1. خانه
  2. /
  3. کتاب سال ها

کتاب سال ها

نویسنده: آنی ارنو
3.1 از 1 رأی

کتاب سال ها

The Years
انتشارات: بیدگل
٪10
280000
252000
معرفی کتاب سال ها
در هر زمانه‌ای، در کنار آنچه مردم گفتن و انجام‌دادنش را طبیعی فرض می‌کنند، در کنار آنچه کتاب‌ها و پوسترهای داخل مترو و حتی داستان‌های خنده‌دار توصیه می‌کنند که به آن فکر کنیم، هستند چیزهایی که جامعه درباره‌شان سکوت می‌کند، بی‌آنکه به آن واقف باشد، و کسانی که این چیزها را حس می‌کنند ولی نمی‌توانند نامی از آنها ببرند محکوم‌اند به رنج تنهایی. سپس روزی به‌ناگهان، یا به‌تدریج، این سکوت شکسته می‌شود و دربارۀ چیزهایی که بالاخره به رسمیت شناخته می‌شوند کلمات‌اند که سرریز می‌کنند و در همان زمان، در آن سطح زیرین، باز سکوت است که دربارۀ آن چیز و این چیز شکل می‌گیرد.
نثر دلربا و الهام‌بخش و ژرف‌بین ارنو همچون رقصنده‌ای بین حیات جمعی و زندگی خصوصی، بین تاریخ «فراخ» و تجربۀ شخصی، در رفت‌وآمد است. «سال‌ها» تأملی است فلسفی با شتاب یک ترن هوایی در پیچ‌وتاب چند دهه: که چگونه زودتر از آنچه باید خود را تحلیل می‌بریم و مصرف می‌کنیم، که چگونه به معنی می‌رسیم اما از آن شانه خالی می‌کنیم، که راه‌ورسم زندگی کردم کدام است و راه‌ورسم به یاد سپردن کدام –درون‌مایۀ کارهای ارنو اینهاست. من تشنۀ آثار جدید او هستم.
(کپکا کاسابووا)
درباره آنی ارنو
درباره آنی ارنو
آنی ارنو (Annie Ernaux) نویسنده و استاد دانشگاه قرن بیستم میلادی اهل فرانسه است. آثار ادبی او که اغلب خودزندگی‌نامه هستند رابطه تنگاتنگی با جامعه‌شناسی دارند. از این نویسنده آثار بسیاری در ایران ترجمه و چاپ شده‌است که از مهمترین‌ آن‌ها می‌توان به جایگاه، سال‌ها، یک زن و شرم اشاره کرد. «آنی ارنو» هفدهمین زن برنده نوبل ادبیات است و پنجمین زنی است که در سال‌های اخیر پس از، «لوییز گلیک» در سال ۲۰۲۰، «آلیس مونرو» در سال ۲۰۱۳، «سوتلانا الکسی‌یویچ» در سال ۲۰۱۵ و «اولگا توکارچوک» در سال ۲۰۱۸ به عنوان برنده نوبل ادبیات معرفی شد.
نظر کاربران در مورد "کتاب سال ها"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

البته در بستر این خاطرات تحولات فردی ، فرهنگی و اجتماعی را نیز به نمایش میگذارد

1402/08/04 | توسطجواد نورمحمدی
0
|

یک کتاب خوب.گویا نویسنده در قالب تماشای عکسهایی از گذشته‌ی خودش، این گذشته رو روایت میکنه.کتاب با نثر روان ترجمه شده و برای من جذاب ، گیرا و نوستالژیک بود.

1402/08/04 | توسطجواد نورمحمدی
0
|