1. خانه
  2. /
  3. کتاب حکمت شادان

کتاب حکمت شادان

نویسنده: فردریش نیچه
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.75 از 4 رأی

کتاب حکمت شادان

The Gay Science
مترجم:
انتشارات: جامی(مصدق)
٪5
380000
361000
2.33 از 3 رأی

کتاب حکمت شادان

The Gay Science
ناموجود
130000
معرفی کتاب حکمت شادان
کتاب حکمت شادان، اثری نوشته ی فردریش نیچه است که اولین بار در سال 1882 به چاپ رسید. نیچه این کتاب را شخصی ترین اثر خود می داند. او در این کتاب بود که یکی از مهمترین نظریات خود و دکترین بازگشت ابدی را مطرح کرد. کتاب حکمت شادان، دربردارنده ی برخی از ارزشمندترین پرداخت های نیچه به هنر، اخلاقیات، دانش، حقیقت، هوشیاری ذهنی و خاستگاه تعقل است. بخش عمده ی این اثر، اندکی قبل از خلق کتاب «چنین گفت زرتشت» به نگارش درآمد و مخاطب می تواند علاوه بر آشنایی با زرتشت، با برخی از جذاب ترین تفکرات فلسفی و اشعار نیچه آشنا شود. کتاب حکمت شادان، بی شک در زمره ی برترین آثار فلسفی تاریخ قرار دارد و شاهکاری دیگر از یکی از بزرگترین متفکرین در دو قرن اخیر است.
درباره فردریش نیچه
درباره فردریش نیچه
فریدریش ویلهلم نیچه، زاده ی 15 اکتبر 1844 و درگذشته ی 25 آگوست 1900، فیلسوف، شاعر، منتقد ادبی، آهنگساز آلمانی و استاد لاتین و یونانی بود.نیچه در شهر کوچک روکن واقع در لایپزیک پروس به دنیا آمد. او در ابتدا در مدرسه ای عمومی و پس از آن در مدرسه ای خصوصی مشغول به تحصیل شد.نیچه پس از فارغ التحصیلی در سپتامبر 1864، به امید رسیدن به سمت کشیش پروتستان، در دانشگاه بن به تحصیل الهیات و فیلولوژی کلاسیک مشغول شد. نیچه پس از یک ترم تحصیل، به مطالعات الهیاتی خویش پایان داد و ایمان و اعتقادات مسیحی خویش را رها کرد. نیچه در سال 1869، شهروندی «پروسی» خود را ملغی کرد و تا پایان عمر، بی سرزمین ماند. او در حالی که در آلمان، سوئیس و ایتالیا سرگردان بود و در پانسیون زندگی می کرد، بخش عمده ای از آثار معروف خود را آفرید.
ویژگی های کتاب حکمت شادان
  • جزو فهرست برترین آثار فلسفی گودریدز
نکوداشت های کتاب حکمت شادان

یکی از مشهورترین آثار فلسفی.

Barnes & Noble

این کتاب، اثری کامل است چرا که اثری هنری است.

Walter Kaufmann, Philosopher

نگاشته شده در دوران اوج توانایی های ذهنی نیچه.

Amazon
قسمت هایی از کتاب حکمت شادان

آری رنج و عذاب لازم است! به همین علت فریادهای سیاستمداران را می شنویم، شاهد اندوه و درماندگی بیشمار همه ی طبقات و مصیبت های دروغین، ساختگی و اغراق آمیز و شتاب کورکورانه برای باور کردن آن ها هستیم.

ای همنوع من، همنوع عزیز من! نمی دانم آیا هنوز می توانی به زیان نوع ما «نابخردانه» و «بد» زندگی کنی؟ آن چه می توانست به نوع ما آسیب برساند شاید از هزاران سال پیش در ما مرده است. شاید این از آن مواردی ست که حالا دیگر از دست هیچ کس حتی پروردگار کاری ساخته نیست. به دنبال بهترین یا بدترین امیال یا گرایشات خود برو و به هر حال به سوی نیستی ات گام بردار، در هر دو صورت شاید به گونه ای به پیشرفت بشریت کمک کرده ای، به این عنوان جزو نیکوکاران محسوب خواهی شد و حق خواهی داشت ستایشگرانی داشته باشی... همینطور کسانی هم تو را مسخره خواهند کرد! اما هرگز کسی را پیدا نخواهی کرد که بتواند تماما تو را به عنوان یک فرد، حتی در بهترین خصوصیات و کارهایت مورد تمسخر و ریشخند قرار دهد، کسی که بتواند حقیقت تو را یعنی حقارت بی پایانت را ای مگس بیچاره، ای وزغ بینوا نشانت دهد!

