1. خانه
  2. /
  3. کتاب خانه ی کوچک ما

کتاب خانه ی کوچک ما

3.2 از 1 رأی

کتاب خانه ی کوچک ما

Our little house
انتشارات: نیماژ
ناموجود
80000
معرفی کتاب خانه ی کوچک ما
داستان های مجموعه ی خانه ی کوچک ما، حال و هوایی خاطره گون را با درونمایه هایی بیمارگونه بازنمایی می کنند که هریک ریشه در دوران کودکی و نوجوانی راوی دارند. نگرش و ذهنیتی که بیشتر شخصی و عینیت گراست و خاستگاهی طبقاتی را با رگه هایی سوررئالیستی به تصویر می کشد که در نتیجه ی آن، حس را در تصویرهایی وهم آلود انعکاس می دهد. شیوه های روایی و ارائه ی داستان ها در این مجموعه بسیار منسجم و باورپذیر است.
درباره داریوش احمدی
درباره داریوش احمدی
متولد ۱۳۳۵ مسجدسلیمان، دانش آموخته ی زبان و ادبیات انگلیسی هستم که از ۱۵ سالگی به ادبیات، بخصوص به شعر علاقه مند شدم. در آن زمان مسجدسلیمان به خاطر آشنایی با تمدن غرب و جغرافیای خاصی که داشت و فقری که از تمام در و دیوارهایش می بارید، خاستگاهِ شاعران و نویسندگانی بسیاری مانندِ علی مقیمی، هوشنگ چالنگی، مجید فروتن، بهرام حیدری، علیمراد فدایی نیا و بسیاری از شاعران موج ناب مانند، سیروس رادمنش، حمید کریم پور، هرمز علی پور ، سیدعلی صالحی و دیگران بود.
ویژگی های کتاب خانه ی کوچک ما
  • برنده ی اولین دوره ی جایزه ی داستان شیراز
  • تقدیر ویژه در جایزه جلال آل احمد
  • شایسته تقدیر جایزه ی مهرگان ادب 1395
قسمت هایی از کتاب خانه ی کوچک ما

بیشتر روزها، با دوستان از روی پل چوبی که به پل دک دکوی شرکت نفت معروف بود و با لوله و پلیت و الوارهای چوبی ساخته شده بود و سازه اش را با سیم بوکسل مهار کرده بودند، می گذشتیم و درباره ی کتاب هایی که تازه خوانده بودیم حرف می زدیم. شاپور از گورکی و «دانشکده های من» حرف می زد و من از «ابلوموف» و دنیای ایلیا ایلیچ. و این که همه ی ما دچار نوعی ابلومویسم بودیم که انگار بر ما تحمیل شده بود و خودمان هم سخت در لاکش فرو رفته بودیم.

مقالات مرتبط با کتاب خانه ی کوچک ما
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب خانه ی کوچک ما" ثبت می‌کند