مفهوم و اهمیت دموکراسی از نگاه یازده زن روشنفکر از کشورهای مختلف جهان. این کتاب شامل یازده نوشته دربارۀ معنای دموکراسی از یازده زن روشنفکر متخصص در حوزههای مختلف است. این یازده نویسندۀ زن به درخواست روزنامۀ «فایننشال تایمز» و انتشارات «پروفایل بوکز» نظرات خود را دربارۀ معنای دموکراسی نوشتهاند و نظراتشان در این باب در کتاب دموکراسی؛ ماهیت و اهمیت آن گردآوری و منتشر شده است.
در روزگار معاصر، دموکراسی همانقدر که تقویت شده و رشد کرده در معرض خطر و تهدید هم بوده است. نویسندگان دموکراسی ماهیت و اهمیت آن در این کتاب نهفقط از معنا و چیستی و اهمیت دموکراسی، بلکه از چالشهای پیش روی آن نیز سخن گفتهاند.
در کتاب دموکراسی ماهیت و اهمیت آن هم از دموکراسی بهعنوان بهترین مدل سیاسی موجود برای ادارۀ جوامع و ضرورت حفظ و تقویت هرچه بیشتر این مدل سخن رفته و هم از مسائلی که باعث میشود گروههای مخالف دموکراسی آنها را مستمسکی برای به کرسی نشاندن دیدگاههای مستبدانه و دموکراسیستیز خود قرار دهند و مردم را به دموکراسی بدبین و بهجانب نظامهای استبدادی جلب کنند.
دموکراسی؛ ماهیت و اهمیت آن شامل مقالاتی در ستایش و تعریف دموکراسی و نکوهش و نقد عواملیست که در جهان امروز باعث تضعیف دموکراسی میشوند؛ عواملی که ناشی از کاستیهایی نظامهای دموکراتیک هستند که برطرف کردنشان برای حفظ دموکراسی ضروری است.
کتاب دموکراسی؛ ماهیت و اهمیت آن کتابیست که هشدار میدهد دموکراسی یک امر بدیهی نیست که بشود به بقا و دوامش در هر شرایطی مطمئن بود. از همین روست که چنانکه در این کتاب تأکید میشود، باید مراقب خطراتی بود که دموکراسی را تهدید میکنند و میتوانند باعث نابودیاش شوند.
دموکراسی؛ ماهیت و اهمیت آن از مقدمهای بهقلم رولا خلف، سردبیر روزنامۀ «فایننشال تایمز»، و جولیت ریدل، رئیس بخشی به نام «افقهای نو» در این روزنامه، و یازده بخش تشکیل شده است. هر بخش از این کتاب را چنانکه پیشتر نیز اشاره شد، یکی از روشنفکران زن نوشته است. هر یک از نویسندگان به حوزهای تعلق و در زمینهای تخصص دارند. یکی روزنامهنگار است، دیگری کمدین، یکی داستاننویس، دیگری شاعر و یکی هم سیاستمدار.
با این مطلب همراه شوید تا دربارهی این داستان بهیادماندنی و هشداردهنده از «مارگارت آتوود»، بیشتر بدانیم.
سریال های که از ادبیات داستانی اقتباس شده اند و زندگی جدیدی را به آثار ادبی بخشیده اند.
یک رمان ماجرایی پر از سرگرمی و شوخی درباره ی سقوط احتمالی نژاد بشر
داستان «سرگذشت ندیمه» از آثار بسیار مطرح اتوود است که با وجود انتقادهای فراوان در سال ۱۹۸۵ منتشر شد.
خالق «ملت عشق»، استاد پرسیدن سؤالاتی است که مخاطب را عمیقاً به فکر فرو می برند.
مارگارت اتوود، بانویی شگفت انگیز است. مسیر حرفه ای او در نویسندگی، سابقه ای بیش از نیم قرن دارد و انواع و اقسام گونه های ادبی را شامل می شود.