[رمانی]موفق که کتاب بیگانه اثر آلبر کامو را از دیدگاه قربانیان خاموش و بی صدای عرب، بازسازی می کند.
کتاب بیگانه اثر کامو به شکلی واضح و با طراوت در رمان به شدت حس برانگیز داوود، دوباره به تصویر کشیده شده است. خوانندگان [کتاب]، محسور خواهند شد.
داستانی استوار و غیرمنتظره.
در حقیقت، به این خاطر است که صحبت کردن و نوشتن به این زبان را یاد گرفتم: تا به جای یک مرده حرف بزنم، تا بتوانم جملاتش را برایش کامل کنم.
تا جایی که می دانم، دین، یک وسیله ی حمل و نقل عمومی است که هیچ وقت از آن استفاده نمی کنم. این خدا ، دوست دارم به سمتش بروم، حتی اگر نیاز باشد پیاده، اما نمی خواهم سفری بر اساس اصول و قواعد داشته باشم.
شاید کسی که در صد سالگی می میرد، همان ترسی که در شش سالگی گلویمان را می گیرد، حس می کند؛ وقتی که شب است و مادرمان برای خاموش کردن چراغ به اتاق می آید.
«جایزه ی گنکور» به عنوان یکی از مهم ترین و معتبرترین جوایز ادبی فرانسه، دروازه ای است که تنها نویسندگان پیروز از آن گذشته اند.
روایتی از زندگی برادر مقتول عرب در کتاب بیگانه کامو که زندگیش به خاطر مرگ برادرش تباه شد البته نه از روی ناراحتی از مرگ برادرش بلکه از روی تباه شدن زندگیش در مسیر یافتن قاتل برادرش و مادری که تا ابد پسر زندهش را نادیده گرفت تا او هم در عین زنده بودن جان داد
انعکاسی از بیگانه کامو