1. خانه
  2. /
  3. کتاب مردی که همه چیز، همه چیز همه، چیز داشت

کتاب مردی که همه چیز، همه چیز همه، چیز داشت

3.4 از 1 رأی

کتاب مردی که همه چیز، همه چیز همه، چیز داشت

El hombre que lo tenía todo todo todo
٪15
160000
136000
معرفی کتاب مردی که همه چیز، همه چیز همه، چیز داشت
کتاب «مردی که همه‌چیز، همه‌چیز، همه‌چیز داشت» نوشته میگل آنخل آستوریاس، نویسنده سرشناس گواتمالایی و برنده جایزه نوبل ادبیات، داستانی کوتاه و نمادین است که با بیانی شاعرانه، سوررئالیستی و خیال‌انگیز، مفاهیمی چون ثروت، قدرت، طمع، تنهایی و معنای زندگی را واکاوی می‌کند.
قهرمان داستان مردی است که همه‌چیز دارد؛ ثروتی بی‌پایان، قدرتی بی‌رقیب، تجمل، احترام، ترس، زیبارویان و خوشی‌های بی‌پایان. او بر تختی از نمک دراز کشیده و با کفش‌هایی جادویی به سفری خیالی و پررمزوراز در زمان و مکان می‌رود: از رم پاپ‌ها به بابل، از مصر باستان به جنگل‌های آووکادو. در این مسیر، با جهانی روبه‌رو می‌شویم سرشار از نشانه‌های فرهنگی، کنایه‌های سیاسی، تصویرهای اغراق‌آمیز و زبان بازیگوشانه.
این مرد، با دو آهن‌ربای عظیم در پشت خود که تمام طلای جهان را جذب می‌کنند، نمادی از قدرت بی‌حد و مرز انسان در سیطره‌ بر جهان مادی است. اما در اوج قدرت، فقط یک خواسته برایش باقی مانده: به‌دست‌آوردن دانه آووکادو برای پسرش. همین خواسته ساده اما انسانی، او را از دنیای تکراری و بی‌روح وفور و اقتدار، به دنیای جست‌وجو و شاید معنا سوق می‌دهد.
آستوریاس با اغراق در ثروت و موقعیت این مرد، به‌نوعی ناتوانی انسان در مواجهه با وفور مطلق را به تصویر می‌کشد. او نشان می‌دهد چگونه زیاده‌خواهی، به‌رغم ظاهر پر‌زرق‌و‌برقش، می‌تواند انسان را به پوچی، انزوا و از دست دادن معنا سوق دهد. شخصیت اصلی، در دل قدرتی مطلق، اسیر تهی‌بودن عاطفی و ناتوانی در برقراری ارتباطی اصیل با دیگران است. روابطش بر پایه ترس، حسادت یا منفعت بنا شده و نه عشق و صمیمیت.
در این داستان، عناصر فانتزی، جادویی و بومی آمریکای لاتین به‌گونه‌ای درهم‌تنیده‌اند که مفاهیم فلسفی را با طنز، تخیل و نمادپردازی بیان می‌کنند. آستوریاس، با زبانی پرتصویر و خیال‌پردازانه، به‌جای موعظه‌گری مستقیم، خواننده را به سفری درونی و ذهنی دعوت می‌کند تا از دل افراط و اغراق، به حقیقتی لطیف و انسانی برسد.
این اثر کوتاه اما عمیق، تأملی است بر معنای واقعی خوشبختی و این پرسش بنیادین که: اگر انسان همه‌چیز را داشته باشد، آیا باز هم چیزی برای زیستن خواهد داشت؟
درباره میگل انخل استوریاس
درباره میگل انخل استوریاس
میگل آنخل آستوریاس، زاده ی 19 اکتبر 1899، شاعر و نویسنده ی گواتمالائی است. وی به عنوان یکی از بزرگترین نویسندگان آمریکای جنوبی شناخته می شود.میگل آنخل آستوریاس در ۱۸۹۹ در گواتمالاسیتی در خانواده ای بازرگان زاده شد. تحصیلات دانشگاه را در رشته ی حقوق انجام داد و به دریافت درجه ی دکترا نائل آمد. در ۱۹۲۴ به لندن و سپس به پاریس سفر کرد و در دانشگاه سوربون در رشته ی نژادشناسی به تحصیل ادامه داد و در ادیان قدیم آمریکای مرکزی تخصص یافت.شیوه ی نگارش آستوریاس خاص خود اوست و می توان آن را «رئالیسم جادویی» نامید. ریشه ی خیال انگیزی در آثار آستوریاس در واقعیت های روزانه ی کشورش جایگزین است. اعتقادهای آباء و اجدادی و خرافه پرستی، علاقه و ایمان به سحر و جادو از سوئی و فقر و بینوایی از سوی دیگر، در زمینه ی زیبایی طبیعت و سرسبزی منطقه ی استوایی با قلمی سحار و شاعرانه عرضه شده است.
مقالات مرتبط با کتاب مردی که همه چیز، همه چیز همه، چیز داشت
سورئالیسم: دنیای دیوانگان
سورئالیسم: دنیای دیوانگان
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب مردی که همه چیز، همه چیز همه، چیز داشت"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

تو بخش "معرفی کتاب" تمام زیر و روی کتاب رو ریختید بیرون. این کار لطف خوندن کتاب رو از بین می‌بره.

1400/04/06 | توسطکاربر سایت
5
|
پاسخ ها

چیز خاصی گفته نشده که لطف کتاب از بین بره. تنها بخشی از مقدمه کتاب نقل شده.

1404/01/16|توسطبابک عباس زاده - کاربر سایت
0