1. خانه
  2. /
  3. کتاب روانشناسی توده ها

کتاب روانشناسی توده ها

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.1 از 5 رأی

کتاب روانشناسی توده ها

The Crowd: Study of the Popular Mind
٪5
150000
142500
3 از 1 رأی

کتاب تطور ملل‏

The Crowd
مترجم:
انتشارات: اساطیر
ناموجود
150000
معرفی کتاب روانشناسی توده ها

کتاب روانشناسی توده ها یکی از تأثیرگذارترین آثار روانشناسی اجتماعی در تاریخ است. این کتاب با ایجاد تجزیه و تحلیلی دقیق ، رفتارهای جمعی اقراد و توده ها را مورد مطالعه قرار می دهد.

این کتاب نه تنها بر فروید بلکه در قرن بیستم بر افرادی مانند هیتلر و موسولینی تأثیر عمیقی داشت - هر دو ممکن است از مشاهدات این کتاب به عنوان راهنمای برانگیختن احساسات مردمی استفاده کرده باشند. به قول نویسنده ، "توده ها هرگز عطش حقیقت را ندارند. هر کسی که بتواند توهمات آنها را فراهم کند ، به راحتی صاحب آنها است."

اگرچه این جلد روی روانشناسی جمعیت متمرکز است ، اما در مورد تأثیرات باورهای پذیرفته شده عمومی شهروندان یک ملت بر روندهای تاریخ نیز بسیار درخشان است. از جمله مباحثی که در اینجا بیان می شود ، خصوصیات کلی و وحدت ذهنی جمعیت است. احساسات و اخلاق جمعیت ایده ها ، قدرت استدلال و تخیل آن. عقاید و باورهای جمعیت و ابزاری که رهبران برای اقناع آنها استفاده می کنند. طبقه بندی جمعیت ، از جمله مجالس جنایی و الکتریکی ، و همچنین عملکرد هیئت منصفه جنایی و مجامع پارلمانی. این کتاب برای دانشجویان تاریخ ، جامعه شناسی ، حقوق و روانشناسی نیز می تواند مناسب و آموزنده باشد. همچنین برای سیاستمداران ، دولتمردان ، سرمایه گذاران و مدیران بازاریابی میتواند بسیار ارزشمند باشد.

"هرگونه مطالعه در مورد رفتار جمعیت ، روانشناسی عامه پسند ، فاشیسم و غیره به خوبی با کار گوستاو لوبون پیوند می خورد." - آنسون رابینباخ ، استاد تاریخ ، دانشگاه پرینستون

درباره گوستاو لوبون
درباره گوستاو لوبون
گوستاو لوبون (۱۸۴۱–۱۹۳۱ میلادی) فیلسوف، مورخ، جامعه‌شناس، پزشک فرانسوی بود.
نظر کاربران در مورد "کتاب روانشناسی توده ها"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

میترسم شروع کنم به خوندنش. چون از دیکتاتورا میترسم. البته این در حالیه که با رفتار هام دائما تو دهن دیکتاتور‌ها میزنم 💪🏻

1401/10/17 | توسطکاربر سایت
6
|
پاسخ ها

خدا کمکت کنه...

1403/07/24|توسطرضا پ.
1

اقای لوبون در این اثر بخوبی توانسته است که یک هم ارزی زیرکانه میان ارتباطاتی از جنس ( مشتری با فروشنده ) و ( توده مردم با سیستم قدرتی ) برقرار کند و این به نوبه خود می‌تواند منجر به یک جهان بینی عمیق نسبت به اثار اقتصادی و سیاسی حاصل از چنین نگرشی شود . تشکر . محمد ماندنی زاده .

1400/08/13 | توسطمحمد ماندنی زاده - کاربر سایت
9
|