1. خانه
  2. /
  3. کتاب خوشی ها و روزها

کتاب خوشی ها و روزها

نویسنده: مارسل پروست
3.5 از 1 رأی

کتاب خوشی ها و روزها

Pleasures and Days
انتشارات: مرکز
ناموجود
250000
معرفی کتاب خوشی ها و روزها
خوشی ها و روزها مجموعه ای از اشعار و رمان های نثر ساخته مارسل پروست است. این نخستین بار در سال 1896 توسط کالمان-لوی منتشر شد ، و نخستین انتشارات پروست بود. کتاب خوشی ها و روزها جلوه ای خیره کننده از تأملات فلسفی ، روایت های کوتاه ، و اشعار نثر نگاهی اجمالی به نبوغ پروست به عنوان گردآورنده احساسات و یادآوری های بسیار مبهم نشان می دهد. این مجموعه ها و داستان های کوتاه درجامعه زندگی ، عشق ، رفتار و انگیزه های شخصیت های مختلفی را به تصویر می کشند که همگی با چشمی آگاه و مشهور مشاهده می شوند. با چرخش طنزآمیز و تلخ در حال حرکت ، تصاویر پروست با تصاویر و احساسات لایه بندی می شوند. مارسل پروست شخصیت برجسته ای در فرانسه اواخر قرن نوزدهم بود. او به بهترین وجه بخاطر شاهکار هفت جلدی خود در جستجوی زمان از دست رفته به یاد می آید.
درباره مارسل پروست
درباره مارسل پروست
مارسل پروست با نام کامل والنتین لویی ژرژ اوژن مارسل پروست، زاده ی ۱۰ ژوئن ۱۸۷۱، درگذشته ی ۱۸ نوامبر ۱۹۲۲، نویسنده و مقاله نویس فرانسوی است. او به دلیل نگارش اثر عظیمش با عنوان در جستجوی زمان از دست رفته، یکی از بزرگ ترین نویسندگان تاریخ ادبیات قلمداد می شود.در سال ۱۸۹۲ فعالیت های ادبی جدی پروست آغاز شد و او همکاریش را با نشریه ی لو بانکه شروع کرد. در این نشریه ۱۵ مقاله از پروست چاپ شد که بعدها در کتاب خوشی ها و روزها دوباره منتشر شد. در سال ۱۸۹۶ رمان بی اعتنای وی در نشریه ی زندگی معاصر چاپ شد. همچنین ۴ شعر از او که رنالدو آن برای آن ها آهنگ ساخته بود، نیز به چاپ رسید. در ۱۳ ژوئن همان سال، چاپ کتاب خوشی ها و روزهای وی با مقدمه ی آناتول فرانس و تصاویر مادلن لومر منتشر شد.پروست از کودکی بیمار بود و سلامتی شکننده ای داشت. او در سال ۱۸۸۰ برای نخستین بار دچار حمله ی بیماری آسم شد. سرانجام در میانه ی اکتبر سال ۱۹۲۲ به برونشیت دچار شد و روز هجدهم نوامبر جان سپرد. او در گورستان پرلاشز به خاک سپرده شده است. پس از مرگ پروست، در سال ۱۹۲۳، اسیر در دو جلد، در سال ۱۹۲۵، گریخته در دو جلد، در سال ۱۹۲۷، زمان بازیافته در دو جلد، در سال ۱۹۵۲، رمان ژان سنتوی در دو جلد و در سال ۱۹۵۴ اثر ناتمام ضد سنت بوو به چاپ رسید.
نکوداشت های کتاب خوشی ها و روزها

خوشی ها و روزها اولین شکوفه ها را از شیفتگی [پروست] در حال ظهور و شیفتگی مادام العمر پرپیچ و خم و تمایلات جنسی در جامعه بلند پاریس نشان می دهد.

Independent
قسمت هایی از کتاب خوشی ها و روزها

هواهای نفسانی آدمی را به هر سو می کشاند، اما چون سپری شد شما را چه می ماند،؟ عذاب وجدان و اضمحلال روان. شادمانه می رویم و غمین باز می آییم، و خوشی های شام اندوه بامداد است. این چنین کام دل اول خوش می آید اما عاقبت می آزرد و می کشد.

اگر چنان است که سنت اگوستن می گوید، دوباره پاکدامن شدن از بودنش دشوار تر باشد، می توانم بگویم که من این نیکی دشوار را شناختم.

مقالات مرتبط با کتاب خوشی ها و روزها
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
برترین نویسندگان در «ادبیات فرانسه»
برترین نویسندگان در «ادبیات فرانسه»

«ادبیات فرانسه» از اشعار قرون وسطایی گرفته تا رمان های مدرن، برخی از تأثیرگذارترین و جسورانه ترین آثار را در ادبیات اروپا و جهان به وجود آورده

توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»

در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم

6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه
6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه

ضرباهنگ سریع، طرح داستانیِ یک وجهی، و وجود ایجاز از ویژگی های «داستان های کوتاه» هستند

چه کسی از مارسل پروست می ترسد؟
چه کسی از مارسل پروست می ترسد؟

پروست با کمال گرایی وسواس گونه ای می نوشت و هر چیزی را که از طریق هنر، موسیقی و کتاب در مورد فرهنگ، جامعه و زندگی آموخته بود، به ساختاری پویا از کلمات تبدیل می کرد.

رمان را هرچه صدا کردم برنگشت
رمان را هرچه صدا کردم برنگشت

نقدی بر ترجمه کتاب در جست‌وجوی زمان از دست رفته نوشته مارسل پروست، ترجمه مهدی سحابی

نظر کاربران در مورد "کتاب خوشی ها و روزها"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

زیباترین کتابیه که خوندم.

1403/06/30 | توسطنیلوفر دادخدایی
0
|

سلام به دوست غیز

1403/04/15 | توسطمحمدحسین - کاربر سایت
0
|

گرانبار و شادی آور است خوانش این کتاب

1400/12/24 | توسطعرفان رستا
4
|

لعل گرانبار

1400/12/24 | توسطعرفان حاجی کریمی
3
|

بادرود. لطفا این کتاب ارزشمند رو موجود کنید. با تشکر

1400/08/30 | توسطمحمد بزرگی
2
|