1. خانه
  2. /
  3. کتاب سایه ی آنچه بودیم

کتاب سایه ی آنچه بودیم

3.17 از 3 رأی

کتاب سایه ی آنچه بودیم

The shadow of what we were
انتشارات: خوب
٪15
89000
75650
معرفی کتاب سایه ی آنچه بودیم
هنگامی که فردریش هایک و باقی عشاق سینه‌چاک نئولیبرالیسم با جمله‌هایی شبیه این که «دیکتاتوری لیبرال بر حکومت دموکراتیک غیرلیبرال ارجحیت دارد» درحال تطهیر «پینوشه»‌ها بودند، مردم در خیابان‌ها، کوچه‌ها، خانه‌ها، زندان‌ها و حتی استادیوم‌ها، درحال سلاخی‌شدن بودند تا دموکراسی بمیرد و نئولیبرالیسم زنده بماند! اگر سربازان نئولیبرالیسم در آرژانتین آدم‌ربایی و «ناپدید» می‌کردند، در اروگوئه سیاهچاله‌ها را بی‌وقفه پر می‌کردند، در شیلی یا در استادیوم جمع‌شان کرده و رگبارهایشان را به کار می‌انداختند یا به آن‌ها که خوش‌شانس‌تر بودند، حبس و تبعید را هدیه می‌دادند! «لوئیس سپولودا» یکی از آن خوش‌شانس‌های هوادار دولت دموکراتیک و البته کمونیست آلنده بود که توانست به مدد سازمان‌های حقوق بشری از حبس ابد و تبعید نجات یافته و نوشته‌های درخشانش را خلق کرده و به ما هبه کند. نویسنده‌ی «پیرمردی که داستان‌های عاشقانه می‌خواند» با کتاب «سایه‌ی آنچه بودیم» باز هم سراغ خاطره‌ی نیاکان ازدست‌شده رفته ولی این‌بار بسیار نزدیک‌تر به دوران ما، از مردان و زنانی نوشته که با آرمان‌های بزرگ و عزیزشان، زیر پوتین سربازان توحش به سایه‌ای از آنچه بودند تبدیل شدند! رمان سایه‌ی آنچه بودیم اما تلخی و دهشت نهفته در داستانش را به لایه‌های زیرین برده و مثل دیگر آثار سپولودا، شوخ‌طبعی خواستنی و دل‌انگیزی در تک‌تک لحظه‌ها و گفت‌وگوهایش جاری می‌کند. همین ترکیب محنت و طنّازی، خنده‌های سرخوشانه و اشک‌های ناخواسته‌ی توامانی را ممکن می‌کنند که هر خواننده‌ی حقیقی ادبیات خواهانشان است.
درباره لوئیس سپولودا
درباره لوئیس سپولودا
لوئیس سپول‌وِدا کالفوکورا (Luis Sepúlveda Calfucura) (زادهٔ ۴ اکتبر ۱۹۴۹ – درگذشته ۱۶ آوریل ۲۰۲۰) یک نویسنده ادبیات کودک، روزنامه‌نگار، فیلم‌نامه‌نویس، و کارگردان فیلم سوسیالیست اهل شیلی بود. او پس از کودتای ۱۹۷۳ شیلی ژنرال آگوستو پینوشه علیه رئیس‌جمهور سوسیالیست آن هنگام شیلی، سالوادور آلنده، به‌خاطر خیانت محاکمه شد و دو سال و نیم در زندان به سر برد اما به‌دلیل فشارهای عفو بین‌الملل آزاد شد و یکسال به‌طور پنهانی زندگی کرد. او سپس دوباره بازداشت و روانه تبعید شد.
پس از آنکه رمان پیرمردی که داستان‌های عاشقانه می‌خواند در سال ۱۹۸۸ به چاپ رسید در سطح جهانی شناخته شد. از این رمان، فیلمی با بازی ریچارد درایفس ساخته شد. این رمان برپایه دوره‌ایست که او با بومیان «شوآر» در بخش آمازون اکوادور زندگی می‌کرد. داستان به هجوم توسعه‌طلبان، شکارچیان، و جویندگان طلا در جنگل‌های بارانی آمازون می‌پردازد.
نظر کاربران در مورد "کتاب سایه ی آنچه بودیم"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

اثر خوبیه

1402/02/12 | توسطکاربر سایت
0
|

هبه درست است نه حبه. سربازان هم اشتباه تایپ شده. "نوشته‌های درخشانش را خلق کرده و به ما حبه کند" "زیر پوتین سربازارن توحش به سایه‌ای از آنچه بودند تبدیل شدند"

1401/03/31 | توسطعرفان رنجبر
0
|
پاسخ ها

سلام و وقت به خیر. متشکریم از تذکر شما. اصلاح شد.

1401/03/31|توسطمدیر سایت
0

چه خبر ۱۲۰ صفحه ۶۰ تومن ؟

1401/03/23 | توسطکاربر سایت
2
|
پاسخ ها

کجایی که ۷۵ تومن شد با تخفیف 🥲

1403/01/26|توسطکاربر سایت
0

و باز کجایی که ۸۹ ت شد😏

1403/07/25|توسطکاربر سایت
0