1. خانه
  2. /
  3. کتاب مرگی بسیار آرام

کتاب مرگی بسیار آرام

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.33 از 3 رأی

کتاب مرگی بسیار آرام

Une mort très douce
انتشارات: ماهی
٪10
90000
81000
4.33 از 3 رأی

کتاب مرگ آرام

Une mort très douce
انتشارات: نگاه
٪15
95000
80750
5 از 1 رأی

کتاب مرگ بسیار آرام

Une mort très douce
انتشارات: دنیای نو
٪15
79000
67150
معرفی کتاب مرگی بسیار آرام
کتاب مرگی بسیار آرام، شرح حالی نوشته ی سیمون دوبووار است که در قالب رمان نوشته شده و اولین بار در سال 1964 انتشار یافته است. دوبووار در این اثر، آخرین لحظات حضور خود در کنار مادر در حال مرگش را با نثری شاعرانه و زیبا به تصویر کشیده است. فرانسواز دوبووار، مادر سیمون، در حمام به زمین می خورد و استخوان رانش می شکند. فرانسواز را به بیمارستان منتقل می کنند و او حین سپری کردن دوران نقاهت، نشانه هایی از بی حالی شدید و بی میلی به غذا را از خود نشان می دهد. زمان زیادی نمی گذرد که دکترها متوجه غده ای سرطانی در روده ی کوچک او می شوند که با سرعتی زیاد در حال رشد است. سیمون و خواهرش، پوپت، برای سه ماه، نوبتی در کنار بستر مادر خود می مانند و آخرین لحظات زندگی اش را در کنار او می گذرانند.
درباره سیمون دوبووار
درباره سیمون دوبووار
سیمون دو بووآر، زاده ی 9 ژانویه ی ۱۹۰۸و درگذشته ی ۱۴ آوریل ۱۹۸۶، با نام اصلی سیمون لوسی ارنستین ماری برتراند دوبووار، فیلسوف، نویسنده، فمینیست و اگزیستانسیالیست فرانسوی بود که در پاریس در خانواده ای بورژوا به دنیا آمد.بووار در یک خانواده ی بورژوای کاتولیک به دنیا آمد و پس از گذراندن امتحانات دوره ی لیسانس ریاضیات و فلسفه، به تحصیل ریاضیات در Institut Catholique و زبان و ادبیات در موسسه ی سنت مارین و پس از آن فلسفه در دانشگاه سوربن پرداخت. وی در حلقه ی فلسفی دوستانه گروهی از دانشجویان مدرسه ی اکول نورمال پاریس عضو بود که ژان پل سارتر نیز در آن عضویت داشت ولی خود بووار دانشجوی این مدرسه نبود. با وجود آن که زنان در آن دوره کمتر به تدریس فلسفه می پرداختند، او تصمیم گرفت مدرس فلسفه شود و در آزمونی که به این منظور گذراند، با ژان پل سارتر آشنا شد. بووار و سارتر هر دو در ۱۹۲۹ در این آزمون شرکت کردند، سارتر رتبه ی اول و بووار رتبه ی دوم را کسب کرد. با این وجود، بووار صاحب عنوان جوان ترین پذیرفته شده ی این آزمون تا آن زمان شد.بووآر به عنوان مادر فمینیسم بعد از ۱۹۶۸ شناخته می شود. معروف ترین اثر وی جنس دوم (عنوان اصلی: Le Deuxième Sexe) نام دارد که در سال ۱۹۴۹ نوشته شده است. این کتاب به تفصیل به تجزیه و تحلیل ستمی که در طول تاریخ به جنس زن شده است می پردازد. پس از آن که این کتاب چند سال پس از چاپ فرانسه، به انگلیسی ترجمه و در آمریکا منتشر شد، به عنوان مانیفست فمینیسم شناخته شد.سارتر و بووآر رابطه ی عاطفی پیچیده ای داشتند و همواره بر صداقت در روابط عاطفی تأکید داشتند. با وجود تنش های پیاپی و روابط عاطفی متعدد، این دو در تمام عمر دوستانی جداناپذیر باقی ماندند، اما ارتباط آن ها، برخلاف روابط مرسوم جامعه، شامل وفاداری و تک همسری نبود.سیمون دوبووار در ۱۴ آوریل، ۱۹۸۶ در ۷۸ سالگی به خاطر ذات الریه از دنیا رفت. وی در کنار ژان پل سارتر به خاک سپرده شده است.
ویژگی های کتاب مرگی بسیار آرام
  • بهترین کتاب دوبووار از نظر ژان پل سارتر
نکوداشت های کتاب مرگی بسیار آرام

با نثری زیبا.

Languages Direct

تصویری بی پرده، صادقانه و قدرتمند از مرگی آهسته.

World Cat

اثری نوشته ی یکی از تأثیرگذارترین اندیشمندان نسل خود.

Biblio
قسمت هایی از کتاب مرگی بسیار آرام

ما نه،انسان بدین سبب نمی میرد که به دنیا آمده، زندگی کرده و پیر شده، بلکه به علتی می میرد. دانستن این که مامان به علت سن و سالش به مرگ نزدیک بود، از این غافلگیری دهشتانک نکاست.

