1. خانه
  2. /
  3. کتاب سفر به دوزخ

کتاب سفر به دوزخ

4 از 3 رأی

کتاب سفر به دوزخ

مجموعه ی بیست داستان
Travel to Hell
ناموجود
80000
معرفی کتاب سفر به دوزخ
"سفر به دوزخ" مجموعه ی بیست داستان به قلم "دینو بوتزاتی" است که در آن همزمان در ردای نویسنده، فیلسوف و نقاش ظاهر می شود. او نقاش ویژگی های اخلاقی، جسمی و روحی قهرمانان خود و همچنین فیلسوفی عمیق و تلخ نگر است که قلم او چیزی جز تلخی حقیقت را به کام خواننده نمی چشاند. در نوشتار "دینو بوتزاتی"، موضوعات مهم زندگی بشر، به ویژه مسائل اجتماعی و بیش از همه موضوع مرگ و زندگی، در قالب تخیل و طنز در می آید، و واقعیت و خیال گاهی آنقدر به هم نزدیک هستند که تشخیص این دو از یکدیگر تقریبا غیرممکن است. "دینو بوتزاتی"، نویسنده ی مشهور ایتالیایی (1902-1972)، که اکنون مجموعه ی بیست داستان با عنوان "سفر به دوزخ" از وی در اختیار خوانندگان قرار گرفته است، پیش از این با دو اثر "بیابان تاتارها" و "تصویر بزرگ"، در بین خوانندگان فارسی زبان شناخته شده است.
راز شهرت او در دو چیز نهفته است: اول، ایده های منحصر به فرد او، که در سیل افکار ذهنی اش با طنز خاص ایتالیایی او بیان می شود و دوم، اختصار حیرت انگیز داستان های او که گاهی اوقات باعث می شود انسان تعجب کند که چگونه یک موضوعی این چنین ضروری، می تواند در صد و پنجاه سطر گنجانده شود.
قهرمانان "دینو بوتزاتی" همه یک زخم پنهان و درونی و همچنین بوی ناخوشایند دغدغه ها، گناه، حرص و طمع، خشم و بی رحمی را حمل می کنند؛ ویژگی هایی که همه ی ما با آن آشنا هستیم، بدون اینکه بخواهیم به وجود آنها در درون خود اعتراف کنیم.
درباره دینو بوتزاتی
درباره دینو بوتزاتی
دینو بوتزاتی تراورسو، زاده ی 14 اکتبر 1906 و درگذشته ی 28 ژانویه ی 1972، نویسنده ی داستان کوتاه، نقاش، شاعر، روزنامه نگار و رمان نویس ایتالیایی بود. او در ویلای آبا و اجدادی خانواده ی خود در سن پیگرینو به دنیا آمد و دومین فرزند از چهار بچه ی پدر و مادرش بود. بوتزاتی در سال 1924 در دانشکده ی حقوق دانشگاه میلان، محل کار سابق پدرش، ثبت نام کرد. او همزمان با تحصیل در رشته ی حقوق، در سن 22سالگی در روزنامه ی کورییره دلا سرا استخدام شد و تا پایان زندگی اش در این روزنامه فعالیت داشت. بار ها به این نکته اشاره شده است که سابقه ی روزنامه نگاری بوتزاتی، تأثیر بسزا و شگرفی بر حرفه ی نویسندگی او داشته است.او در خلال جنگ جهانی دوم، به عنوان خبرنگار در آفریقا خدم کرد و پس از جنگ، رمان موفق بیابان تاتارها را به چاپ رساند. دینو بوتزاتی در سال 1966 با آلمرینا آنتونیاتزی ازدواج کرد و سرانجام در سال 1972 بر اثر سرطان درگذشت.
قسمت هایی از کتاب سفر به دوزخ

«لوچو پره دونتزانی»، چهل و شش ساله، نقاش و از مدت ها پیش در خانهٔ ییلاقی اش واقع در ویمرکاته عزلت گزیده بود، یک روز صبح از خواندن خبری در روزنامه ای که همه روزه دریافت می کرد، هاج و واج ماند، چون در صفحهٔ سوم روزنامه، طرف راست و پایین صفحه، عنوان درشتی را که چهار ستون را به خود اختصاص داده بود به شرح زیر خواند: دنیای هنر ایتالیا عزادار شد پره دونتزانی نقاش بدرود زندگی گفت پایین این نوشته، یادداشت کوچکی با حروف کوچک تر آمده بود: ویمرکاته، ۲۱ فوریه، دو روز پیش لوچو پره دونتزانی نقاش، در پی بیماری کوتاهی که پزشکان در مداوای آن عاجز مانده بودند، دار فانی را وداع گفت. متوفی وصیت کرده است آگهی مربوط به درگذشتش دوروز پس از پایان مراسم خاکسپاری منتشر شود. به دنبال این اعلامیه، مقاله ای حاوی مرثیه ای تحسین آمیز، سرشار از تعریف و تمجید که حدود یک ستون از روزنامه را اشغال می کرد، به قلم «استفانی» منتقد بزرگ هنری چاپ شده بود. حتا عکسی هم از او که مربوط به حدود بیست سال پیش بود، کنار این مقاله دیده می شد. پره دونتزانی که از شدت تعجب باورش نمی شد آن چه می دید حقیقت داشته باشد، با هیجانی تب آلوده مقاله را خواند، و با این که در خواندن شتاب داشت، در یک چشم به هم زدن، این جا و آن جا، متوجه جمله های کوتاه زهرآگینی شد که با حیله گری انکارناپذیری میان صفات تمجیدآمیز، در مقاله گنجانده شده بود. پره دونتزانی به محض این که نفسش جا آمد، فریاد زد: "ماتیلده! ماتیلده!" همسرش از اتاق مجاور جواب داد: "چه خبر است؟" نقاش التماس کنان گفت: "بیا، زود بیا این جا، ماتیلده!" ـ کمی صبر کن، دارم اطو می کشم! ـ به تو می گویم زود بیا!

مقالات مرتبط با کتاب سفر به دوزخ
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
ادامه مقاله
6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه
6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه

ضرباهنگ سریع، طرح داستانیِ یک وجهی، و وجود ایجاز از ویژگی های «داستان های کوتاه» هستند

نظر کاربران در مورد "کتاب سفر به دوزخ"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

داستان اول که خوندم خیلی لذت بردم ، برم برای داستان‌های بعدی

1403/01/18 | توسطوحید - کاربر سایت
0
|

بسیار خواندنی

1402/12/12 | توسطابوالفضل فتاحی
0
|

خیلی کتاب خوبیه و داستانهاش هم بسیار زیباست

1401/06/26 | توسطعرفان ولی
2
|