در روی این زمین که بهای هر چیز شاید زیاده از حد بالاست، به دست آوردن تسلط و استادی در هر زمینه ای، گران تمام می شود؛ در صورتی مرد حرفه ی خود می شویم که قربانی آن هم باشیم: این بهای آن است. اما شما نمی خواهید اینطور باشد، شما می خواهید «ارزانتر» تمام شود و بخصوص «آسانتر» باشد، درست نمی گویم هم عصران عزیز من؟ بسیار خوب این طور باشد! اما شما چیز دیگری خواهید داشت: به جای متخصص و استاد، شما حراف و قلم زن خواهید داشت... آن کس که خود را عمیق می داند تلاش می کند که واضح و شفاف باشد. آن کس که دوست دارد در نگاه توده ی مردم عمیق به نظر بیاید تلاش می کند که مبهم و کدر باشد. توده ی مردم کف هر جایی را که نتوانند ببینند عمیق می پندارند و از غرق شدن واهمه دارند.

مقالات مرتبط با کتاب حکمت شادان
«فردریش نیچه» و مفهوم «اراده به قدرت»
«فردریش نیچه» و مفهوم «اراده به قدرت»
ادامه مقاله
«فردریش نیچه» و جنون در پایان زندگی
«فردریش نیچه» و جنون در پایان زندگی

بسیاری از افراد اعتقاد دارند که برای شروع درک نگرش های گاها متضاد «فردریش نیچه»، مخاطبین باید آثار او را از ابتدا تا انتها به ترتیب زمان انتشار مطالعه کنند

چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

فردریش نیچه: فیلسوفی فراسوی نیک و بد
فردریش نیچه: فیلسوفی فراسوی نیک و بد

نیچه معتقد بود که اصلی ترین کارکرد فلسفه، آموختن یک چیز به انسان است: «چگونه به آن کسی که هستیم، تبدیل شویم.»

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب حکمت شادان"
7 نظر تا این لحظه ثبت شده است

پس از انسانی بسیار انسانی که در تابستان خوندم در آذر ماه امسال حکمت شادان رو خوندم و لذت بردم. و حالا خودم رو آماده می‌کنم چنین گفت زرتشت رو بخونم .

1403/10/03 | توسطفاطمه آرمات - کاربر سایت
0
|

جلد این کتاب گالینگوره یا شومیز؟

1403/07/09 | توسطعلی کریمی
1
|

نام مترجم کتاب، جمال آل احمد هست و نه جلال.

1402/09/04 | توسطکاربر سایت
0
|
پاسخ ها

سپاس از شما، اصلاح گردید

1402/09/08|توسطمدیر سایت
1

کتابی بی نظیر که باید بار‌ها وبار‌ها خوانده شود، بدون شک ارزش خرید بالایی دارد، آن هم با این ترجمه عالی از نشر وزین جامی

1402/01/16 | توسطمحمدرضا جاوید
2
|

چنین گفت زرتشت ، فراسوی نیک و بد ،حکمت شادان ، تبارشناسی اخلاق و غروب بتان : به ترتیب بهترین آثار نیچه از نظر من

1401/07/01 | توسطعلی - کاربر سایت
3
|

برای دوستداران نیچه این کتاب یک بهشت است. فیلسوفی که می‌خندد و با خنده به جهان پاسخ می‌دهد.

1401/05/20 | توسطعلی حسینی
2
|

بابا این کتاب 50 تومنه زدید 15%تخفیف و 51 تومن

1398/12/22 | توسطهادی - کاربر سایت
9
|
پاسخ ها

چقدتلخه کامنتتون که الان 300تومن شده

1403/06/18|توسطفاطمه جهانی
7