او یک غده ی سرطانی داشت. سرطان، انسداد شریان و نارسایی های ریوی همان قدر سبعانه و پیش بینی ناپذیرند که از کار افتادن موتور هواپیما در سینه ی آسمان. مادرم در آن انزاوی احتضار همه را تشویق به خوشبختی می کرد و بهای بی نهایت هر لحظه را می دانست. پافشاری بیهوده اش نیز پرده ی اطمینان بخش ابتذالات روزمره را می درید. هیچ مرگی طبیعی نیست.

بدبختی اینجاست که اگرچه همه باید مرگ را ملاقات کنند، هر کسی این ماجراجویی را در انزوا تجربه می کند.

مقالات مرتبط با کتاب مرگی بسیار آرام
کتاب «در کافه اگزیستانسیالیستی»: ماجرای «ژان پل سارتر» و جنبش جدید او
کتاب «در کافه اگزیستانسیالیستی»: ماجرای «ژان پل سارتر» و جنبش جدید او
ادامه مقاله
چرا باید زندگی‌نامه بخوانیم ؟
چرا باید زندگی‌نامه بخوانیم ؟

خواندن زندگی‌نامه افراد موفق و حتی افراد غیر موفق برای همه ما لازم است. اما واقعا چه فایده مهمی برای ما دارد؟

سیمون دوبووار: دیوِ دنیای مردسالار و دلبرِ سارتر
سیمون دوبووار: دیوِ دنیای مردسالار و دلبرِ سارتر

«خانم ها، شما همه چیز را به او مدیون هستید!» این جمله، تیتر روزنامه ای است که خبر درگذشت سیمون دوبووار را در آپریل سال 1986 به اطلاع همگان رساند.

نظر کاربران در مورد "کتاب مرگی بسیار آرام"
8 نظر تا این لحظه ثبت شده است

من برای انتشارات ماهی رو خوندم و واقعا لذت بردم از نثر جادویی ، روان و شاهکاری که احساسات آدم رو برانگیخته می‌کنه. ترجمه آقای سیروس ذکا هم عالی بود.

1403/07/25 | توسطمحمد امین چیزانی
1
|

من نسخه نشر نگاه با ترجمه آقای امین موید را خواندم.ترجمه خوبی بود.اینکه مرگ و زندگی چقدر در هم تنیده اند و مرگ در اطراف ما؛ ما را همراهی میکند و فقط زمان؛ حائلی بین ماست.اینکه با تمام اعتقاد به دنیای پس از مرگ باز از مواجهه با آن هراس داریم و... زندگی همچنان گوهر ارزشمندی است.

1403/04/26 | توسطرضا بختیاری
1
|

راستش رو بخواین وقتی نظر‌های دیگه سایت رو میبینم سختمه نظر واقعیم رو بگم ، نمیدونم شاید من بد و سریع خوندمش شاید من نفهمیدم و شاید باب میل من نبود . ولی بذارین در مورد کتاب یه ذره صحبت کنم ، اونم اینکه کتاب تا حد زیادی شبیه مرگ ایوان ایلیچ تولستوی هست ولی با یکسری تفاوت‌ها مثل اینکه در مرگی بسیار آرام داستان از سمت دختر آدم محتضر روایت میشه ولی در مرگ ایوان ایلیچ از سمت راوی و خود ایوان ، ولی جالب اینجاست که من مرگ ایوان ایلیچ رو دوست داشتم ! کتاب سبک مستند طور و زندگی نامه ای داره ، به نظرم هیجان خاصی نداره کتاب ، ولی تولستوی بهتر تونسته عواطف و احساست یه آدم محتضر رو نشون بده

1402/11/19 | توسطامیر
3
|

ترجمه سیروس ذکاء از انتشارات ماهی رو بخونید . نسخه انتشارات نگاه سانسور زیادی داره .

1401/04/24 | توسطرضا حائری بروجنی
6
|
پاسخ ها

نشر نگاه سانسور نداره. نشر ماهی قطعش جیبی هست

1403/02/30|توسطمحمد نادری
0

کتاب زیر ۱۰۰ صفحه سانسور زیاد!؟ پس چی مونده ازش؟

1403/04/24|توسطامید اسماعیلی
0

بسیار کتابی تاثیرگذار ولی غم انگیز.از خواندنش لذت میبرید.ممنون از ایران کتاب

1401/02/06 | توسطحجت وصال
0
|

کتاب زیبا و غم انگیزی بود و من از خواندنش لذت بردم

1400/11/04 | توسطنیلوفر خمسه
0
|

واقعا شایسته بهترین کتاب دوبووار از نظر ژان پل سارتر بود.

1399/07/09 | توسطمحمد جواد آزادی مقدم
3
|

در این کتاب دبووار به زیبایی به شرح آخرین روزهای زندگی مادرش که با او اختلاف عقیده داشت میپردازه. در واقع در این کتاب خواننده با روایت زندگی و خاطرات مادر دبووار مواجه میشه و نویسنده به خوبی احساسات مادرش و نظرش را درباره زندگی و مرگ مطرح میکنه.

1399/06/29 | توسطسمیرا ستوده
6
|