این کتاب که با «تئاتر پستدراماتیک و امر سیاسی» بهعنوان مقدمه شروع میشود، در ادامه با ۱۲ فصل به سوالهایی همچون آیا تئاتر پست دراماتیک سیاسی است؟ اگر سیاسی است، چگونه؟ تئاتر پست دراماتیک چگونه به دریافت برشت از تئاتر سیاسی مربوط می شود؟ چگونه می توان رابطهی میان زیباشناسی و سیاست را در فرم های نوین تئاتر، نمایشنامه نویسی و اجرا تبیین کرد؟ پاسخ میدهد.
این دوازده فصل عبارتند از: «تمهید نوعی سیاستشناسی به نحو پارادوکس گونه ای پارالکسی پستدراماتیک»، «اجرای دیالکتیک در عصر عدمقطعیت، یا: چرا پسا برشتی# پستدراماتیک»، «داستانها و داستانپردازیهای سیاسی: تاریخ بهمثابهی متریال برای تئاتر پستدراماتیک»، «آیندهای برای تراژدی؟ ملاحظاتی دربارهی امر سیاسی و امر پستدراماتیک»، «اشباح سوبژکتیویته: در باب فتیش هویت در کریاگرفی (پسا ــ) پستدراماتیک»، «راکی دوچکه، ۶۸″ کریستوفر شلینگنزیف: ارزیابیمجدد اکتیویسم در تئاتر»، «تئاتر واقعیت پستدراماتیک و ناامنی ثمربخش: مواجهههای متزلزلکننده با امر ناآشنا در تئاتر سیدنی و برلین»، «کار پستدراماتیک در الدین بیلدرز اسوسیشن»، «بازیگری، ناتوانی: بکتوبک تیتر و سیاستشناسی ظاهر»، «سیاستشناسی پارازیتی: «درامهای ثانویه»ی الفریده یلینک، ابراومهالد و فاوستاین اند آوت»، «پدیدارشناسی و امر پستدراماتیک: مطالعهی موردی سه نمایشنامهی اوالد پالمتسهوفر» و «اجرای جمعیبودن.”تنها با این بدنها”ی هاینر مولر بهمثابهی اثری برای تئاتر پستدراماتیک»
معضل امر سیاسی در تئاتر پست دراماتیک معاصر بار دیگر با این واقعیت برجسته می شود که ما شاهد تلاش های بیشتر و بیشتری برای بهره گیری از فعالیت تئاتری با هدف تحقق نوعی مداخله ی مستقیم در سپهر سیاسی هستیم. جنبش های تودهای اجتماعی و سیاسی نوین در نقاط مختلف جهان، مسئله ی نحوه ی شکل گیری «فعالیت های خلاقانه »ی نوین در متن و زمینه ی این جنبش ها را در دستور کار قرار می دهند.