"آلن دوباتن" یکی از اعضای هیئت مدیره موسسه "مدرسه زندگی" کتاب های زیادی در باب رشد شخصیتی و فردی به انتشار درآورده است."در باب اعتماد به نفس" هم از کتاب های پرفروش او است که نگاهی دیگر به موضوع مهم اعتماد به نفس دارد.
ما زمان زیادی را برای کسب اطمینان در بسیاری از تئوری های زندگی میگذاریم که ممکن است بسیار کم از آن استفاده کنیم.بعنوان مثال معادلات درجه دوم ریاضیات و یا مشتق دوم.این در حالی است که ممکن است تئوری های زیادی راجع به اعتماد به نفس در طول زندگی نیاموزیم که مسئله ای بسیار مهم در روابط اجتماعی،رسیدن به اهداف شخصی و یا تشکیل خانواده دارد.حتی کمبود این اعتماد به نفس ممکن است مارا در مسائل بسیار ساده که ما را آزار میدهد دچار مشکل کند.این جمله به نظر پیش پا افتاده است که بسیاری از دستاوردها نتیجه ی نبوغ یا مهارت بالاتر نبوده اند، بلکه فقط حاصل نوعی سرزندگی روحی بوده که اعتماد به نفس نامیده می شود.
کتاب "درباب اعتماد به نفس" راهنمایی است برای یافتن ریشه های این کبود و تقویت اعتماد به نفس و چگونگی استفاده مناسب برای بهبود شرایط زندگیمان.
اعتماد به نفس نوعی مهارت است و نه موهبتی الهی.
بلوغ یعنی از اسطوره هایی که دیگر اشخاص را احاطه کرده گذر کنیم و وجه بشری دیگران را به تمامی درک و تصدیق کنیم.
عمده ی چیزهایی که اکنون وجود دارند، نتیجه ی آشفتگی و تصادف اند.
می توانیم علی رغم ترس هایمان، از فقدان امید جان سالم به در ببریم.
بیشتر اوقات اگر کسی با حسن نیت قصد داشته باشد اعتمادبه نفس ما را در لحظات چالش برانگیز افزایش دهد، توجه ما را به نقاط قوت خودمان جلب می کند؛ مثلا نبوغ، شایستگی و تجربیات ما. بااین حال، این شیوه ممکن است عواقب عجیب (شرم آوری) داشته باشد. نوع خاصی از عدم اعتمادبه نفس وجود دارد که هنگامی بروز می کند که به رتبه و مقام خود شدیدا وابسته شویم؛ در این صورت هر موقعیتی که جایگاه ما را به خطر بیاندازد، اعتمادبه نفس ما را شدیدا تهدید می کند. چه بسا به همین دلیل باشد که بسیاری از ما از چالش هایی دوری می کنیم که در آن ها خطر شرمساری وجود داشته باشد؛ اما می دانیم که اکثر موقعیت های جالب، همین موقعیت های چالش برانگیزند.
هستهٔ عدم اعتمادبه نفس، تصویری مچاله از غرور فرد عادی است. عموما تصورمان این است که پس از سن خاصی، این احتمال وجود دارد که دیگر مورد تمسخر دیگران قرار نخواهیم گرفت. بر این اساس اطمینان داریم که می توان همیشه زندگی خوبی داشت، بی آنکه گاهی خود را تماما احمق بدانیم.
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
از رسانهها گرفته تا زندگی روزمره، هنوز هم عشق یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث است. عشق به عنوان یکی از بهترین احساسات روز زمین توصیف میشود، چیزی که خیلی از انسانها نمیتوانند بدون آن زندگی کنند.
آلن دوباتن، فیلسوف و نویسنده ی سوئیسی-انگلیسی همواره به دنبال پاسخی برای مهمترین پرسش های زندگی انسان بوده است.
اگر همیشه با دیده ی شک و تردید به رمان های عاشقانه و طرفداران آن نگریسته اید و علت محبوب بودن این ژانر، کنجکاوی تان را برانگیخته است، با این مقاله همراه شوید
مرتیکه گرون فروش😡😡😡😡
کوتاه و مفید و جالب
لطفا ترجمه بهترو معرفی کنید ماباخیاله راحت بتونیم انتخاب کنیم
کدوم انتشارات ترجمه بهتری داره؟
تصور ما از تفاوت بین موفقیت و شکست، مبتنی بر مفهومی است که سیستم استاندارد آموزشی هیچگاه به آن نمیپردازد: اعتماد به نفس. در باب اعتماد به نفس ما را با کلیدیترین موانعی آشنا میکند که اجازه نمیدهد پتانسیلهایمان را بیشتر به کار بیندازیم. در این کتاب در باب سندروم شیادپنداری خواهیم خواند، در مورد حکمتی سخن خواهیم گفت که از تصورِ دستشویی رفتن شخصیتهای بزرگ حاصل میآید و خواهیم دید (از جمله) نیچه و مونتنی در باب مقاومت انعطافپذیرانه و دلیری چه حرفهایی برایمان دارند.