مجموعه مقالاتی هوشمندانه با نوشتاری زیبا ... ترکیبی از تحلیل های برانگیزاننده با بافتی از زندگی روزمره.
روایتی ارزشمند از فرسودگی جمعی روحی در اثر از زندگی روزمره در یک کشور اروپای شرقی.
نه تنها نخستین انتقاد شدید فمینیستی از کمونیسم ، بلکه این نخستین نگاه ما به زندگی واقعی مردم در اروپای شرقی قبل از انقلاب است. دنیای من دو برابر بزرگتر شده است.
می فهمم که من فقط کلماتی دارم و این که هر از گاهی ، وقتی آنها را در آغوش می گیرم ، تنهایی کمتری دارم.
هر فضای عمومی مانند یک بیلبورد است ، با پیام هایی از ناخودآگاه جمعی ملت. در آنجا می توان انفعال ، بی تفاوتی همراه با خشم ، ترس ، استانداردهای دوگانه ، براندازی ، اقتصاد بد ، تعریفی پیچیده از خود «عمومی».
خواندن زندگینامه افراد موفق و حتی افراد غیر موفق برای همه ما لازم است. اما واقعا چه فایده مهمی برای ما دارد؟
ترجمه رویا رضوانی عالیه . کتاب زندگی در کشوری در اروپای شرقی تحت سلطه حکومت کمونیستی را از دید زنان به زبان ساده روایت میکنه . بعضی جاها کامنت هایی رو دیدم که به زبان سخت کتاب ایراد گرفتند ولی فکر میکنم به عنوان یک مخاطب معمولی با سطح اطلاعات نه چندان بالا (که خودم هم هستم ) میشه با کتاب ارتباط برقرار کرد و نهایتا بعضی اصطلاحات رو میشه جست و جو کرد
نشر ستاک کاغذاش سفیده ( گفتم برای اونایی که نوع کاغذ براشون مهمه )
فوق العاده است این کتاب
چی بخونم کمونیسم رفت و صِدام رفته دیگه . گُل یخ روی درخت جوونه کرده
کاش ی فکری به حال صنعت نشر این مملکت بشه این همه افزایش قیمت ظرف یک سال واقعا قشر کتابخون رو از خرید و مطالعه پشیمون میکنه
کمونیسم رفت و الیگارشی آمد
کمونیسم انحطاطی خودش یه مدل از الیگارشی بود
چقدر دلم برای مردمانی که دوره حکومت کمونیستی زندگی میکردند سوخت لعنت به اون تفکر سیاه و تاریک
دلت برا خودمون بسوزه زینب جان.شباهتهای زیادی داریم با مردمان اون دوره :)
بهار آقا البته همین که این کتاب مجوز انتشار داره نشون میده وضعیت متفاوته از این دست کتابها الان زیاده و همه هم میدونن چرا بعضی ناشران اینقدر روی این کتابها مانور میدن
چرا مانور میدن؟
با وجود همه این خاطرات و واقعیتهای زندگی در شوروی کمونیست، این همه کتاب خوب مثل مجمع الجزایر گولاگ و زمان دست دوم، در کمال تعجب و ناباوری هنوز هم کسانی هستن که از این حکومت جانبداری میکنن و حتی اون رو عالی و مدینه فاضله میدونن، واقعا درست میگن که کمونیسم افیون روشنفکران است. (کتاب افیون روشنفکران اثر رمون آرون)
وقتی این کتاب رو میخونی با زندگیت تو ایران همذات پنداری میکنی. نکته ش اینه نشون میده وقتی فردیت آدمها در سایه ایدئولوژی محو و نابود میشه چطور حتی جزئیات پیش پا افتاده هم آزارت میدن و همش به سیاست وصل میشی.
اگر زنی هستید که در ایران زندگی میکنه، با خوندن این کتاب آگاهتر خواهید شد و با خیلی از جملاتش یاد وضعیت زندگی خودتون میافتید. حتما پیشنهاد میکنم 🖤 تنها ایرادی که میتونم بگیرم مربوط به قطعِ کتاب هست، متاسفانه کتاب به راحتی باز نمیشه و این موضوع خوندنش رو سخت و آزاردهنده میکنه چون همش باید تلاش کنید کتاب رو باز نگه دارید.
بله دقیقا شاید اگر کاغذش هم جور دیگری بود بهتر میشد واقعا سخته که باز نگهش داری و علامت بزنی جملاتش رو
کتاب رو دوست داشتم ولی کاش قطع رقمی بود
نشر گمان میتونست قطع کتاب رو طوری انتخاب کنه که باز کردن و خوندن کتاب راحتتر باشه. ترجمه خوب بود. موضوع کتاب هم همینطور. نباید دنبال هیجان یا چیز بولد خاصی بگردید. کمونیسم و اون دوران رو از زاویهی دیدِ زنان روایت میکنه که برای من جالب بود.
این کتاب به مسائل ریز جامعه اون زمان پرداخته. ریز و احتمالا از نظر بعضیها کماهمیت اما متفاوت. کتاب خوب و جالبیه.
من اینطوری حس کردم یا واقعاً خیلی از جملاتش آدم را یاد موقعیت ذهنی خودش توی ایران میاندازه!؟ چیزهایی که میشه از کتاب فهمید رو میتونیم در چند جمله زیبا خلاصه کنیم ولی در روایت کل داستان هست که معنی دار میشه: بعضی از فصلهایش خوراک جمعخوانی هست، بیشتر از این چیزی ندارم بگم، چون اگر اینجا سراغ پیشنهاد خوب برای دنبال کردن کتاب هستید، نظرات و نمرهی این کتاب کاملاً معلوم و مشخص هست: به طور خلاصه فهمیدم: سیاست امری پیشپا افتاده، ذهنی، جزئی و حتی زنانه است که اثر و اهمیتی بیش از آنچه فکر میکردیم دارد، کمونیست رفت ولی وضعیت ذهنی کمونیستی و توتالیتری باقی ماند
این کتاب درمورد زندگی مردم مخصوصا زنا توی کشورای کمونبستیه ، با تک تک خطهای کتاب احساس همدردی میکنم ، کتاب عجیبیه خیلی عجیب.
شما چند سال دارید؟ هر کتابی رو که نگاه میکنم، پایینش نظر دادید، واقعا همه اینها رووخوندید؟
کتاب عالی بود، غم انگیز و آموزنده
شما هر سری میگید به روی چشم میاریمش ولی بازم نمیارید که.....! من هر روز توی سایت میام و میبینم موجود نیست
لات بازی در نیار😒 خب حتما چاپ تموم بوده که نیاوردن!