1. خانه
  2. /
  3. کتاب تاریخ موسسات تمدنی جدید در ایران (جلد سوم)

کتاب تاریخ موسسات تمدنی جدید در ایران (جلد دوم)

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
پیشنهاد ویژه
3.7 از 1 رأی

کتاب تاریخ موسسات تمدنی جدید در ایران (جلد دوم)

History of New Civilization Institutions in Iran
٪20
110000
88000
پیشنهاد ویژه
3.9 از 1 رأی

کتاب تاریخ موسسات تمدنی جدید در ایران (جلد سوم)

History of New Civilization Institutions in Iran
٪20
130000
104000
معرفی کتاب تاریخ موسسات تمدنی جدید در ایران (جلد سوم)
موضوع این مجموعه سه جلدی، تاریخ ورود گسترش مظاهر تمدن جدید اروپا به ایران از قدیم ترین زمان – از حکومت آق قویونلوها به بعد – است. برای تدوین این پژوهش، مولف در مدت ده سال بیش از یکصد و هفتاد و چند منبع و ماخذ و مکتوب را بررسی کرده است؛ از آن جمله دورهای مجلات و روزنامه های معتبر کشور از آغاز تا تاریخ نشر این اثر، نشریات خصوصی دانشکده ها و وزارتخانه ها و سفرنامه های خارجیان. وسعت اطلاعات مولف و گستره اسناد و مدارکی که مورد پژوهش قرار گرفته، این اثر را به صورت مرجعی کلاسیک و ماخذی معتبر در موضوع خود یعنی تاریخ نفوذ و گسترش تمدن جدید در ایران درآورده است.
درباره حسین محبوبی اردکانی
درباره حسین محبوبی اردکانی
حسین محبوبی اردکانی (زادهٔ ۱۲۹۴ - درگذشت ۲۳ آبان ۱۳۵۶) دانشمند و محقق تاریخ ایران بود. اثر مهم او کتاب تاریخ موسسات تمدنی جدید در ایران است که بارها به آن ارجاع شده و می‌شود. او در سال ۱۲۹۴ خورشیدی در اردکان متولد شد. پدرش آقا شیخ احمد نجل حاج ملاحسین (معروف به حاجی آخوند) فرزند حاج محمد علی فرزند حاج آقامحمد بود که همگی از علماء و بزرگان یزد بوده‌اند و در اردکان و یزد مرجعیت و حسن شهرت داشته‌اند.
تحصیلات ابتدایی و مقدماتی عربی را در محضر حاج شیخ محمد مدیر فرا گرفت و دوره متوسطه را در یزد و تحصیلات عالیه را در دانشسرای عالی و دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران به پایان رسانید و در سالهای پایانی عمرش به اخذ درجه دکتری تاریخ نائل آمد. مدت پنج سال ریاست دبیرستان ایرانشهر یزد را بر عهده داشت و سالها نیز دبیر آموزش و پرورش شهرستان قم بود. در سال ۱۳۴۳ از وزارت آموزش و پرورش به اداره کل انتشارات و روابط دانشگاهی تهران انتقال یافت و به سمت معاون آن اداره کل مشغول به کار شد. در طول سالهای خدمت در دانشگاه مدتی نیز در رشته تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی و مؤسسه تحقیقات و مطالعات علوم اجتماعی به تدریس پرداخت.
در ۲۳ آبانماه ۱۳۵۶ خورشیدی به خاطر بیماری سرطان مری در تهران درگذشت.
دسته بندی های کتاب تاریخ موسسات تمدنی جدید در ایران (جلد سوم)
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تاریخ موسسات تمدنی جدید در ایران (جلد سوم)" ثبت می‌کند