کتاب ننگ

Disgrace
کد کتاب : 520
مترجم :
شابک : 978-964-243-131-1‮
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 256
سال انتشار شمسی : 1389
سال انتشار میلادی : 1999
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : ---

جزو لیست برترین رمان های انگلیسی گاردین

جان مکسول کوتزی برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2003

برنده ی جایزه ی بوکر سال 1999

برنده ی جایزه ی کامن ولث سال 2000

معرفی کتاب ننگ اثر جان مکسول کوتزی

این رمان بسیار جذاب از جان مکسول کوتزی، به آفریقای جنوبی پس از دوران آپارتاید می پردازد و داستان زندگی مردی 52ساله به نام دیوید لوری را پی می گیرد که دو بار طلاق گرفته و استاد دانشگاه کیپ تکنیکال است. لوری اعتقاد دارد که توانسته زندگی راحتی برای خود بسازد. اگرچه جایگاه لوری در دانشگاه تنزل یافته، او همچنان با وظیفه شناسی تمام در کلاس هایش تدریس می کند. دیوید به خوبی می داند که با بالا رفتن سنش، دیگر سرزندگی و جذابیت سال های جوانی را از دست داده اما همچنان خوب می تواند از پس خودش برآید و نیازهایش را برآورده سازد. لوری از زندگی خود راضی است، اما زمانی که سعی می کند با یکی از شاگردانش رابطه ای تشکیل دهد، مجموعه ای از اتفاقات ناخوشایندی رقم می خورد که باعث بر هم خوردن آرامشش شده و لکه ی ننگ بزرگی را در زندگی او به جای می گذارد.

کتاب ننگ

جان مکسول کوتزی
جان مکسول جی. ام. کوتزی در تاریخ ۹ فوریه ی ۱۹۴۰ میلادی در کیپ تاون آفریقای جنوبی زاده شد. پدر او حقوق دان و مادرش آموزگار بود. جان ماکسول کوتسی در سال ۱۹۵۷ به دانش گاه کیپ تاون وارد شد و به تحصیل زبان انگلیسی و ریاضیات پرداخت. سپس، در سال ۱۹۶۰ مدرک کارشناسی ادبیات، و در ۱۹۶۱ کارشناسی ریاضیات اش را دریافت کرد.اولین اثر داستانی کوتزی، سرزمین های گرگ ومیش در سال ۱۹۷۴ منتشر شد، که مشتمل بر دو داستان جداگانه («پروژه ی ویتنام» و «حکایت یاکوبوس کوتزی») با مضمونی مشترک بود و ا...
نکوداشت های کتاب ننگ
Compulsively readable.
فوق العاده خواندنی.
New Yorker New Yorker

Disgrace is a mini-opera without music by a writer at the top of his form.
ننگ، اپرایی کوچک و بدون موسیقی است که به وسیله ی نویسنده ای در اوج توانایی هایش خلق شده است.
Time Time

A novel as haunting and powerful as Albert Camus’s The Stranger.
رمانی که به اندازه ی «بیگانه» اثر آلبر کامو، قدرتمند و به یاد ماندنی است.
Wall Street Journal Wall Street Journal

قسمت هایی از کتاب ننگ (لذت متن)
زمانی که همه ی راه ها به شکست منتهی می شود، فلسفه بافی کن.

اگر قرار است مهربان باشیم، بگذارید [این مهربانی] از روی سخاوت و عطوفت باشد، نه به خاطر این که از عذاب وجدان یا مجازات می ترسیم.

نظرش، که آن را بروز نمی دهد، این است که حرف زدن ریشه در ترانه و سرود داشته و ترانه و سرود، ریشه در نیاز به پر کردن روح بیش از اندازه بزرگ و نسبتا تهی آدمی دارد.