 517
مترجم :
شابک : 964-7199-07-4
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 520
سال انتشار شمسی : 1383
سال انتشار میلادی : 1925
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : ---

جزو لیست مدرن لایبرری (به انتخاب منتقدین)

فیلم هایی با همین عنوان و بر اساس این کتاب در سال های 1931، 1951 و 1962 ساخته شده است.

معرفی کتاب تراژدی آمریکایی اثر تئودور درایزر

زندگی شخصیت اصلی رمان تراژدی آمریکایی، کلاید گریفیتس، با به وقوع پیوستن اتفاقی غیرمنتظره تغییر می کند و اکنون، آرزوهای او برای پیشرفت در اجتماع و رسیدن به دختری زیبا و ثروتمند، مورد تهدیدی جدی قرار گرفته است. این رمان از یک منظر، داستان نابودی و به قهقرا رفتن مردی را روایت می کند که برای رسیدن به موفقیت، زندگی اش را به تباهی می کشاند. اما این کتاب از منظری ژرف تر، جامعه ای را به تصویر می کشد که ارزش هایش، هم به وجودآورنده ی بلندپروازی های سطحی کلاید هستند و هم سرنوشت او را تعیین می کنند. تراژدی آمریکایی، تصویری منحصر به فرد از واقعیت های تلخ زندگی آمریکایی و جنبه های تاریک رویای آمریکایی است. این کتاب با ارائه ی داستانی فوق العاده پراحساس و تأثیرگذار، به عنوان بزرگترین موفقیت ادبی تئودور درایزر شناخته می شود.

کتاب تراژدی آمریکایی

تئودور درایزر
تئودور هرمان آلبرت درایزر، زاده ی 27 آگوست 1871 و درگذشته ی 28 دسامبر 1945، رمان نویس و روزنامه نگار آمریکایی بود.او در ترهات واقع در ایندیانا به دنیا آمد و دوازدهمین کودک از سیزده فرزند خانواده بود. درایز پس از به پایان رساندن دبیرستان، به دانشگاه ایندیانا رفت اما در سال 1890 تحصیلات خود را کنار گذاشت. او سال ها به عنوان روزنامه نگار برای روزنامه های شیکاگو گلوب و سنت لویی گلوب مطلب می نوشت و با افراد مشهوری چون توماس ادیسون نیز مصاحبه هایی انجام داده بود.درایزر در سال 1898 با سارا آزبورن وا...
نکوداشت های کتاب تراژدی آمریکایی
An American Masterpiece.
شاهکاری آمریکایی.
Barnes & Noble

Theodore Dreiser’s a great storyteller, like Dickens and like Stephen King.
تئودور درایزر، همانند دیکنز و استیون کینگ، داستان سرایی بزرگ است.
NPR NPR

Uniquely beautiful and affecting.
به شکل منحصر به فردی زیبا و تأثیرگذار.
Biblio

قسمت هایی از کتاب تراژدی آمریکایی (لذت متن)
کلاید تا آن زمان چنان در زندگی محرومیت کشیده و چنان مشتاق تقریبا هر شکلی از لذت بود، که از همان ابتدا گوش پر اشتیاق خود را برای شنیدن هر حرفی که از آن بوی هیجان و لذت می آمد، تیز می کرد.

آلدن یکی از آن میلیون ها تن افرادی بود که زاده می شوند، زندگی می کنند و از جهان می روند بی آن که از ته و توی هیچ مطلبی سر درآورند. اینان پدید می آیند، اشتباه می کنند، و دست آخر در فضایی مه آلود سرگردان می شوند.

چه فایده ای دارد اگر انسانی، همه ی دنیا را از آن خود کند و روحش را از دست بدهد؟