چه زمانی شخصیت شما باید صحبت کند ، چه چیزی باید (یا نباید) بگوید و چه زمانی باید این حرف را بزند؟ می دانید چگونه گفتگو - یا فقدان آن – می تواند کیفیت صحنه ی شما را پایین بیاورد؟ چگونه شما می توانید شخصیتی را که بدون شوخ طبعی ترمیناتور صحبت می کند ، اصلاح کنید؟
کتاب گفت و گونویسی توسط نویسنده و معلم موفق گلوریا کمپتون در پانزده فصل پاسخ به همه این سوالات و موارد دیگر را در خود دارد! این برنامه شامل تمرینات و دستورالعملهای خلاقانه ای است که به شما یاد می دهد چگونه:
• گفتگویی خلق کنید که داستان را به سمت هدایت کند
• گفتگو را با روایت و کنشگره بزنید
• گفتگویی بنویسید که متناسب با ژانرهای خاص باشد
• از مشکلات رایج گفتگو جلوگیری کنید
• گفتگو را برای هر شخصیت منحصر به فرد کنید
همراه با ده ها گزیده از گفتگوی نویسندگان مشهور امروز ، کتاب گفت و گو نویسی به شما می دهد این امکان را می دهد که داستان خود را از بقیه متمایز کنید.
کتاب گفت و گو نویسی دومین جلد از مجموعه ی کتاب های آموزش نویسندگی است. این مجموعه شامل ده جلد است و از جلد های دیگر آن می توان به «شخصیت پردازی نمایشی در داستان»، «شرح حال نویسی»، «ویرایش داستان» و ... اشاره کرد.
این تکنیک که با نام «آینه داری» نیز شناخته می شود، در صورت استفاده ی درست و مناسب، روشی عالی برای خلق تعلیق و تنش دراماتیک در مخاطبین است.
«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.
نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.
کاراکترهایی پیچیده که وجهی تاریک در وجود آن ها به چشم می خورد
در این مطلب به چهار نوع اصلی در سبک های نگارش می پردازیم و همچنین، شیوه ی استفاده از آن ها را مرور می کنیم.
وقتی در حال نوشتن یک داستان هستید، باید تصمیم بگیرید که راوی قصه چه کسی است و داستان را برای چه کسانی تعریف می کند
هدف اصلی برای اغلب داستان سرایان این است که کاری کنند مخاطبین، داستان آن ها را کامل بخوانند
چرا هاردکاورش موجود نیست؟
میخوام داستان زندگی سختمو بدم یه نویسنده بنویسه به شکل کتاب