1. خانه
  2. /
  3. کتاب مقدمه های هگل بر پدیدارشناسی

کتاب مقدمه های هگل بر پدیدارشناسی

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 2 رأی

کتاب مقدمه های هگل بر پدیدارشناسی

Hegel's Preface to the Phenomenology of Spirit
٪10
225000
202500
4.5 از 1 رأی

کتاب پیش گفتار هگل بر پدیدار شناسی روح

Preface to the Phenomenology of Spirit
ناموجود
130000
معرفی کتاب مقدمه های هگل بر پدیدارشناسی
تعریف حقیقت و بسیاری از مفاهیم و موضوعاتی که انسان در زندگی با آنها روبه رو است و نیز چگونی دست یابی به آنها، یکی از دغدغه های بشر در طول زندگی است. فیلسوفان بسیاری در طول تاریخ این مسائل را مورد توجه قرار داده اند. هریک از این بزرگان در فلسفۀ خاص خود کوشیده اند به سوالات بسیاری هم چون تعریف حقیقت، اخلاق، خوبی، بدی، زیبایی، ماهیت اصلی روح و سرچشمۀ اشیا و اطلاق یا نسبت هریک از این مفاهیم پاسخ گویند. هگل از جمله فیلسوفان برجستۀ آلمانی است که رساله های متعددی در باب مفاهیم و ماهیت های موجود در زندگی بشر، روند تاریخی حیات بشر، غایت بشریت و چگونگی بروز تحولات در طول تاریخ به نگارش درآورده است. از آن جمله دو رسالۀ «پدیدارشناسی روح» و «زیباشناسی» است که در مجموعۀ حاضر مقدمه های وی بر این دو رساله به نگارش درآمده است. رسالۀ نخست شامل آرا و اندیشه های هگل در خصوص ماهیت روح، چگونگی حرکت آن برای رسیدن به حقیقت غایی و مقصد متعالی آن است. در رسالۀ دوم نیز نظریات او در باب تعریف زیبایی و انواع آن، حدود زیبایی، شناخت زیبایی اصیل و مبحث مطلق یا نسبی بودن بیان شده است. لازم به ذکر است هگل عادت داشت برای هریک از آثار فلسفی اش مقدمه ای بنویسد؛ چنین مقدمه هایی ضمن آن که مدخلی بر آن آثار بود، چنان تقریر و تدوین می شد که در بیش تر موارد، ارزش رساله ای فشرده و مستقل را می یافت؛ اطلاعاتی مقدماتی از موضوع ها و مسائلی که در صفحه ها و فصل های متن مطرح می شود. خواندن این مقدمه، خواننده را با آنچه پس از آن از نظرش خواهد گذشت، آشنا می کند.
درباره گئورگ ویلهلم فریدریش هگل
درباره گئورگ ویلهلم فریدریش هگل
گئورگ ویلهلم فریدریش هگل، زاده ی 27 آگوست 1770 و درگذشته ی 14 نوامبر 1831، فیلسوف بزرگ آلمانی و یکی از پدیدآورندگان مکتب ایده آلیسم آلمانی بود.هگل در اشتوتگارت، در خانواده ای مسیحی (شاخه ی لوتری) به دنیا آمد. شیفتگی او برای آموختن در طول عمرش، با آموزه های مادرش در خانه آغاز شده بود. هگل در سال 1784 برای ادامه ی تحصیل به دبیرستان ایلوستره رفت و در آن جا تا حدودی با مفاهیم عصر روشنگری آشنا شد. او پس از پایان تحصیل در توبینگن در سال 1793، شغلی به عنوان معلم سرخانه در برن پیدا کرد و در مدت اقامت در این شهر، مطالعاتش را ادامه داد و آثار زیادی نوشت. در سال 1816، کرسی استادی فلسفه در دانشگاه هایدلبرگ به هگل پیشنهاد شد. او به هایدلبرگ رفت و تا سال 1818 که در دانشگاه برلین مشغول به تدریس بود، همانجا ماند.هگل در سال 1830 رئیس دانشگاه برلین شد و درنهایت به دلیل شیوع وبا در 14 نوامبر 1831 درگذشت. دست نوشته های زیادی بعد از مرگ از او به جای مانده بود که به مرور تنظیم شد و به صورت کتاب های مختلف انتشار یافت.
دسته بندی های کتاب مقدمه های هگل بر پدیدارشناسی
مقالات مرتبط با کتاب مقدمه های هگل بر پدیدارشناسی
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
هگل: تعادل در اندیشه و جست و جو برای حقیقت
هگل: تعادل در اندیشه و جست و جو برای حقیقت

هگل دست روی ویژگی مهمی از زندگی مدرن گذاشت: ما پیشرفت و بهبودی می خواهیم ولی همچنان تحت کنترل کشمکش ها و احتمالات شکست هستیم.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مقدمه های هگل بر پدیدارشناسی" ثبت می‌کند