کتاب "دنی قهرمان جهان" نوشته ی "رولد دال"، یکی از مشهورترین نویسندگان داستان کودک است. این اثر ماجرای زندگی عجیب و غریب دنی پسر کوچکی هست که همراه با پدرش در کاروان کولی ها زندگی می کند.
دنی زندگی دارد که هر پسری دوست دارد داشته باشد. خانه اش کاروانی است ، او جوانترین مکانیک ماشین در اطراف است و بهترین دوست او پدرش است که هیچ وقت داستان های شگفت انگیزی را برای گفتن ندارد. اما یک شب دنی راز تکان دهنده ای را کشف می کند که پدرش سالها پنهان کرده است.ناگهان دنی خود را پشت توطئه ای یافت که خود مغز متفکر این توطئه میباشد.
این دسیسه و توطئه را فردی بنام ویکتور هازل طراحی کرده است که ملاک و فردی ثروتمند،با روحی شیطانی میباشد.آیا دنی می تواند پای خود را ازین دسیسه کنار بکشد؟
کاراوان یک اتاق بیشتر نداشت و اون هم از حمام های امروزی که توی خونه ها هست بزرگ تر نبود. اتاق باریکی بود که در انتهای آن یک تخت خواب دیواری دو طبقه وجود داشت. پدرم روی تخت بالایی می خوابید و تخت خواب پایین مال من بود. با این که کارگاه، برق داشت، اما اجازه نداشتیم توی کاراوان از برق استفاده کنیم. مأمورهای اداره ی برق می گفتند سیم کشی و استفاده از برق در جایی زهوار در رفته مثل اون، کار خطرناکی است. این بود که ما هم برای روشنایی و گرم کردن کاراوان از همون وسایلی استفاده می کردیم که کولی ها سال ها پیش از اون استفاده می کردند. یک بخاری هیزمی داشتیم که دودکش اون از سقف بیرون زده بود و تو زمستون باهاش گرم می شدیم. یک چراغ خوراک پزی نفتی هم داشتیم که روش غذا می پختیم و برای روشنایی هم یک چراغ نفتی از سقف آویزون کرده بودیم. وقتی می خواستم حموم کنم، پدرم کتری رو روی چراغ خوراک پزی نفتی می گذاشت و آب که گرم می شد، اونو می ریخت توی لگن. بعد منو لخت می کرد. همون طور که ایستاده بودم سر و تنمو می شست. بعد از شست وشو احساس می کردم توی یک وان درست و حسابی حموم کرده ام، حتی تمیزتر هم بود چون مجبور نبودم توی آب کثیف بشینم. اثاثیه عبارت بود از دو تا صندلی و یک میز کوچک و یک کمد کشودار، همین، به چیز دیگری احتیاج نداشتیم، توالت هم اتاقک چوبی کوچک و بامزه ای بود که در علفزار پشت کاراوان قرار داشت. تابستون خوب بود، اما در روزهای سرد زمستون نشستن توی اون مثل نشستن روی یخدون بود.
آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟
اما جادوی قلم رولد دال در هیچ اثر دیگری به اندازه ی کتاب «ماتیلدا» جاودان و مسحورکننده نیست.
داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.
از آثار کلاسیک جاودان گرفته تا شاهکارهای مدرن، به نظر می رسد که نویسندگان همیشه از واقعیت های غم انگیز و غیرمعمول زندگی خود برای خلق داستان های به ظاهر خیالی استفاده می کرده اند.
چه خووب بود😍❤️