1. خانه
  2. /
  3. کتاب انسان تک ساحتی

کتاب انسان تک ساحتی

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.5 از 1 رأی

کتاب انسان تک ساحتی

One-Dimensional Man
انتشارات: امیرکبیر
٪15
206000
175100
4.67 از 3 رأی

کتاب انسان تک ساحتی

مطالعاتی در ایدئولوژی جامعه ی پیشرفته ی صنعتی
One-Dimensional Man
٪15
350000
297500
معرفی کتاب انسان تک ساحتی
کتاب «انسان تک ساحتی: مطالعاتی در ایدئولوژی جامعه‌ی پیشرفته‌ی صنعتی» اثر هربرت مارکوزه که در سال 1964 منتشر شد، یکی از مهم ترین آثار در نظریه انتقادی و فلسفه سیاسی مدرن به حساب می آید. مارکوزه، یکی از اعضای برجسته مکتب فرانکفورت، جامعه صنعتی پیشرفته غرب را مورد انتقاد قرار می دهد و بیان می کند که این جامعه نوعی کنترل اجتماعی ایجاد می کند که تفکر انتقادی و آزادی واقعی را خفه می کند. مارکوزه استدلال می کند که جامعه صنعتی پیشرفته شیوه ای «تک ساحتی» از تفکر و زندگی ایجاد می کند. این جامعه افراد را در سیستم موجود تولید و مصرف ادغام می کند و نیازهای کاذب در افراد را از طریق رسانه های جمعی، تبلیغات و مدیریت صنعتی ایجاد می کند. این نیازها برای رفاه انسان ضروری نیستند، بلکه در خدمت حفظ وضعیت موجود عمل می کنند. با ارضای این نیازهای کاذب، سیستم انطباق افراد را با خود تضمین می کند و پتانسیل تغییرات انقلابی و دگرگونی های بنیادین را کاهش می دهد. مارکوزه پس از نقد نیازهای کاذب ایجاد شده توسط سیستم سرمایه داری، آسایش و راحتی ارائه شده توسط فناوری مدرن که «طبقۀ مرفه» را ایجاد می کند نقد می کند و بیان می کند که این فناوری ها، استثمار و سرکوب در زیر پردۀ زیبای خود محجوب می کنند. ثروت طبقۀ مرفه منجر به خلق جمعیتی از خود راضی می شود که کمتر احتمال دارد سیستم را زیر سوال ببرند یا در برابر آن مقاومت کنند. پس از این، مارکوزه غلبه تفکر پوزیتیویستی را نقد می کند که بر داده های تجربی و روش های علمی تاکید می کند و در عین حال تفکر انتقادی را نادیده می گیرد. این رویکرد، به بیان مارکوزه، منجر به ایجاد یک فرهنگ همگن می شود که در آن ایده های مخالف و اندیشۀ انتقادی به حاشیه رانده می شوند. پس از این، او با بیان مطالبی دربارۀ نقش هنر و فرهنگ در یک جامعۀ صنعتی به نقد مارکسیسم و ایدۀ حکومت پرولتاریای آن می پردازد. مارکوزه استدلال می کند که دیدگاه مارکسیستی سنتی که طبقه کارگر را به عنوان نیروی انقلابی اصلی معرفی می کرد، منسوخ شده است. در جامعه صنعتی پیشرفتۀ کنونی، طبقه کارگر از طریق دستمزدهای بالاتر و کالاهای مصرفی در سیستم ادغام می شود و نتیجتا قوۀ انقلابی آنها از بین می رود. در پایان، این کتاب در همان زمان انتشار، به متنی کلیدی برای جنبش های چپ نو و جنبش های دانشجویی دهه 1960 تبدیل شد و کماکان نیز تأثیرات مختلفی در گفتمان فلسفۀ سیاسی می گذارد.
درباره هربرت مارکوزه
درباره هربرت مارکوزه
هربرت مارکوزه (به آلمانی: Herbert Marcuse) (زاده ۱۹ ژوئیه ۱۸۹۸ - درگذشته ۲۹ ژوئیه ۱۹۷۹) فیلسوف و جامعه شناس آلمانی و از اعضای اصلی مکتب فرانکفورت بود.
نظر کاربران در مورد "کتاب انسان تک ساحتی"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب خرد و انقلاب مارکوزه با ترجمه ثلاثی رو خوندم خیلی کیف کردم. بعدش رفتم سراغ انسان تک ساحتی با ترجمه اسلام زاده. حالم بد شد انقد که ترجمه بد بود

1402/03/15 | توسطمیلاد کریمی
0
|

انسان تک ساحتی با ترجمه آقای وحید اسام زاده را خریدم و بسیار پشیمانم؛ مترجم بسیار کارنابلدی هستند؛ واقعا متن و خراب کردند ؛ توروخدا ترجمه بلد نیستید ترجمه نکنید، خیلی اعصابم بهم ریخته؛ کتابخون حرفه ایی باشید میفهمید ترجمه غلط یعنی چی... باتشکر

1401/10/15 | توسطکیهان - کاربر سایت
3
|
پاسخ ها

دقیقا درست میگید. کار بدتر از نابلدی بود. به نظر میاد من رو دادند گوگل ترانسلیت ترجمه کرده. ابتدایی‌ترین اصول زبان فارسی رعایت نشده. خیلی جمله‌ها حتی فعل درست هم ندارند. فهمیدن متن مثل رمزگشایی میمونه.

1401/12/24|توسطمهراوه - کاربر سایت
1

دقیقا درست میگید. کار بدتر از نابلدی بود. به نظر میاد متن رو دادند گوگل ترانسلیت ترجمه کرده. ابتدایی‌ترین اصول زبان فارسی رعایت نشده. خیلی جمله‌ها حتی فعل درست هم ندارند. فهمیدن متن مثل رمزگشایی میمونه.

1401/12/24|توسطمهراوه - کاربر سایت
0

ممنونم از دوستانی که تجربه خودشون رو به اشتراک میزارن. من همین کتاب رو امروز از نمایشگاه سفارش دادم و پشیمان شدم حتی حدود ۱۵۰ تومان با ترجمه مویدی اختلاف قیمت داشت ولی گویا پولم هدر رفته. واقعا متاسفم برای برخی که به زور میخواهند خود را مترجم معرفی کنند )البته که برای عایدات مالی و تقویت رزومه‌شان است و مخاطب برایشان مهم نیست.

1402/02/26|توسطنرگس خوشکلام
3

ترجمۀ آقای محسن مویدی بسیار بد است، ساختار متن و کل پاراگراف بندی متن اصلی کتاب را تغییر دادند، جملات بسیار زیادی کم و زیاد شده به حدی که اصلاً قابل اعتماد نیست. ترجمۀ آقای وحید اسلام زاده هم اصلا خوب نیست. بهتر است متن اصلی را بخوانید. این دو ترجمه را اصلاً پیشنهاد نمیکنم.

1402/03/08|توسطامین افخم
0

لطفا وزن کتاب‌ها رو هم به صفحه مشخصات کتاب اضافه کنید

1400/12/23 | توسطمرتضی شفائی
0
|